Evo jučer sam konačno otključao bootloader na PRO verziji. Na global stable zadnjem nije išlo, prebacio sam se na global dev i prošlo iz prve :) Stavio TWRP, rootao ga i stavio xposed. I konačno mob može pokazati svoj puni potencijal :D Reklame baj baj, dosta modula radi na xposedu, viper4android, mogućnosti su sad neograničene..onome kome je to nepotrebno puno propušta :)
Xiaomi Redmi Note 3
- poruka: 5.327
- |
- čitano: 894.426
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naravno, metoda je ista.
Bilo bi jadno da ne podrzava u ovo vrijeme..sijexam se starog samsunga koji je na cince isel na tv haha
Redmi Note 3 (Pro) je na listi (doduše, neslužbenoj) za Android 6.0 Marshmallow MIUI 8, yay!
rn3pro 7.2.5.0 china stable (probao i radi)
http://bigota.d.miui.com/V7.2.5.0.LH...1942d8_5.1.zip
rn3pro china developer 6.4.28 (probao i radi)
http://bigota.d.miui.com/6.4.28/miui_HMNote3Pro_6.4.28_9f3b09e9b7_5.1.zip
al prvo trebate flashat cofface twrp (s običnim twrp će vam ući u bootloop):
download: https://drive.google.com/file/d/0B5bSNUUrjm6JQjFhUEkzZXZ2bkk/view
link na temu: http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/recovery-kenzotwrp-cafface-3-0-0-t3369341
Redmi Note 3 (Pro) je na listi (doduše, neslužbenoj) za Android 6.0 Marshmallow MIUI 8, yay!
Naravno da će Redmi Note 3 (obje verzije) dobiti MIUI 8 upgrade, budi bez brige.
Jučer sam dobio odobrenje (po drugi put). Danas prebacio na Developer ROM i evo uspješno otključao od prve!
Ajmo se dogovoriti nešto momci. Svaka čast na keljenju linkova i uputa, treba uvijek pomoći, javiti ako se nešto nađe, ali.. vidim da se ne piše za koji model stavljate linkove i tutoriale (svaka čast iznimkama).
Kako bi izbjegli brickanje mobitela onima koji su manje vični, jure, skaču i brzaju bez da detaljno pročitaju (jer ovu temu čitaju čak i oni koji nisu regani na forumu), kada stavljate link za neki ROM, TWRP, bilo koji tutorial, napišite radi li se o Snapdragon verziji (Kenzu) ili MTK verziji mobitela (Hennessy).
Nezz jel to mene ide al vjerojatno, pošto jedini stavljam linkove, lijepo piše rn3pro (pišem pro a ne kenzo iz razloga jer na većini foruma ekipa stavlja taj naziv), u imenu download file-a opet piše pro, link na xda ide direktno na snapdragon podtemu, uz sve to da treba čitat, treba, nemogu svakome posebno objašnjavat i crtat što se već nekoliko puta prethodno spominjalo u ovoj temi...
Napokon slikanje s otiskom prsta :lux:
Jos kad bi sredili kameru...:/ ovako fotke izgledaju prilicno impresionisticki
Napokon mi je stigao RN 3 pro 3/32.
Na njemu je rom Global stable 7.17.9.0. LHOCNCL.
Pa kakva su vaša iskustva s tim romom, te da li postoji neki bolji rom trenutno?
P.S. Da li se zna kada dolazi Marshmallow ?
Ovo je miui verzija prodavača kako mi se čini, tebi na volju hoćeš li ostavit ili ne, update na njemu dobit nećeš, nit ćeš moći otključat bl, itd itd...
Ovo je miui verzija prodavača kako mi se čini, tebi na volju hoćeš li ostavit ili ne, update na njemu dobit nećeš, nit ćeš moći otključat bl, itd itd...
Ma znam svjestan sam toga, ali ono čini mi se stabilni ram pa mi je možda glupo mijenjati prije nego riješe novi android, pa si onda puknem nekaj od tog gore . . .
Evo meni došao, redmi note 3 pro 2/16gb verzija, miui koji je gore je 7.1.9.0.0, prepostavljam da je to outdated ?
ja isto imam taj "kuhani global rom", sad samo malo noob s fleshanjem, nemogu uglavnom nać/instalirat adb/android drajver (radi se o pro verziji snapdragon), istalirao sam neki univerzal adb mi pokazuje instaliran, u device menageru ostane "android onaj žuti bez drajvera" tak mi ga mi fash ne nalazi uopće ni u cmd mi "adb devices" ništa ne nađe...malim pomoć ko zna nek objasni da bude idiot proof, hvala :)
ovo je samo jedan od načina:
Meni na tele2 opće ne lovi 4g mrežu, a nariktam je al nula bodova. Jel to do roma ili do smeća od teleta
Meni na tele2 opće ne lovi 4g mrežu, a nariktam je al nula bodova. Jel to do roma ili do smeća od teleta
Dal si uzeo novu sim karticu? Na starima ne radi 4g