Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 905.796
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
skyactive kaže...

nekako mi nema logike da developer (sama riječ kaže razvojni) rom ima manje bugova od stable (sama riječ kaže stabilni)

u developer romu testiraju se nova rjesenja, tako da ima sigurno vise bugova

Često je tako, kao dugogodišnji korisnik MIUI mogu ti reći da je Developer ROM znatno bolji i stabilniji upravo zbog čestih updateova, mnogo se više radi na njemu.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
15 godina
Nijr istina.. ja ga koristim cca 4 mjeseca, radi out the box od prvog dana, niti se gasi niti ikakvih drugih problema
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Molio bih samo neku voljnu dušu da mi potvrdi info (pročito sam zadnjih par stranica teme)..

Dakle, uzeo bih Note 3 Pro (snapdragon, da mogu gore CM13 stavit) 2/16 GB verziju. Eh sada, kolko vidim opcije su Giztop, XiaomiForSale i TopOne na Aliexpressu. Prek Giztopa sam uzeo prije 3-4 mjeseca MediaTek Note 3, al AliExpress se cini jeftiniji (dosta). However, negdje sam pročitao da garancije nema ak je sa AliExpress dok sa XFS garancija vrijedu godinu dana za EU (kao što im i piše na webu). Preporuke? Štedit ~200 kn i uzet sa AliExpress il dat više para i imat garanciju?

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
@chico12
12 godina
neaktivan
scipy kaže...

Molio bih samo neku voljnu dušu da mi potvrdi info (pročito sam zadnjih par stranica teme)..

Dakle, uzeo bih Note 3 Pro (snapdragon, da mogu gore CM13 stavit) 2/16 GB verziju. Eh sada, kolko vidim opcije su Giztop, XiaomiForSale i TopOne na Aliexpressu. Prek Giztopa sam uzeo prije 3-4 mjeseca MediaTek Note 3, al AliExpress se cini jeftiniji (dosta). However, negdje sam pročitao da garancije nema ak je sa AliExpress dok sa XFS garancija vrijedu godinu dana za EU (kao što im i piše na webu). Preporuke? Štedit ~200 kn i uzet sa AliExpress il dat više para i imat garanciju?

Unaprijed hvala.

TopOne... 

I za 200kn s boljom polovicom odes 2 puta na cevape i pivo... 

13 godina
neaktivan
Wh1T3L10n kaže...
TopOne... I za 200kn s boljom polovicom odes 2 puta na cevape i pivo... 

Pačaglu ne jede meso.. :D al ok, tak sam si mislio. Ide sa Topone. Tnx

12 godina
neaktivan
scipy kaže...
Wh1T3L10n kaže...
TopOne... I za 200kn s boljom polovicom odes 2 puta na cevape i pivo... 

Pačaglu ne jede meso.. :D al ok, tak sam si mislio. Ide sa Topone. Tnx

Hehe... Nek pojede lepinju i luk... A ti imas 20 mesnih poslastica... :D

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ima li ista od hrvatskog jezika na ovom telefonu. Ja sam ok i sa engleskim ali mama koristi isti telefon i kuka kako ne razumije nista a jos od treceg mjeseca se prica kako je pitanje dana kad ce prevod doci. Ima li neka fora da aplikacije instaliram na mem. karticu jer ovako dvije zahtjevnije igrice i aplikacije lako popune ovih 12GB, teleon mi nije rutovan.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
korisnik888 kaže...

Ima li ista od hrvatskog jezika na ovom telefonu. Ja sam ok i sa engleskim ali mama koristi isti telefon i kuka kako ne razumije nista a jos od treceg mjeseca se prica kako je pitanje dana kad ce prevod doci. Ima li neka fora da aplikacije instaliram na mem. karticu jer ovako dvije zahtjevnije igrice i aplikacije lako popune ovih 12GB, teleon mi nije rutovan.

Koliko ja znam, xiaomi.eu romovi imaju HR jezik...

13 godina
neaktivan
scipy kaže...

Unaprijed hvala.

Moja preporuka ti je XFS. Šalje se iz Europe i nema dodatnih troškova, dođe ti za 5 radnih dana. Sa aliexperessa češ trebat izdvojit još dodatnih cca 250 kuna na porez i carinu tak da će te doć skuplje, a nemaš garanciju i čekaš 5 puta duže da ti stigne.

13 godina
neaktivan

Kolko sam skužio ak se odabere DHL shipping od 26 $ onda nema carine/poreza itd sa AliExpress.. piše da je iz EU i no customs bla bla?

15 godina
neaktivan
scipy kaže...

Kolko sam skužio ak se odabere DHL shipping od 26 $ onda nema carine/poreza itd sa AliExpress.. piše da je iz EU i no customs bla bla?

Da šalju prvo dhl-om iz kine u englesku a onda to prepakiraju pa pod drugim trackingom pošalju iz engleske u hrvatsku.

pero_HR
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Nova cijena 190.99 dolara za bijeli + tempered glass

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Kako da rijesim problem sa mikrofonom na viberu?? Cujem svakog, a mene nitko ne cuje.
Moze pomoc...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
scipy kaže...

Izgleda da je tako, samo ako imaš nesreću da ti se mjesto u kojem živiš nalazi u tzv. "remote area" području i da im nemaš koju drugu adresu dati, moraš uplatiti još cca 30 $, a onda praktički stigneš vrlo blizu do cijene za koju taj mob možeš i kod nas kupiti npr. u mobiexpressu i na rate, s garancijom...Nije mi bilo baš jasno o čemu se tu radi, pa sam nazvao DHL Hrvatska i objasnio što me zanima, pa me ženska pita kakva baterija ide unutra, pa kaže "dogovorit ćemo se za cijenu"...kao ja bi trebao angažirati DHL da mi mobitel pokupi u kini....WTF ??

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 11:01 (Zarko007).
15 godina
Chico12 kaže...
Kako da rijesim problem sa mikrofonom na viberu?? Cujem svakog, a mene nitko ne cuje.
Moze pomoc...

Probaj otici u security pa onda u permissions, viber pa vidi jel tamo stavljen x na record audio ili tako nesto.. Nemam viber ali sam imo slican problem na whstapp

http://trakt.tv/user/MjezZza
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav. 

Gledam da si uzmem Redmi Note 3 Pro. Imam ponudjenu ovu verziju sa SD650 i 2gb rama. E sad moze li mi neko reći malo o utiscima telefona nakon korištenja. Kakav je ram menadžment na MIUI i da li su ova 2gb dovoljna za ugodan rad na telefonu. Ne igram na telefonu, koristim ga za surfanje, posao, ponekad youtube. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dovoljna su ti 2gb rama za sve pa i da igras na njemu, nema neke prevelike razlike izmedu 2 i 3gb rama na mobu. Sa 1gb na 2gb se jako osjeti ali sa 2gb na 3 slabo.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

http://i.imgur.com/19wZfSZ.png

jel onda ovo radi na nase mreze??

Sta ce mi potpis imam 15
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
VedroVis kaže...

http://i.imgur.com/19wZfSZ.png

jel onda ovo radi na nase mreze??

radi na naše mreže i to jako lijepo.

Ne podržava doduše frekvu 800 Mhz za LTE, ali to je vjerojatno bitno samo po selima i malim mjestašcima.

11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Samo me zanima jedna stvar je su li maskice za note 3 kompabitilne za note 3 pro

Sta ce mi potpis imam 15
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Flour Mod CM13 

nemam što posebno pisat osim da apsolutno sve radi te da je ovo najcjelovitiji cm13

download

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 21:59 (razorinc).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

znam da eu romovi imaju sve jezike ali nisam neki znalac za ta flashovanja, jedva sam i oficijalni stavio po uputstvu ljudi sa foruma. A i koliko sam shvatio global stable je ipak najbolji. Ako neko zna i moze da mi da odgovor da li ima nacin da se aplikacije instaliraju na memorijsku karticu umjesto memorije telefona bio bih zahvalan. Usput citao sam da dolby atmos znatno poboljsava kvalitet zvuka pa ko ima rootovan telefon moze da isproba. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 2:39 (korisnik888).
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav. Imam RN3P 3GB/32GB cca 2 mjeseca i super sam zadovoljan. Od kad sam napravio zadnji update na stable global rom-u 7.3.5.0 primjetio sam da mi baterija brže curi, odnosno mob mi je stalno awake (i preko noći kad isključim wifi, mobilne podatke i sinhronizaciju). Da li netko zna kako to riješiti?

0 0 hvala 0
11 godina
@rizbomiui
Koji je najbolji nacin da uradim update na 7.3.5.0?
Ja sam ga prebacio na telefon ali nece da mi instalira preko updatea.
9 godina
neaktivan

@Chico12

Ja sam instalirao normalno preko update-a na telefonu

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ni meni ne pokazuje nikakav updejt preko moba :ne zna:

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

7.3.5.0 ne dobivaju svi, odnosno dobiva ga odredjen broj random ekipe radi testiranja, uskoro bi ga trebali svi dobiti mozda pod novim brojem

11 godina
Desava li se nekom da mu se note3 restartuje sam od sebe?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Chico12 kaže...
Desava li se nekom da mu se note3 restartuje sam od sebe?

Koji ROM imaš instaliran ?

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice