Xiaomi Redmi Note 3
- poruka: 5.327
- |
- čitano: 865.469
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Jesi igrala kakve igrice? Skini Antutut i pokreni pa reci rezultat. Ili imas puno bloata
Original je.
Kolko imas SOT-a (sati)? Rade sama stavi brightness jer ovak opet senzor stalno provjerava i trosi bateriju.
Original je.
Kolko imas SOT-a (sati)? Rade sama stavi brightness jer ovak opet senzor stalno provjerava i trosi bateriju.
Tocno to, vezano za brightness...
Ja ga stalno drzim rucno podeseno na cca 35%...
Jos jedna stvar, podesi pod "Preferred network type" - prefer 3g... ako nisi u podrucjo od super jakog 4g signala, nema smisla drzati prefer LTE...
Sutra mislim narucit REDMI NOTE 3. Jel ima ko kakav prijedlog? Da cekam mozda kakve moguce popuste za bozic ili novu godinu? (giztop)
Je Tianma je proizvodac ekrana
Zasto se nadas da nije tiama?????
Apsolutno mi nije bitno da li je tiama sharp ili netko 10ti... Dok on prekrasno izgleda i radi..
Svasta...
Zašto ne uzimate preko honorbuy-a gdje šalju iz italije u roku 2 dana i nema poreza?
Mislim zanima me čisto jer sam ga ja mislim uzet.
E i da, imaju ti telefoni kakvu garanciju? Što ako nakon nekog vremena nešto ne valja? To se opet šalje u kinu ili kako?
Zašto ne uzimate preko honorbuy-a gdje šalju iz italije u roku 2 dana i nema poreza?
Mislim zanima me čisto jer sam ga ja mislim uzet.
E i da, imaju ti telefoni kakvu garanciju? Što ako nakon nekog vremena nešto ne valja? To se opet šalje u kinu ili kako?
Zato sto je s honora dostava 39$ i ne vidim potrebu zasto od njih kupiti kad ti fino 39$ ostane u djepu i strpis se par dana vise za isti uređaj :)
Odakle bi onda bilo najpovoljnije uzeti RN3? Gledao sam na aliexpressu, tamo je 219 USD +21 za dostavu DHL-om
Da, ali kad odaberem 32GB model cijena "skoči" na 239USD..
E vi koji ste kupili na GIZTOPu jel vam oko ekrana crno ili bijelo(mislim narucit srebreni)? Necu da bude bijelo jer se vidi ovaj ruzni rub,a vidim da neki imaju bijelo :S
E hvala ti!
Redmi note 3 kupljen!
Sad cekamo do slijedece godine
Evo uza i ja sestri sa giztopa. Za koliko je doša vama koji ste od tamo uzeli?
Vele 2 tjedna..
btw odma sam uzel i tempered glass i maskicu prozirnu za rn3 na ebayu
Vele 2 tjedna..
btw odma sam uzel i tempered glass i maskicu prozirnu za rn3 na ebayu
Nezz za giztop, ali TopOne automatski salje tempered glass i masku...
ako ne pomogne dalje prčkanje u postavkama onda ti preostaje hard reset i nadati se da ce se vratiti na tvorničke i proraditi.