Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 907.977
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

samo mali osvrt na 7.3.2.0, definitvno problema s propuštenim pozivima nema, al ono što me najviše razveselilo je battery backup, čini mi se da je nešto bolji nego prije... trenutno 15h30min na bateriji, 5h sot, ostalo još 50% baterije, 3.851v, najviše sam koristio browser, pa whatsapp, 1h poziva, nekih pola sata slušanje glazbe s tim da sam većinom bio na wifi (4/5 vremena) uz kombinaciju 2g 3g.

2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3

evo uspio sam flašati taj 7320 rom

nije da mi je išlo glatko , ali sam uspio ( zaboravio sam kako sam prvi puta stavio onaj twrp)

nije da nema propuštenih poziva , ali su smanjeni na minimum

od 50 poziva imam 5 propuštenih i to uglavnom nakon restarta mobitela

prije sam imao skoro svaki drugi poziv propušten ( užas )

pomak na bolje je više nego očit ( odlično )

imao sam problema i sa instaliranjem google play po "bgang i cromaki" metodi (http://xiaomininja.com/2016/04/22/how-to-install-google-play-store-on-redmi-3pro-step-by-step-guide/)

to je za pro verziju , a bgang pokušava staviti na mtk mob.

jednostavno dođe do 80% i stane kod instalacije "google play service"

google play sam instalirao po ovoj metodi

http://www.xiaomidevice.com/blog/xiaomi-redmi-note-3-pro-install-google-play-store-tutorials/

i tu mi je zastala instalacija , ali google play radi ( kako ne znam)

I samo da kažem skyactive je imao pravo nisam morao ići u banku da bi aktivirao aplikaciju za internetbankarstvo

našao sam negdje REDISTRIBUCIJU

samo zašto to ne znaju one koke u zagrebačkoj banci

inače ono otključavanje aplikacija prstom i nije toliko loše bar za m banking

jer u slučaju da žena nekako dođe do pina to bi bila zadnja linija odbrane ( svaka čast xiaomi)

16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

O kojem operateru se radi? ako je tele 2 onda je problem u njima. Ja sam se 2 godine patio sa prebacivanjem signala sa tele2 na t-com u rubnim podrucjima. Koma živa, ljudi zovu zvoni im a meni ne..

i to na htc-ovom desire mobu.

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
red_bull kaže...

O kojem operateru se radi? ako je tele 2 onda je problem u njima. Ja sam se 2 godine patio sa prebacivanjem signala sa tele2 na t-com u rubnim podrucjima. Koma živa, ljudi zovu zvoni im a meni ne..

i to na htc-ovom desire mobu.

ma bonbon četvero nas je u kući na bonbonu i svima je full signal ,

a samo meni šteka i svi me zezaju kako su me kinezi izradili

ali sada je u redu .

kad bi samo izbacili eu rom sa ispravljenom greškom ( zbog hrvatskog )

14 godina
neaktivan
Ima li netko problem da mu se fb messenger crasha na global stable 7.2.5. Znaci kad pisem poruku samo me izbaci na pocetni zaslon/izbornik, isto tako dosta zatrzava. Jel problem u rom ili postavkama ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tolka kaže...
Ima li netko problem da mu se fb messenger crasha na global stable 7.2.5. Znaci kad pisem poruku samo me izbaci na pocetni zaslon/izbornik, isto tako dosta zatrzava. Jel problem u rom ili postavkama ?

Meni se to dogadalo na china stable nakon sta sam napravio update miuia, uz par ostalih aplikacija koje su izbacivale na pocetni zaslon.. Onda mi je dopizdilo pa sam stavio global stable i nema sanse da ga vise updateam

http://trakt.tv/user/MjezZza
9 godina
neaktivan
Evo da ponovo probam :-) moze li mi neko reci koja verzija ROM-a se pokazala najbolja za Redmi Note 3 Prime (mtk) ? Ja imam Stable eu 7.1.6.0 verziju i nema mi automatski update

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Evo napokon se ispraznio, prezadovoljan sam rezultatom

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

sot i kolko je izdražao na bateriji su točni, al čini me se da ova skala di je display i awake je neki bug, nije bio tolko upaljen u komadu, prema njoj bi bilo i preko 12h sot... nisam se sjetio da stavim gsam pa da usporedim jel ima odstupanja.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

taj bug za fb messenger sam spominjao, iritantno

kao i to da ne google play ne želi apdejtat Youtube (izbacuje grešku - 500) - novootkriveni bug (sve govorim za 7.2.5.0 global stable rom)

isto tako zvuk (govorim o zvučniku, dakle o npr. zvuku na Youtube clipovima) je pretih, nadam se samo da je to do roma jer sam čuo na jednom clipu koji je popljuvao novi Meizu M3 Note da se spominje i taj problem sa RMN3 Pro što se zvuka tiče (serviser koji u clipu rastavlja Meizu da popravi probl Meizu-om je rastavljao i RMN3 Pro)

Usput, taj Meizu M3 Note je u banani, kamera mu ne radi (i što je najgore do modula kamere je jer serviser nije uspio riješit problem a godinama popravlja kineze), tipka za paljenje također šteka, ima lošiju kameru od RMN3 Pro prema recenzentu (koju je valjda uspio testirat kada je radila), a i home (fingerprint) tipka je neravna (jedan dio tipke je niži od drugog dijela)

Nisam mogao vjerovat

...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2016 20:47 (skyactive).

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Meni je youtube na najnovijoj verziji autoupdatean. Stvarno neznam kako to da ti imas probleme na identicnom telefonu koje ja nemam. Zvucnik na youtubeu radi identicno glasno kao i na ostalim medijima bez greske. I vise nego dovoljno glasan

Sve notifikacije dolaze ni jednom se telefon nije restartao ni jedna aplikacija se nije srusila..

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tolka kaže...

Misliš na chat heads? Imao sam i ja taj problem. Stvar je u tome što MIUI ima neku postavku za RAM management.

Inače rješenje je da "zaključaš" aplikaciju (da je ne crasha dok je isključen ekran, tako se poprave notifikacije), to ćeš napraviti tako da stisneš onaj gumb skroz lijevo na mobitelu (gdje gledaš koliko je RAM-a dostupno), te swipe down aplikaciju za koju želiš da ostane u RAM-u (prikazati će se ikonica lokota).

Drugi korak je da uključiš Developers options. To ćeš napraviti tako da odeš u Settings -> About Phone -> MIUI version -> tap na to sve dok se ne prikaže "Toast" (poruka). You are now developer (ili nešto slično).

Nakon toga vratiš se u Settings, pa Additional Options -> Developer options -> Memory optimization stavi na Off (po defaultu je na Medium), biti će potreban reboot mobitela... To bi trebalo biti to, meni je to riješilo sve probleme... I sa notifikacijama i sa crashanjem messengera, audio playera, itd.

ROM je Global stable 7.2.5

Probaj :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2016 23:23 (dino91).
10 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Meni je youtube na najnovijoj verziji autoupdatean. Stvarno neznam kako to da ti imas probleme na identicnom telefonu koje ja nemam. Zvucnik na youtubeu radi identicno glasno kao i na ostalim medijima bez greske. I vise nego dovoljno glasan

Sve notifikacije dolaze ni jednom se telefon nije restartao ni jedna aplikacija se nije srusila..

što znači "najnovija" verzija? Koju točno verziju ROM-a imaš?

Probleme primjećujem odnedavno, dakle problem je vjerojatno u rom-u ili eventualno u verziji google play-a u što ne vjerujem.

To da zvučnik nije dovoljno glasan čuo sam (rekla mi je) od barem još jedne osobe (s istim ROM-om koji ja imam, dakle 7.2.5.0)

Za notifikacije ne pratiš što sam napisao, stižu mi sve osim za 1 app (koji u Hrvatskoj malo tko koristi, pa ti to vjerojatno ne znaci nista - a i to sam u postavkama riješio) niti sam napisao da mi se telefon restarta. Appovi su se znali rušiti, no to je vrlo rijetko.

Mislim da se ipak moj stav treba uzet u obzir obzirom da sam promijenio (koristio) više "kineza" nego ti vjerojatno čarapa promijenio.

dino91 kaže...,
tolka kaže...

Misliš na chat heads? Imao sam i ja taj problem. Stvar je u tome što MIUI ima neku postavku za RAM management.

Inače rješenje je da "zaključaš" aplikaciju (da je ne crasha dok je isključen ekran, tako se poprave notifikacije), to ćeš napraviti tako da stisneš onaj gumb skroz lijevo na mobitelu (gdje gledaš koliko je RAM-a dostupno), te swipe down aplikaciju za koju želiš da ostane u RAM-u (prikazati će se ikonica lokota).

Drugi korak je da uključiš Developers options. To ćeš napraviti tako da odeš u Settings -> About Phone -> MIUI version -> tap na to sve dok se ne prikaže "Toast" (poruka). You are now developer (ili nešto slično).

Nakon toga vratiš se u Settings, pa Additional Options -> Developer options -> Memory optimization stavi na Off (po defaultu je na Medium), biti će potreban reboot mobitela... To bi trebalo biti to, meni je to riješilo sve probleme... I sa notifikacijama i sa crashanjem messengera, audio playera, itd.

ROM je Global stable 7.2.5

Probaj :)

o tome sam i ja pisao (konkretno o tome da chat headsi zapravo uopće ne rade i da se touchem na fb messenger ikonicu ne ulazi u messenger, tj. poruku), pa je netko dodao da taj problem samo ja imam. Znaci ipak nemam samo ja...

sve u svemu, sotver je i dalje za k....c. Koristio sam neke puno manje razvikane kineske marke smartfona i nisam imao niti jedan od ovih problema (vjerojatno zato jer im OS-evi nisu bili toliko customizirani kao miui), izuzev jacine zvuka ali samo na nekim modelima i to bi se obicno rijesilo sa najkasnije drugim ili trecim rom-om (ovo je vec treci ili cevrti po redu za rmn3 pro)

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2016 8:23 (skyactive).
13 godina
neaktivan

Imao sam isti problem... reinstaliraj google play sa ovim apk-om: https://goo.gl/1WxudH

9 godina
neaktivan

Samo mali komentar što se tiče banking appova, miui backup radi odlično, imam mpbz i nakon restore svi appovi i data su se vratili onako kako je bilo, dakle nije bilo potrebno za novu redistribuciju.

Onima kojima ne radi chatheads u messengeru provjerite si permissions, ima jedna stavka display popup window i nju morate uključiti da bi se prikazivao.

Skyactive, ti bi morao usporediti mob sa drugim Note 3 Pro, jer vidim da neke stvari su specifične za tebe (zvuk iz zvučnika, update youtuba, slaba bateriaj, pregrijvanje - ja sam isto advanced user pa nemam pregrijavanje osim u ekstremnim slučajevima, a i to pregrijavanje je normalno sve dok ne dođe do thermal throttlinga...)

14 godina

Zaboravio sam napisati da za omogućavanje chat headsova je potrebno uključiti pop-up window u permission manageru.

Settings -> Installed apps -> Messenger, pri dnu Permission manager i onda scroll skroz do kraja Display pop-up window

EDIT: nvm, tek sam sad vidio da je odgovor već stavljen :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2016 9:44 (dino91).
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ne znam, citam o ovim problemima koje neki ljudi prijavljuju u temi i izgleda mi kao da pricamo o nekim razlicitim mobitelima. Moguce da postoje razlike od modela do modela. Moj (i jos jedan od kolege, koji se ponasa isto kao moj) je 2/16, snapdragon. ROM je global stable zadnji. Idem redom, pocinjem sa Skyactivovim problemima;

- nema nikakvog pregrijavanja ni posebnog grijanja, ni kod punjenja ni kod igranja, ni gledanja videa. Baterija odlicna kao prvog dana, traje dva dana uz dobrano koristenje. Google play se updatea normalno, nikad errora. Appovi se lockaju bez problema. Zvuk (za razgovor i "speakerphone" ) je odlican i glasan, u biti tako je glasan da ga drzim na 50% jacine.

- sve notifikacije mi rade bez problema, iz notifikacija mogu direktno odgovarati (chat popup), odabrati poziv  ili mail i sl. Nisam nista namjestavao u opcijama, sve radi po defaultu (viber, whatsap, gmail, push mail, fb, instagram..).

- fingerprint radi bez greske, nikad mi se nije desilo da nije otkljucao, osim sa mokrim rukama.

- ni jedan propusten poziv.

Ne znam jesam li zaboravio nesto, ali uglavnom nemam ni jedan problem opisan na zadnjih deset stranica threada. Sto je dobro i lose. Dobro je za mene :) , a lose je ako postoje problemi unutar razlicitih modela ili serija. Ili je jednostavno stvar u krivim romovima ili krivo instaliranim romovima (bez wipeanja svega/biranja opcije da rom pregazi sve kod miinstallera.. ). Pojma nemam :)

** sto se tice par pitanja iznad u vezi eu (xiaomi.eu) roma, receno je vec sto puta, ota update ide cca jednom mjesecno. Ako hocete tjedno, rucno iz twrpa.

** za kolegu gore koji nije mogao instalirati gplay na china rom; zasto pobogu uopce china rom kraj global stablea?

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
mcf kaže...

** za kolegu gore koji nije mogao instalirati gplay na china rom; zasto pobogu uopce china rom kraj global stablea?

Zato jer ima MTK verziju :)

14 godina
NITRO_100 kaže...
mcf kaže...

Onda je tu dobri stari xiaomi.eu :)

9 godina
neaktivan
Foz-matija kaže...
Jel mouce kak konektirat rn3 na tv (samsung led) a da nije preko uredaja kao chromecast i slicnih a ak nije kolko treba bit brzina wifia da normalno ucitava sa takvim uredajima

Trebao bi moći jer ja kad nešto castam onda mi ponudi moj chromecast i samsung, a s obzirom da imam chromecast nisam probao preko druge opcije. Što se tiče brzine ja imam 50/50 mbita pa nisam baš dosta relevantan.

0 0 hvala 1
11 godina
ocean77 kaže...
Brunocro kaže...
ocean77 kaže...
Jaxshroom kaže...
giztop i honorbuy je bez carine, giztop jeftinijo oko 6-10 dana do tebe, honor 3-6 dana, gearbest nema kolko znam za hr dostavu iz eu...

https://www.xiaomiforsale.com/en/phones/312-note-3-pro-332.html

Ovdje je koliko vidim najjeftiniji i pise da je iz EU skladista...sto mislite o ovome?

Sve sa xfs ako je na skladištu je dobra kupovina. Eu garancija, nema carine i sl. Ali ukoliko im nije na skladištu NE NARUČUJ jer se budeš načekao.

Al u principu ako ti nije bitna garancija(ako mob radi onda će raditi i dalje) uzmi sa Topone sa Aliexpressa.

Pa pisalo je da je na skladištu...a jamstvo je isto bitno...uglavnom narucio sam sa tog linka...hvala svima na pomoći. 

Samo da javim da je stigao Note 3 sa XFS za 5 radnih dana i nije bilo nikakvih dodatnih troškova. 

13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3
Ja svoj narucio u cetvrtak, jos nikakve potvrde o slanju paketa - jesi li je ti uopce dobio i kada? Sve mi se cini da im je nestalo uredaja >.>
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
NITRO_100 kaže...
mcf kaže...

i zato što jedino na njemu nema propuštenih poziva i baterija traje 2 dana , a ne jedan dan kao na

ostalim romovima

eto fala bogu pa ste ti i još neki dobili potpuno ispravan mob

ja imam neki vanserijski ( možda kopija ) rmn3 pro 3/32 sa top onea

i sad sam sretan sa kineskim romom

14 godina

Posalji im mail. Ja isto narucio u cetvrtak, dns poslao mail i dobio broj. Valjda ce stic do petka.

13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3
Odgovorili su i meni preko maila, evo stanja. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
NITRO_100 kaže...

Samo mali komentar što se tiče banking appova, miui backup radi odlično, imam mpbz i nakon restore svi appovi i data su se vratili onako kako je bilo, dakle nije bilo potrebno za novu redistribuciju.

Onima kojima ne radi chatheads u messengeru provjerite si permissions, ima jedna stavka display popup window i nju morate uključiti da bi se prikazivao.

Skyactive, ti bi morao usporediti mob sa drugim Note 3 Pro, jer vidim da neke stvari su specifične za tebe (zvuk iz zvučnika, update youtuba, slaba bateriaj, pregrijvanje - ja sam isto advanced user pa nemam pregrijavanje osim u ekstremnim slučajevima, a i to pregrijavanje je normalno sve dok ne dođe do thermal throttlinga...)

ovo za banking app je super da pamti sve kako je bilo.

što se tiče zvuka, nije on jako slab, ali definitivno nije na jačini zvuka drugih kineza koje sam prije koristio a tu ne mislim na zvuk sa slušalicama (koji mi se usput recimo jako sviđa) nego baš iz zvučnika. Slične primjedbe sam čuo od prijatelja ali i od korisnika na internetu, dakle nije samo moj mob u pitanju (uostalom softver je isti i zvuk je čini mi se bio jači u prijašnjim rom-ovima). Za probleme oko updatea- Youtubea sam također čitao od drugih korisnika. Flešao sam rom prema uputama i prije je taj apdejt radio, dakle opet - do hardvera nije sigurno, već može bit samo do softvera (ili roma ili google playa, ali do softvera). Pregrijavanje - nema ga u smislu jakog pregrijavanja nego se baterija zagrije na vrlo toplih 41 stupanj nakon 15ak minuta igranja igrice (košarka) što nije baš najnormalnije, pogotovo obzirom na to da se ne radi o grafički najzahtjevnijoj igrici. Kod normalnog korištenja (surfanje, čitanje mailova, gledanje yt clipova) zagrijavanja primjetnog nema. Btw, upravo na miui forumu nasao komentar: is heating issue resolved which occur after  the 7.2.5.0 ota update

dakle nije baš da nema pregrijavanja...samo sve ove bugove primjećuje onaj koji dosta koristi mob a ja sam među njima..

dino91 kaže...

Zaboravio sam napisati da za omogućavanje chat headsova je potrebno uključiti pop-up window u permission manageru.

Settings -> Installed apps -> Messenger, pri dnu Permission manager i onda scroll skroz do kraja Display pop-up window

EDIT: nvm, tek sam sad vidio da je odgovor već stavljen :D

probat ću to, ali to nisam morao raditi u drugim kineskim rom-ovima i notifikacije su puno bolje izgledale i bile puno funkcionalnije.

MIUI ima šanse da bude odličan ROM ali ako to nije nakon 5 godina otkako postoji i ako i dalje ima bugova koje nemaju kineski romovi stari 1-2 godine, onda je normalno da se počne sumnjat u vjerojatnost toga :-)

drugim riječima, ako riješe postojeće bugove i poboljšaju battery life (što bi trebao donijet miui baziran na androidu 6.0 ako ne ovaj najnoviji rom kojeg jos cekam na svom mobu) i poboljsaju notifikacije (izgled i funkciju) te poboljsaju kameru onda im oprastam, ako ne, bojim se da se vracam na neke puno manje poznate kineske marke ali koje su mi sljakale odlicno. pa makar i na stetu slabije baterije koja ovdje zapravo i nije jaka obzirom na kolicinu ampera...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2016 19:28 (skyactive).
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Rola novi update 7.3.2.0 
http://en.miui.com/thread-281585-1-1.html
Sačekat ću još dan-dva jer sam preskočio i 7.2.5, ne valja srljat sa update-ima ak sve šljaka perfektno :P
Za ekipu koja ima "uvijek" problema :
backup vanjski napravit šta vam je bitno ( na komp ), strpat rom za flash na sd karticu( praznu ofc, a ne sa backupom na njoj) i FULL WIPE
Miui je kompliciran i zna se desit da se dobro ne "flasha" rom, tj. povuče neke postavke koje su od prije
Ovo je inače savjet ekipe sa miui foruma za sve koje pate od "sitnih" bugova ali znaju biti iritantni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Opalaa !! kaže...

Rola novi update 7.3.2.0 
http://en.miui.com/thread-281585-1-1.html
Sačekat ću još dan-dva jer sam preskočio i 7.2.5, ne valja srljat sa update-ima ak sve šljaka perfektno :P
Za ekipu koja ima "uvijek" problema :
backup vanjski napravit šta vam je bitno ( na komp ), strpat rom za flash na sd karticu( praznu ofc, a ne sa backupom na njoj) i FULL WIPE
Miui je kompliciran i zna se desit da se dobro ne "flasha" rom, tj. povuče neke postavke koje su od prije
Ovo je inače savjet ekipe sa miui foruma za sve koje pate od "sitnih" bugova ali znaju biti iritantni.

nema to veze jer je nakon flešanja ROM-a apdejt youtubea radio ok primjerice (i neke druge stvari koje sada ne rade kako treba su bile bolje), tako da to nema veze sa flešom ROM-a (jer se svaki slijedeći apdejt radio preko OTA) i svaki ROM je imao svoje bugove, bilo je dakle i toga da novi ROM ima neke bugove koje prethodni nije imao

jednostavno miui romovi nisu ispolirani iako nose naziv stable i svaki rom je lutrija, nikad ne znas sto ces dobit od bugova, a sto ces izgubit, tj. koji ce bug nestat.

i ne patim samo ja od tih bugova, odnosno mozda i patim ali samo do prvog slijedeceg korisnika koji prizna isti bug hehe

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2016 19:45 (skyactive).
9 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ja sam danas pokrenuo claim kod Paypala za xiaomiforsale.com narudžbu.

Platio sam Redmi Note 3 Pro u petak i od onda nisam dobio ama baš nikakav odgovor. Niti preko facebooka, niti preko maila.

Naravno, od slanja paketa još ništa, nikakav tracking, ništa...

Ne velim da su lopovi, ali preporučam da budete oprezni. Ako ne odgovaraju na bilo kakve mailove onda nešto ne štima...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 9:56 (myroman).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Nezz zašto svima tolko smeta kineska verzija miui-a, par kineskih aplikacija (s titanium backupom treba min da se obrišu, vidim da je većina korisnika ovdje iskusna pa nebi trebalo bit problema) i nije neki razlog, za jezik razumijem. kinezi uvijek dobiju update prije od svih (ima više od 5 dana kako su dobili 7.3.2.0) a s njima i riješene probleme.

Što se tiče uređaja, lako moguće da hardware nije potpuno isti pa odtud i drugačiji problemi za korisnike, primjerice znam da rn3pro dolazi s dvije vrste ekrana, tianma i sharp (na njemu se primjeti žuta boja u odnosu na tianma display).

Ako imamo neki problem softwareskog tipa, u većini slučajeva je važno napravit clean install preko recoverya (najlakši način tko ga ima) na sljedeći način:

1.prije wipe-a napravit backup podataka jer se gube svi podaci!

2.wipe>advanced wipe>označit dalvik/art cache, system, cache, data, internal data>wipe

3.reboot to recovery (radi se iz razloga jer ponekad se pojavi greška system failed to mount; upozorit će da nije os instaliran, svejedno napravit swipe i napravit swipe za root)

4.ponovit korak 2.

5.install (odabrat rom odnosno zip file)
6.po završetku wipe cache i reboot to system (nekad se to odradi automatski)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 10:13 (razorinc).

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice