Skrsio bi ja i tu bateriju nista ne brini ;) Zadovoljan sam ja baterijom i iskreno ne znam koliko bi izdrzala posto mi u knc stoji na bezicnom punajcu kao i u autu pa o tome i ne razmsiljam. Spustim i pokupim...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odakle narucit pro verziju da dodje sto prije pa neka jw i skuplja nego u drugih dobavljaca?
Takoder mislim da qc nije potreban sa tolkom baterijom
Vraga nije potreban, baš naprotiv. Ujedno i prvi veći nedostatak PRO modela: na Snapdragonu 650, koji uredno podržava i Quick Charge 3.0, NE omogučiti Quick Charge?
https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/processors/650
http://en.miui.com/thread-224873-1-1.html
Zajeb u rangu onih bisera iz OnePlus koji su svoj OnePlus 2 opremili s USB Type-C — pazi sad, bez mogućnosti brzog punjenja! O, jebem li te zemljo Indijo. :)
NAPOMENA SVIMA KOJI ČEKAJU MOB S GIZTOPA:
http://www.forum.hr/showpost.php?p=57230564&postcount=3643
Snimajte otvaranje paketa pred dostavljačem. Još bolje, čim ugledate dostavno vozilo DPD-a. A treba otvoreno i reći da su još veće kurve upravo ovi s Giztopa, kako mogu čovjeka tako otpiliti? "Ne možemo vam pomoći, javite se DPD-u." Ma nemoj, seller je prvi u lancu odgovornosti (upravo je on dužan provjeriti sve navode s muljažom oko težine paketa i naknadnom keljenju trake DPD-a).
Ja im budala još platio i ono dodatno osiguranje od nekoliko dolara, zamisli da dobiješ prazan paket i da te budala još tako otpili? Prvi i zadnji put da naručujem s Giztopa.
ja tebi ništa ne vjerujem nakon ovoga što si napisao o quick charge-u.
Ajde vrati se na te postove s tog foruma i pročitaj ponovo drugu stranicu:
Sorry dude.
I confirmed RMN3 PRO support QC2.0.RMN3 PRO full charge time is 51min with QC charger.
But, not sure about QC3.0. So I order QC3.0 charger in aliexpress with DHL parcel.
I will post result when i receive it.
i još jedan:
It support QC2.0
maybe 3.0 too. (i bet on this)
btw, vrlo vjerojatno je da mob podržava i qc 3.0 (čipset ga sigurno podržava naime) koji je pojednostavljeno rečeno, zdraviji za bateriju (njezin vijek trajanja) od qc 2.0. koga zanima zašto neka progugla.
Nakon svega mislim da si ti nešto smuljao i da si dobio mobitel a sad glumataš da nisi dobio da bi dobio pare od paypala. Bilo je nažalost dosta takvih primjera na eBayu, pa je dosta prodavača prestalo slat svoje proizvode u Hrvatsku.
@mired
Ljubim te u čelo rosno. Meni je film puko nakon tog osmog upisa na prvoj stranici: "I have this phone. It does not support QC 2.0. I would assume it wont support QC 3.0 as well."
(Krivo) zaključih da ne podržava. Ovo je odlična vijest, iz ovih stopa u nabavku QC punjača.
p.s. Mea culpa.
Nakon svega mislim da si ti nešto smuljao i da si dobio mobitel a sad glumataš da nisi dobio da bi dobio pare od paypala. Bilo je nažalost dosta takvih primjera na eBayu, pa je dosta prodavača prestalo slat svoje proizvode u Hrvatsku.
Čemu sad te gluposti i trolanje? Nije to moj slučaj (potraži nick od čovjeka na temi i obrati se njemu), ja još uvijek čekam svoj PRO s Giztopa (šalju ga 15.) Da se slična pizdarija može dogoditi i meni (kao i svima koji su naručili s Giztopa), može. Smije li seller oštećenoj strani reći da on nema ništa s tim i neka se obrati DPD-u? Ne može, takav odnos s kupcima čisti je kretenluk. I kaj si ti, advokat Giztopa?
@mired
Ljubim te u čelo rosno. Meni je film puko nakon tog osmog upisa na prvoj stranici: "I have this phone. It does not support QC 2.0. I would assume it wont support QC 3.0 as well."
(Krivo) zaključih da ne podržava. Ovo je odlična vijest, iz ovih stopa u nabavku QC punjača.
p.s. Mea culpa.
Čemu sad te gluposti i trolanje? Nije to moj slučaj (potraži nick od čovjeka na temi i obrati se njemu), ja još uvijek čekam svoj PRO s Giztopa (šalju ga 15.) Da se slična pizdarija može dogoditi i meni (kao i svima koji su naručili s Giztopa), može. Smije li seller oštećenoj strani reći da on nema ništa s tim i neka se obrati DPD-u? Ne može, takav odnos s kupcima čisti je kretenluk. I kaj si ti, advokat Giztopa?
ako nisi ti taj, čemu onda plakanje nad proizvodom koji još nisi dobio?
I ja sam naručio taj mob s Giztopa (isto ga očekujem) ali ne pada mi na pamet da donosim zaključke o Giztopu na temelju jednog primjera (vrlo sumnjivog usput) koji, ako je i točan, više ima veze sa DPD-om no sa njima i isto tako ne pada mi na pamet da donosim zaključke o featureima mobitelima na temelju jednog posta s nekog foruma (da stvar bude najbolja stranicu iza su ti navodi demantirani).
Nisam dakle nikakav advokat Giztopa, ali ne vidim kakve veze ima bilo što navedeno (navodni problemi sa neisporučivanjem mobitela) ili navodno (naglašavam navodno, rekla-kazala) nepodržavanje quick chargea sa tim shopom?
priznaješ pogrešku ali svejedno se bahatiš, nisi mi jasan

Odakle narucit pro verziju da dodje sto prije pa neka jw i skuplja nego u drugih dobavljaca?
strpi se još par dana da prođe nova godina , onda će ih imati više trgovina u prodaji
ili pitaj maxy0 , on je vjerovatno prvi koji ga je dobio
ćekaj da dođe nova godina majmuna
ČČČČČekaj
Gle, fora kod quick chargea je ne punjenje od 0 do 100% u što kraćem vremenu, već dići mobitel s 20ak % baterije na nekih 50-60% u cca 20 minuta, da dok se navečer spremaš za cugu, ostaviš mob na punjaču i pokupiš ga, pa ti izdrži cijelu večer.

@mired
Plačem nad takvim besramnim i amaterskim postupcima sellera, Giztop s tim stavom "nemamo mi ništa s tim, obratite se DPD-u" meni ne bi mogao ni razbacivati gnoj po vinogradu (i ne samo meni, bilo gdje u EU). Da sam znao da se tako odnose prema kupcima (sasvim je nebitno mulja li netko ili ne, seller je u direktnom dilu s dostavljačem i upravo je na njemu da provjeri i istraži sve navode), otkazao bih odmah tu narudžbu (možda to i napravim, PRO modeli će za par dana biti dostupni na XY mjesta/webshopova). A po pitanju muljanja, prva stvar koju je ostećena strana trebala napraviti je sljedeća: prijaviti krađu moba policiji (ne zbog nade da će mu hrvatska policija pronaći mob, prvenstveno zbog samog dokumenta da je krađa i prijavljena). Bez tog dokumenta neće napraviti ništa, ujedno i preuzima svu odgovornost (pred kaznenom odgovornošću jamči da ne laže).
Da neću možda Giztopu još dizati spomenik zbog činjenice da sam nešto naručio od njih?
isto tako ne pada mi na pamet da donosim zaključke o featureima mobitelima na temelju jednog posta s nekog foruma (da stvar bude najbolja stranicu iza su ti navodi demantirani
Naknadni odgovori (da podržava QC) nisu bili napisani u trenutku objavljivanja moje "tirade". Naknadne tvrdnje, koje sad tu tretiraš kao sveto pismo, isto ne znače apsolutno ništa. Prdac su u vjetar. Tjednima smo se ovdje nadjebavali podržavaju li PRO modeli MicroSD, nitko sa sigurnošću nije mogao potvrditi ili demantirati. Xiaomi je zaslužan za tu pomutnju s nedostatkom informacija.
quick charge 3.0 je 4 puta brži od običnog punjenja, što bi odgovaralo brojci od 1 sat punjenja do stotke (ili sigurno blizu 100%)
quick charge 2.0 puni bateriju od 4050 mAh 50% u 1 sat, dakle full charge od 0% do 100% bi bio negdje oko 2 sata.
u svakom slučaju, i jedan i drugi način baterijiu kao onu u RMN3 PRO pune daleko brže od običnog punjenja, čemu priča o tome da li se takva baterija puni 1 ili čak i 2 sata, postaje bespredmetna, jer i 50% napunjenosti takve baterije znači 1 dan umjerenog korištenja smartfona kao RMN3.
Pričajmo radije o smartfonima koji baterije kao ovu pune za 4 sata, a ima ih dosta (koji se usput hvale velikim baterijama)
Zapravo na Qualcomovoj stranici tvrde da se baterija od 3300 mAH QC 2.0 tehnologijom puni od 0 do 60% za samo 30 minuta, što znači da bi u realnim uvjetima za 1 dan korištenja smartfona kao što je RMN3 trebali samo pola sata punjenja. https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/quick-charge. Za usporedbu, moj službeni Samsung s baterijicom od 1900 mAh puni se čitavu vječnost. Ima li smisla onda piskarati kako je brzo punjenje u RMN3 "sporo"?
@mired
Pusti lovačke priče, imaš li pred sobom PRO model i adekvatni QC 2.0/3.0 punjač? Nemaš. EOD, javi se kad te tvrdnje budeš mogao i dokumentirati.
Čovjek je lijepo gore napisao u čemu je najvjerovatniji problem/zajeb: "Snapdragon podrzava quickcharge ali redmi note 3 pro kao i obican note nema quick charge ima 5v/2a."
strpi se još par dana da prođe nova godina , onda će ih imati više trgovina u prodaji
ili pitaj maxy0 , on je vjerovatno prvi koji ga je dobio
narucio sam s aliexpressa, imas na jednom od mojih prethodnih postova link od te trgovine.. mada su i kod njih ti praznici zbog nove godine do 15. tako da mozda bolje da pricekas i narucis s giztopa jer je tamo jeftiniji..
a za quick charge, ja nemam pojma jel ga ima ili ne, ali evo iz prve ruke mogu rec da mi je prvo punjenje mobitela trajalo cca 2:30h.. punjac je onaj koji sam dobio skupa s paketom (slika)...
Hvala.
Hvala.
pod shipping odaberes DHL koji kosta 21$ i to te oslobada carine i svih dodatnih davanja.. treba otprilike 10 dana da dode, dosta cesto i 2-3 dana ranije
Ako mi mobu ne reagira tipka za povecanje zvuka i zakljucavanje mobitela, šta treba napravit?
maxy0 s kojim romom ti je dosao mob, da li sa zadnjim multilanguage ili s nekim od ovih kineskih pa da si morao flashati?
dosao mi je sa 7.1.9.0 stable, nisam nista flashao... mislim da cak nema jos nijedan mulilanguage rom za PRO verziju? pitali su me dal da mi ovako posalju ili da pricekam 20-ak dana da skuhaju neki rom.. naravno odlucio sam da ostave ovaj stable
giztop pruža mogućnost kupovine osiguranja prijevoza.nigdje ne vidim što im to podrazumijeva??
Giztop je ionako odgovoran za posiljku dok ti ju kurir ne uruci i ti potpises tako da doplatio ili ne oni odgovaraju za posiljku. Bacanje para.
Giztop je ionako odgovoran za posiljku dok ti ju kurir ne uruci i ti potpises tako da doplatio ili ne oni odgovaraju za posiljku. Bacanje para.
Mislio sam da nešto znači s obzirom na probleme koje je imao forumaš koji je kupovao s giztop-a
Sta bi moglo znaciti. Bas te briga sta je sa posiljkom dok ne potpises da si je primio. Il ces dobiti robu ili pare nazad. Ako placay preko paypal-a i drugih servisa koji ti daju garanciju. A ako dobijes prazan paket to tesko mozes dokazati bez obzira na osiguranje a ako mozes dokazati opet ti ne treba osiguranje. Do sada sam potrosio puo desetina hilajda dolara online i niakd doplatio za tracking number niti osiguranje posiljke. Uvijek dobijem ili robu ili pare. Neka se trgovac brine za isporuku. U svakom slucaju ako nema tracking number ti njega mozes prevariti on tebe ne.
strah me praznog paketa.istina to je jedan od tisuću slučajeva...
ne znam jel završila priča s praznom kutijom
Za takve situacije snimas otvaranje. Tj tako su mene sa alija uputili. Snimas i ako nesta bude imas dokaz