Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 792.673
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2

Kad bi ga proda za 1000 bilo bi idealno.  Jer mi preostaje skupit jos 1200kn za novi.  

Mislia san uzet xiaomi  redmi pro ovaj novi. 

13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

kako najlakse otkrijem koji band/frekvenciju mi podrzava mob? imam redmi note 2 2/16 verziju, al me zanima dal podrzava sve 3g/4g frekvencije na t-mobileu, mogu kako to provjerit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
12 godina

Može i ovo

*#*#3646633#*#*  Engineer mode i onda Band mode.

13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

hvala na linku...znaci na t-comu mi fali 3g 2100(nema ga ni na listi) i na 4g band 20(zasivljen je nemogu mu kvacicu stavit). al koliko vidim vecina kineza ima taj isti problem.

al bar je 2g quadband pa tu nema problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Koju tipkovnicu koristite ? do sad sam imao googleovu ali se nikako ne mogu privkinut na č,š,ć itd sastrane, moze li se kako instalirat verzija prije ove ili neka koja je vise manje jednaka ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Namjesti custom input styles
9 godina
neaktivan

I ja sam promjenio odma kad mi se to pojavilo. 

Sad sam ti na SwiftKey tipkovnici i meni je odlicna

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Updata mob na zadnji weekly prvo sta san primjeti su novi zvukovi za zakoljucanje i otkljucavanje ekrana. 

Zanima. Me battery life sad jer mi je bio 2/3 sot zadnjih mjesec dana

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2
Pozdrav,
Zanima me koliko je učestalo da su servisi voljni nadograditi firmwer umjesto korisnika? Jer ne razumijem se u flesanje i rootanje, a s obzirom da se kod nas za svaku sitnicu gubi garancija, rado bih da to napravi ovlastena osoba. Također me zanima imate li problema sa trenutnim stabilnim firmwerom? Jer znam da sam ih ja imala sa starijom verzijom firmwera na Meizu 2 noteu (flyme), a on mi se jos k tome nije dao nadograditi (učestali problem) -.-
Zakljucno, biste li mi preporucili ovaj mobitel? Unaprijed hvala :-)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Prvi dan je prosa lose s baterijom vjv.  zato jer je prvo punjene

I lose san ga punije vidit cemo sutra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LittleStorm kaže...
Pozdrav,
Zanima me koliko je učestalo da su servisi voljni nadograditi firmwer umjesto korisnika? Jer ne razumijem se u flesanje i rootanje, a s obzirom da se kod nas za svaku sitnicu gubi garancija, rado bih da to napravi ovlastena osoba. Također me zanima imate li problema sa trenutnim stabilnim firmwerom? Jer znam da sam ih ja imala sa starijom verzijom firmwera na Meizu 2 noteu (flyme), a on mi se jos k tome nije dao nadograditi (učestali problem) -.-
Zakljucno, biste li mi preporucili ovaj mobitel? Unaprijed hvala :-)

Odličan je mobitel, topla preporuka. Možda je redmi note 3 malo bolji izbor zbog bolje baterije, ali i ovaj je odlična alternativa. Dapače.

Bilo je manjih problema sa miui 7, ali aktualna miui 8-ica radi sjajno i stabilno.

Nisam tu kupovao mobitel, ali pretpostavljam da će već doći sa novim firmwareom jer originalni ne podržavaju hrvatsko sučelje. Pitaš prilikom kupnje, ako stave custom recovery (TWRP), onda ćeš i sama moći bez problema moći staviti nove nadogradnje.

You only got one finger left And its pointing at the door
15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Eto da podjelim s vama jedan savjet za nespretne vlasnike Redmi note 2 a i drugih mobitela. Kao što sam napisao prije par mj ispao mi je mobitel i slomio se digitizer malo.

Nije bilo strašno ali dovoljno da me živcira i prije koji tjedan naručim lcd + digitizer u nadi kako se ne moram patiti sa mjenjanjem samo digitizera(kako sam naivan bio....). danas mi je stigao lcd i digitizer koji odlično rade ali sam ih ja loše zaljepio na prednji dio gdje je bio stari ekran koji sam samljeo dok sam ga skinuo i sada imam ekran koji propušta svjetlo sa svih strana i koji je "nategnut" selotejpom.

Pouka priče i ono što sam pre kasno vidio, ako vam pukne ekran/digitizer ne naručujte samo digitizer, ne naručujte lcd + digitizer, naručite digitizer+lcd+ front frame jer je razlika 1-2$ a vjerujte uštedjet ćete si jako puno živaca i vremena a i ako stvarno niste spretni ili ako ne pratite neki jako dobar tutorial ( koji ja nisam uspio naći...) ljepše će ispasti na kraju....

Moj PC  
2 0 hvala 4
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Zadnji developer mi se cini da je slabija baterija

Jel ikome isto? 

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
4h Sot-a dakle prosjek neki, nije loš zadnji rom
9 godina
neaktivan
4h Sot-a dakle prosjek neki, nije loš zadnji rom
9 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Jesam jedini kojem gumbi sa strane (za zakljucavanje i volume +) slabo reagiraju? Ono moram jače pritisnut palcem da reagiraju, često i par puta... 

I je l' bi se to dalo ikako riješiti??

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni, uglavnom ispod 2h sot, sa auto svjetloscu, sa jacom i dosta manje. Tipke mi rade normalno. Ja sam mjanjao ekran, znaci cijeli komplet sa frejmom i dalje se vidi na jednoj strani mrvicu svjetlosti da prodire, inace instalacija vrlo jednostavna.

9 godina
neaktivan
Bolje bez autosvjetlosti...
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Budem probao, ali na autosvjetlosti mi je uglavnom i tamnije nego sto bi htio, opcenito pod suncem mi ekran nije dovoljno jak ni na maksimalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Fico14 kaže...

Koju tipkovnicu koristite ? do sad sam imao googleovu ali se nikako ne mogu privkinut na č,š,ć itd sastrane, moze li se kako instalirat verzija prije ove ili neka koja je vise manje jednaka ?

daleko najbolja

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey

13 godina

Koristio...meni osobno najbolja swype...platio koji dolar, ali isplati se...ima i crackana verzija za skinut...

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Swift mi ne pase, swype cu probat, na google ne mogu maknut ščć itd bez mjenjanja jezika, a to mi isto ne pase tak da se privikavam.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Koji je razlog da ti swift ne paše ako nije tajna

0 0 hvala 0
17 godina
Možeš maknuti slova s kvačicama s hrvatske Google tipkovnice. Pogledaj malo iznad post.
9 godina
protjeran
Google tastaturu korsiti 870000
Swift 2 miliona!!!
Swype tek 90.000

Valjda nešto govori sta je većini najbolje

0 0 hvala 0
13 godina

Te brojke su relativne..ja sam isto skinuo nekad google i swift što ujedno ne znači da ih i koristim...a možda i je većini, meni nije jer swype ima najbolje tipkanje potezima...najbolje prepozna što hoću napisati ...ne znam kad sam zadnji put tipkao slovo po slovo...

13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Language&input/google keyboard/preferences/custom input styles/na  "+" Croatian QWERTZ/vratis se nazad na google keyboard i u izborniku ukljucis dodatni jezik.. voila... imas hrvatski bez dodanih kvačica na tipkovnici.

meni je google keyboard sasvim uredan. i ne bih se slozio da 870.000 koristi google keyboard. svaki android dolazi s tom tipkovnicom, 90% ljudi uopce ne razmislja o promjeni tipkovnice...

2015. godine je prodano 1.4mil samrthoneova... imas cilu listu ovdje.

http://www.statista.com/statistics/263437/global-smartphone-sales-to-end-users-since-2007/

nekako mi je tesko vjerovati da se samo koristi na 870.000 uređaja.

1 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Jedno brzo pitanje, 

sad već sam dosta puta radio update ovih xiaomi.eu weekly romova, nikakvih problema, sve radi odlično, ali nisam mu radio nikakav wipe, pa me zanima ima li uopće potrebe? Hoću s tim išta dobiti?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

mislim da xiaomi.eu romovi imaju u skripti ugradeno da brisu dalvik i cache kod instalacije tako da nije potrebno jos jednom rucno cistiti

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice