Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 898.717
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Mislim da je 220 ili koji evro vise za ovaj telefon malo preterano.

0 8 hvala 0
14 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
CharlessS kaže...

Ajde onda kupi telefon nekog "poznatog" proizvođača, nebitno kojeg (Sony, Samsung, LG, ...) pa vidi šta dobiješ za 220 eura

9 godina
neaktivan
CharlessS kaže...

Zašto pretjerano ? A koji to mob za te pare daje više ?

9 godina
odjavljen

Pa recimo puno manje stvari koje zamalo rade. Pratim ovu temu i milion problema samo unazad 3 stranice u ovoj temi. Nema google playa ne radi ovo ne radi ono. Kineski rom, nije stigao u kutiji nisu poslali narudzbu, nemas servis itd itd.... U cijenu necega niej uracunata samo troska dijelova i marza vec i kompletna usluga. A sad navalite na TD ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2016 14:33 (Torent).
16 godina
Cadus kaže...
power_user kaže...

Upravo sam dobio poruku da su mi odobrili zahtjev za unlock bootloadera, trebalo je 8-9 dana ako nekoga zanima. 

Odlicno :) nego, sta si napisao za razloge unlocka?

I btw. unlockom nista ne gubimo?

Da imam nešto iskustva sa flashanjem drugih telefona i da se sada želim naučiti na Xiaomi, nešto u tom stilu, ne sjećam se više točno. 

Samo sad ispada da mi u biti uopće ne treba, sve radi onako kako želim, a nemam ni volje ni vremena sad brisati sve samo da bi ga unlockao. Ali valjda će brzo stići neki poticaj(Cyanogen ili neki AOSP based ROM) :)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
Cromaki kaže...
null kaže...

Bratu se instaliravaju neke random aplikacije kad se spoji na wifi. Dali netko zna u čemu je problem, kako rjesiti? Na google-u nisam bas nist korisnog našao.

Koji ROM ima instaliran ?

muiu 7.0 stable 7.00.77.00 (LHNCNCJ)  Dal je to to? Uglavnom narucen je s giztop i nije nista mijenjano.

13 godina
null kaže...

muiu 7.0 stable 7.00.77.00 (LHNCNCJ)  Dal je to to? Uglavnom narucen je s giztop i nije nista mijenjano.

Upravo to je i mogući problem jer je unofficial ROM od sellera.

Zadnji Stable ROM je 7.2.3.0.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
9 godina
neaktivan
meni danas u dva navrata nije htio očitati otisak,orginal rom,ništa dirano,to i nije neki problem
13 godina
power_user kaže...
Cadus kaže...
power_user kaže...

Upravo sam dobio poruku da su mi odobrili zahtjev za unlock bootloadera, trebalo je 8-9 dana ako nekoga zanima. 

Odlicno :) nego, sta si napisao za razloge unlocka?

I btw. unlockom nista ne gubimo?

Da imam nešto iskustva sa flashanjem drugih telefona i da se sada želim naučiti na Xiaomi, nešto u tom stilu, ne sjećam se više točno. 

Samo sad ispada da mi u biti uopće ne treba, sve radi onako kako želim, a nemam ni volje ni vremena sad brisati sve samo da bi ga unlockao. Ali valjda će brzo stići neki poticaj(Cyanogen ili neki AOSP based ROM) :)

Ma sto se tice flashanja drugog ROM-a, takoder mi nije potrebno... Tj. stavio bih mu jedino EU ROM (jer sam iznimno zadovoljan sa MIUIem), ali tek kada dojde, a i to ce se vjerojatno moci flashati preko nekog flash toola.

No ja bih ga prvenstveno unlockao da imam pristup recoveryu, i da mogu flashati "Mother of All AD-BLOCKING", jer mi te sve reklame polako idu na khm da, doslovno su preiritantne!

I pitao bih vas za jedan problemcic, instalirao sam "HERE Maps", isprobao ga jucer u aftu, i skuzio da se pomicem cestom na preskokce (jako mali intervali skoka), tj. mogu se pratiti ali ne ide sve glatko :/

I danas ga stavim starcima na mob (Meizu M2 Note), te nas nade u roku keks na mapi. Tada sam upalio app na svom mobu, i prikazao je da sam 2 ulice dalje sto mi nikako nije jasno. Kad sam uso u "Drive" mode (tamo gdje je ikona zelenog auta), pokazala mi se 3D mapa (ja ulicu dalje, i okrenut naopacke) i pise dolje searching for GPS, a GPS mi upaljen.

Eh sad se bojim da nije problem do njega, pa vas pitam jel ima netko instaliran HERE Maps, te kako sve to kod vas funkcionira?

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

da li mogu sa eu rom stable 7.1.6 preći na 6.1.21 i koji je bolji rom tj. da li je vrijedno prelaska

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

jos uvijek nitko pa da pitam zadnji put vezano za ovaj problem

nece mi aux ucita u autu

slusalice i sve radi

al ako ustekam mobitel na aux 0 bodova

0 0 hvala 0
13 godina
live4cro kaže...

jos uvijek nitko pa da pitam zadnji put vezano za ovaj problem

nece mi aux ucita u autu

slusalice i sve radi

al ako ustekam mobitel na aux 0 bodova

Jesi li spajao jos uredaja tim AUX kablom u isti radio? Jer ne vidim razloga zasto nebih radilo ako rade slusalice :)

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Bok ljudi, imam problem.

Jučer mi je stigao Redmi Note 3 PRO.  (Global Stable 77.1.9.0.0)

Sve je bilo super dok sinoć nisam išao leć, stavio ga na sleep mode preko onog DU Battery Savera.

Jutros kad sam se probudio stavim ga na normalni mode.  Idem se spojit na WIFI, neće!  

Non stop mi piše Obtaining IP Adress, al nikako da se spoji.  

U čemu je problem?

Pomagajte :)

0 0 hvala 0
14 godina
Furthon kaže...

Bok ljudi, imam problem.

Jučer mi je stigao Redmi Note 3 PRO.  (Global Stable 77.1.9.0.0)

Sve je bilo super dok sinoć nisam išao leć, stavio ga na sleep mode preko onog DU Battery Savera.

Jutros kad sam se probudio stavim ga na normalni mode.  Idem se spojit na WIFI, neće!  

Non stop mi piše Obtaining IP Adress, al nikako da se spoji.  

U čemu je problem?

Pomagajte :)

Hmmm, jesi probao rebootat router? Jer to mi zvuči kao problem sa DHCP-om. I meni se to zna dogoditi na Xperiji E4G, i kad rebootam router spoji se.

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Kako mi to nije palo na pamet.  

Evo radi. :)

1 1 hvala 0
11 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 3

Navecer kad idem spavat stavim mob da se napuni, istekam ga, probudim se ujutro i mob je ugasen (zadnja dva jutra), pogledal sam da mi nije upaljeno ono da se sam gasi,ali nije..malo cudno

rn3

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Furthon kaže...

Kako mi to nije palo na pamet.  

Evo radi. :)

Stavi fiksne ip adresu za kucni router i spajace se za djelic sekunde...

14 godina
neaktivan
Jesa.. svi ostali uredjaji rade normalno ali xiaomi ne iako daje znak da je prikopcan
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Definitivno miu 7.2.3 stable nije dobar , pojedine aplikacije se samo ugase (prije nije) , neke uopće nerade googleearth npr , problem sa baterijom je najvjerovatnije povezan sa WiFi jer kad je on OFF baterija bi mogla "100 godina " izdržati  ! !!!

Valjda ubrzo bude neki update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Da brisem dalvink cache i to dok upgrejdam weekly rom (eu). Ak brisem da brisem prije i/ili poslije itd..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vrijedi li uopce uzimat ovaj mob,citam samo problemi neki?
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Upravo tako. Na papiru sve super a kad citam ovdje sve radi ali pa podugacak spisak...
13 godina
neaktivan
Pa glupo bi bilo da uzmem telefon i da mi ne radi :S
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
Vrijedi li uopce uzimat ovaj mob,citam samo problemi neki?

Torent kaže...
Upravo tako. Na papiru sve super a kad citam ovdje sve radi ali pa podugacak spisak...

drakula789 kaže...
Pa glupo bi bilo da uzmem telefon i da mi ne radi :S

ne isplati se nikako. Rađe uzmi s6/7 ili iphone - jest da platiš 5x više ali radi.... 

Zašto trolate?

16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ne znam o čemu pričate. Evo, moj s Heliosom je kod mene... 2-3 tjedna i nikakvih problema s njim. To što fingerprint ne odreagira svaki put? Wow, jebeno teško upisati PIN ili povući pattern kad zašteka. Mada je dovoljno samo s drugim prstom proći preko senzora, to sam skužio (naravno, očitanim i spremljenim) i instant otvara. Nikakvih drugih problema nisam uočio s mobitelom (onaj bug s mikrofonom nakon snimanja je samo bug, nije problem), radi k'o urica i ovo je prvi Android koji posjedujem da mogu reći, da, to je to, to je telefon koji neću za mjesec dana staviti u oglas i uzeti nešto drugo jer mi ide na k sa svojim pizdarijama. 

Btw. ako netko ima priča o lošem build quality. Pao je 4-5 puta, 2 od toga ravno na staklo, jedno 2-3 puta na ćošak, bez casea ili tampered glassa. Malo se vidi na aluminiju par crtica, inače nikakvih problema ili oštećenja. 

I za nekoga tko ne gamea neke teške igre, mislim da je, nakon trenutnog druženja, Helios verzija i više nego dovoljna, sve radi kako treba, svugdje u gradu imam 4G gdje bi ponekad prije mi 930 prebacila na HSDPA (moguće da je i pokrivenost poboljšana, naravno, ali opet, signala uvijek imam), WiFi doma lovim i radim ugodno na njemu tamo gdje ni s jednim mobitelom prije nisam mogao.

I baterija je, barem na 7.1.8 MIUI veoma dobra. sa konstantnim korištenjem mobitela (što pozivi, što surfanje i razni appovi, minus gaming, to ne radim), ja navečer oko 8 (skidanje u 6 ujutro) imam po 30%ak posto baterije, dovoljno da ne moram staviti puniti ako idem na cugu. Možda ne izvučem SOT od 6 sati kao neki ovdje iz nekog razloga, ali nekih 5 h ide, jer imam dosta toga što se sinkronizira i prijenos podataka radi stalno. 

Moj PC  
8 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Ne znam o čemu pričate. Evo, moj s Heliosom je kod mene... 2-3 tjedna i nikakvih problema s njim. To što fingerprint ne odreagira svaki put? Wow, jebeno teško upisati PIN ili povući pattern kad zašteka. Mada je dovoljno samo s drugim prstom proći preko senzora, to sam skužio (naravno, očitanim i spremljenim) i instant otvara. Nikakvih drugih problema nisam uočio s mobitelom (onaj bug s mikrofonom nakon snimanja je samo bug, nije problem), radi k'o urica i ovo je prvi Android koji posjedujem da mogu reći, da, to je to, to je telefon koji neću za mjesec dana staviti u oglas i uzeti nešto drugo jer mi ide na k sa svojim pizdarijama. 

Btw. ako netko ima priča o lošem build quality. Pao je 4-5 puta, 2 od toga ravno na staklo, jedno 2-3 puta na ćošak, bez casea ili tampered glassa. Malo se vidi na aluminiju par crtica, inače nikakvih problema ili oštećenja. 

I za nekoga tko ne gamea neke teške igre, mislim da je, nakon trenutnog druženja, Helios verzija i više nego dovoljna, sve radi kako treba, svugdje u gradu imam 4G gdje bi ponekad prije mi 930 prebacila na HSDPA (moguće da je i pokrivenost poboljšana, naravno, ali opet, signala uvijek imam), WiFi doma lovim i radim ugodno na njemu tamo gdje ni s jednim mobitelom prije nisam mogao.

I baterija je, barem na 7.1.8 MIUI veoma dobra. sa konstantnim korištenjem mobitela (što pozivi, što surfanje i razni appovi, minus gaming, to ne radim), ja navečer oko 8 (skidanje u 6 ujutro) imam po 30%ak posto baterije, dovoljno da ne moram staviti puniti ako idem na cugu. Možda ne izvučem SOT od 6 sati kao neki ovdje iz nekog razloga, ali nekih 5 h ide, jer imam dosta toga što se sinkronizira i prijenos podataka radi stalno. 

Takodjer... Ja imam obicnu verziju... ne SD... I kod mene je... uh... Ima vec par mjeseci... radi apsolutno savrseno... 

Mob sam ocistio od svih sranja, uredno napravim OTA update kad mi dodje... 

Apsolutno nemam nikakvih problema... 

Necu biti grub, ali dosta ljudi nikada nije imala xiaomi ili slican kinez pa se i ne snalaze najbolje sad svim ovim romovima, flashanjem i slicno... 

Vecina kritika dolazi od takvih korisnika... 

Sad ce se javiti i oni koji su imali xiaomi i koji se kuze u sve vezano za flashanje i slicno... 

Rekao sam, dosta ljudi... a ne svi... 

Malo truda oko ciscenja moba, malo citanja, nikakvi battery saveri, cleaneri i antivirusi... 

Jednostavno mob mora raditi savrseno...

17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Znali tko kako aktivirati sim2 karticu?

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Naručena pro verzija od top one u subotu, danas poslan.

Valjda bude do petka 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozz xiaomi fanovima,
Trebao bih jednu pomoc,
Kad otvorim poruke prvi red teksta mi je odrezan do pola..kako bi to najlakse rijesio? Probao sam sa promjenom fonta i velicinom ali nije pomoglo...

Samo se nadam da netreba zbog toga cijeli uredjaj softwerski rasturat...

Puno hvala
Duc
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sorry radi se o xiaomi redmi note 3, kupio ga prije 2 mjeseca, znaci sms poruke su probl...
Hv i lp
Duc
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice