Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 898.678
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: Xiaomi Redmi Note 3

POgledaj detalje od slike da ti nije smanjilo rezu prilikom prebacivanja... Zasto on ne uslike svojim aparatom pa vidite slike? Ili skinete sa neta neku sliku u fullhd rezi?

15 godina
Torent kaže...

POgledaj detalje od slike da ti nije smanjilo rezu prilikom prebacivanja... Zasto on ne uslike svojim aparatom pa vidite slike? Ili skinete sa neta neku sliku u fullhd rezi?

Pa baš zato smo i prebacili preko bluetootha da se ne smanji kvaliteta. I kod mene i kod njega je iste veličine slika (oko 3MB)...

BF Nick: Xtreme_Switch
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

i ekipa odakle nakraju je najbolje naruciti da izbjegnem carinu i ostale pizdarije

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
live4cro kaže...

i ekipa odakle nakraju je najbolje naruciti da izbjegnem carinu i ostale pizdarije

giztop ili aliexpress

ja sam sa aliexpress narucio. mob mi je dosao za 6 dana ;)   

http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-FDD-Mobile-Phone-MTK6795-Helio-X10-Octa-Core-5-5-1920X1080P/32547144072.html?ws_ab_test=searchweb201556_6%2Csearchweb201644_1_79_78_77_82_80_62_81%2Csearchweb201560_4

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2016 14:03 (serlok).
15 godina
Pratim ovu temu već neko vrijeme. Ne vidim razlog zašto naručivati ovaj mob sa x10 mediatek cpuom.
Taj model i nije neka nadogradnja u odnosu na Redmi Note 2.
To su izgleda skužili i likovi iz Xiaomia pa su izbacili pravu poštenu nadogradnju u obliku Redmi Note 3 PRO sa Snapdragon 650 Cpu om koji je u rangu ili bolji od prošlogodišnjih high end cpu-ova odnosno Snapdragon 808 modela. Ako kupuješ kupi PRO verziju. To je bolji model u svakom pogledu, hardwerski gledano
15 godina
izzy007 kaže...
Pratim ovu temu već neko vrijeme. Ne vidim razlog zašto naručivati ovaj mob sa x10 mediatek cpuom.
Taj model i nije neka nadogradnja u odnosu na Redmi Note 2.
To su izgleda skužili i likovi iz Xiaomia pa su izbacili pravu poštenu nadogradnju u obliku Redmi Note 3 PRO sa Snapdragon 650 Cpu om koji je u rangu ili bolji od prošlogodišnjih high end cpu-ova odnosno Snapdragon 808 modela. Ako kupuješ kupi PRO verziju. To je bolji model u svakom pogledu, hardwerski gledano

Bolji i pošteno je skuplji Pro, nadogradnja RN3 je samo u vidu veće baterije , otisak, metalni case i neznatno skuplji.

15 godina
Ovo nemoj shvatiti kao vrijeđanje. Ne znam dali si student, zaposlen ili na jaslama od staraca. Ali razlika je svega 30 dolara što je 210kn.
To zdrobiš u dva izlaska s par frendova. Runda za 5 ljudi je 100kn.
Ako nemaš 200kn onda ne znam šta da ti kažem.
15 godina
Ovo nemoj shvatiti kao vrijeđanje. Ne znam dali si student, zaposlen ili na jaslama od staraca. Ali razlika je svega 30 dolara što je 210kn.
15 godina
izzy007 kaže...

Ma ok , sad da kupujem sačekao bi Pro , ali naručio sam 17.12.2015. nije bilo ni govora o SD verziji , moj je bio 169$ i platio sam još carine+pdv30% u Sarajevu btw.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2016 15:28 (joyjoy).
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Jučer naručio u Neutrinu 3GB RAM/32GB ROM verziju, dark grey. Valjda će do početka sljedećeg tjedna doći. Znam, mogao sam proći jeftinije da sam uzeo s neta, ali s obzirom da je moralo ići na rate, nije mi bilo druge opcije. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Jučer naručio u Neutrinu 3GB RAM/32GB ROM verziju, dark grey. Valjda će do početka sljedećeg tjedna doći. Znam, mogao sam proći jeftinije da sam uzeo s neta, ali s obzirom da je moralo ići na rate, nije mi bilo druge opcije. 

Duša mi krvari kad pročitam takav upis. Zbog dvije stvari:

a) 1678 kuna (sa svim davanjima s Giztopa) VS. 2.299 kuna s Neutrina. Fakat ne kužim te hrvatske trgovce, zašto su toliko pohlepni? Naime kaj, i Giztop na svu uvezenu robu iz Kine u EU plaća PDV/carinske troškove (u matičnoj državi EU iz koje već šalju), i još na sebe preuzimaju troškove dostave (i opet na kraju zarade).

b) kupnja "obične" 3GB RAM/32GB verzije najobičnija je ludost. Čovjek lijepo objasnio i zašto:

Ne, neka si za par dana uzmu PRO verziju i još uštede $20. Nije to samo proširiva memorija, razlika je nebo i zemlja (samo je izgled/dizajn isti): Qualcommov Snapdragon 650 životinja je od procesora koja ga s "tvojih" 48.500 po Antutuu diže na skoro pa 80000, Adreno 510 grafika, kamera s 13 na 16MP (Samsungov senzor S5K3P3, slow-motion snimanje), još mrvicu jača baterija (4050 mAh).

Do prije kojih tjedan dana nitko još pojma nije imao da će tako brzo izbaciti PRO model na Snapdragonu 650, najave niknuše ko gljive poslije kiše (mob je prvenstveno namijenjen tržistu Indije na kojem Xiaomi nema dozvolu prodaje "osnovnog" modela RN3 zbog patentnih sporova s Eriksonom).

Čak i ta moja frendica sad veli (a kurca se kuži u mobitele) da je za skoro istu cijenu mogla imati mob sa znatno jačim procesorom i kamerom koje koristi i Samsung u svojim mobitelima.

Poanta ove rasprave je informirati potencijalne kupce da se kupnja Redmi Note 3 (3/32) ne isplati. Ni pod razno. Za $20 manje može se kupiti PRO verzija sa znatno jačim karakteristikama i proširivom memorijom (MicroSD do 128GB). Jedini nedostatak je da se treba strpiti još par dana.  

16 godina
Rupert Pupkin kaže... 

Duša mi krvari kad pročitam takav upis. Zbog dvije stvari:

a) 1678 kuna (sa svim davanjima s Giztopa) VS. 2.299 kuna s Neutrina. Fakat ne kužim te hrvatske trgovce, zašto su toliko pohlepni? Naime kaj, i Giztop na svu uvezenu robu iz Kine u EU plaća PDV/carinske troškove (u matičnoj državi EU iz koje već šalju), i još na sebe preuzimaju troškove dostave (i opet na kraju zarade).

b) kupnja "obične" 3GB RAM/32GB verzije najobičnija je ludost. Čovjek lijepo objasnio i zašto:

Svega sam svjestan, ali je realnost takva kakva je. Neću ići nekom kamataru pa provući karticu, da si on uzme proviziju i onda uzimati za cash, toliko lud još nisam. Telefon mi treba, od onoga što običan Note 3 nudi, meni je biti sasvim dovoljno. Ako sam mogao gurati s 535 dok nije počela krepavati, i ništa mi nije nedostajalo, Note 3 će biti ogromna nadogradnja. 

Ne ljutim se i ne osjećam se uvrijeđenim, raumijem što hoćeš reći, ali za moju situaciju i ono što želim, mislim da sam prošao i više nego dobro. Makar preplatio. 

9 godina
Xiaomi Redmi Note 3

di je najbolje narucit RMN3pro
na giztopu ne mogu napravit pre-order

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ćekaj da dođe nova godina majmuna

9 godina
mbuljuba kaže...

ćekaj da dođe nova godina majmuna

pa zar nije vec prosla?
i sta stvarno niti jedan dobavljac ne radi sad nekoliko dana radi te nove godine? 

9 godina
odjavljen

Od 26.1. do 15.2 ti praznik u Kini. Dzaba ti od dobavljaca kad kineska posta ne radi...

10 godina
neaktivan
Ima li Geekbuying eu skladiste? Vidio sam pro verziju 32/3 za 230$. Zvuci predobro da bi bilo istinito

0 0 hvala 0
17 godina
Imaju ali slaba ponuda, jedino es skladiste ima mobitele ali i oni ne salju u hrvatsku a ni nema note3 pro tamo
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

jel se ovo moze napravit? jel ok?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Hvala, a zna li se kakva će biti cijena pro verzije 32 gb modela iz eu skladista?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
fpozar kaže...
Hvala, a zna li se kakva će biti cijena pro verzije 32 gb modela iz eu skladista?

Na Giztopu je nadoplata za 3/32 bila $50 (taj će omjer valjda i ostati). A koji će ti vrag PRO od 3/32, imaš MicroSD i filaš ga po želji (proširivo do 128GB). Primjerice, neki dan se na Amazonu prodavao microSD od 128GB za $30-ak, plaćati $50 za 32GB (+16) podatkovnog prostora porez je na budale. Razlika u gigi memorije isto ne igra neku bitnu ulogu kod PRO modela. Naime, testirali su obične modele 2/16 i 3/32, razlike gotovo da i nema: 

10 godina
neaktivan
Misliš da je 2 GB rama dosta za miui dosta? Ja sad koristim rn3 32/3 i imam samo 500 mb slobodno

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

2 GB RAM-a nebi trebalo biti nikakav problem osim ako ne radis nekakav teski multi-tasking.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Moderator
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
odjavljen
fpozar kaže...
Misliš da je 2 GB rama dosta za miui dosta? Ja sad koristim rn3 32/3 i imam samo 500 mb slobodno

Pa boje da ims slobodno sto manje. Sta ce ti ram koji je prazan i ne koristi se.

Nije to hard disk....

12 godina
fpozar kaže...

Što ga vise imas više će biti korišteno. tako ako ti imas 2 gb korisiti ce ti 1.5gb(bubam)..

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
9 godina
odjavljen
Torent kaže...
fpozar kaže...

Pa boje da ims slobodno sto manje. Sta ce ti ram koji je prazan i ne koristi se.

Nije to hard disk....

res03pem kaže...
fpozar kaže...

Što ga vise imas više će biti korišteno. tako ako ti imas 2 gb korisiti ce ti 1.5gb(bubam)..

Naravno da je bolje sto vise ali on se zalio na kolicinu SLOBODNOG rama a ne ukupnu kolicinu ;) Previse se ljudi opterecuju ramom i baterijom i sl. Citam ovdje likove koji instaliriju po 2 roma dnevno da izvuce 10 minuta SOT vise... Ja ne znam ni gdje to da vidim ;) Svi traju manje vise isto ....Svaku vece na punjac i miran...

10 godina
neaktivan
Ne opterecujem se ja ramom nego sam mislio da ak mi se tu trosi 2.5 da na drugom necu moc to fizicki izvest

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ma mozes. TO se zove ram managment. Poenta i jeste da os koristi koliko ima. Svi osovi tako rade. I windows. Radit ce i na 2 i 32 gb rama...

10 godina
neaktivan

Read my lips: ne treba ti 3GB rama, MIUI savršeno šljaka i na 2 (a Snapdragon će to raditi još i bolje). Nisi Todorić, kupi bolje djeci nešto za tih $50 razlike.

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Hvala ekipa :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice