Sa Gearbesta nikako, iz njihovog EU skladišta se ne može naručiti u HR, a i odgovorili su da imaju samo sa Kin skladišta, ako se naruči DHL-om onda ide sigurno na carinu + njihove usluge koje su duplo skuplje od HR pošte (ako ne i 3x). Ako se naruči običnom, onda i postoje neke šanse da ne ode ali minimalne.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel to stable? Jel trebam fleshat mob opet?
Inače ovo mi je bilo super je nisam ima kineskih sr*nja na mobu.
Jel to stable? Jel trebam fleshat mob opet?
Inače ovo mi je bilo super je nisam ima kineskih sr*nja na mobu.
ovo je Dev verzija. ovdje ti je stable verzija: https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=36337, ali ona nije MIUI 8.
flashat treba jedino kada ides s Dev na Stable verziju i obratno. Ja koristim weekly verzije te nemam iskustva s stable verzijama.. kolege mozda bolje znaju koji su najbolji.
TWRP = modded recovery, ne?
TWRP = modded recovery, ne?
TeamWinRecoveryProject. Da.
Ne. MIUI. Smiui je dodatno modan.
twrp je nevezan za romove bio on dev rom, stable, smiui itd...
https://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/
Možda isto ovo? http://en.miui.com/thread-17459-1-1.html
ako ides s SMIUI na ovaj MIUI sto sam stavio link, napravi clean install. razlike postoje i velika je vjerovatnost da u najbolje slucaju nesto zezat, a u najgorem da ce ti upast u nekakav soft/hard brick.
ja bih napravio clean install. nemoj backup zaboraviti..
RN2 je bomba za to. rn3 ima zakljucan bootloader pa je malo.. ajde kompliciranije za prvu ruku, ali isto fantastican mobitel
probaj ovo: http://en.miui.com/thread-234587-1-1.html
jel radi kome smart lock?
namjestio sam si location smart lock i svejedno mi zakljucava ekran kad sam na toj lokaciji... citao sam malo po forumima, i dosta se ljudi zali da im ne radi smart lock. jesu rijesili taj problem u miui8?
Imam Redni note 2 prime, trenutno sam na MIUI 7.3.2. stable sa xiaomi.eu stranice. Gore je TWRP.
Još nije izašao MIUI 8 stable, razmišljam da možda stavim MIUI 8 dev verziju. Vidim da ima neka global beta verzija - da li je to dev?, ne snalazim se baš u tome. Može li mi netko reći tko je probao ima li neki ozbiljniji bug u smislu da ne radi nešto od osnovnih funkcija poput wifi, bluetooth, camera, problemi s vibracijom isl.
Ako bih stavljao MIUI 8 dev/beta verziju mogu li to kroz TWRP i ima li neka posebna procedura budući da sam na stable verziji sada. I da se ne zeznem odakle da preuzmem MIUI 8 za Redmi note 2 prime.
Hvala!
Imam Redni note 2 prime, trenutno sam na MIUI 7.3.2. stable sa xiaomi.eu stranice. Gore je TWRP.
Još nije izašao MIUI 8 stable, razmišljam da možda stavim MIUI 8 dev verziju. Može li mi netko reći tko je probao ima li neki ozbiljniji bug u smislu da ne radi nešto od osnovnih funkcija poput wifi, bluetooth, camera, problemi s vibracijom isl.
Ako bih stavljao MIUI 8 dev verziju mogu li to kroz TWRP i ima li neka posebna procedura budući da sam na stable verziji sada. I da se ne zeznem odakle da preuzmem MIUI 8 za Redmi note 2 prime. Vidim da ima neka global beta verzija, ali ne snalazim se baš u tome.
Hvala!
Radi kao urica, slobodno metni 8-icu.
Preuzmi sa ovog linka ili ako želiš izbaciti još neke defaultne aplikacije, onda ovog .
Procedura: uđi u TWRP > Backup data (ako imaš ikakvih podataka koje želiš sačuvati) > Wipe data (factory reset) > Install rom > restore (data).
Hvala na brzom odgovoru!
Nadam se da su riješili problem s bluetoothom - u vožnji kad je spojen na autoradio nakon kratkog vremena se odspoji, i tako već zadnjih nekoliko verzija ROM-a. A sve radilo super na istom radiju sa nekim drugim starijim mobitelima.
Idem se poigrat sad s instalacijom. Ali prvo napunit bateriju da ne bi bilo nismo znali
Update: sve prošlo glatko, za sada sve uredno radi. pravo trajanje baterije će se pokazati nakon 2-3 punjenja pretpostavljam. Ako bluetotooh u autu bude radio kako treba, to je to.
Da lI netko ima problema sa inbox aplikacijom da mu ne dolaze notifikacije ...miui 8 ...omogućio sam autostart...
Da lI netko ima problema sa inbox aplikacijom da mu ne dolaze notifikacije ...miui 8 ...omogućio sam autostart...
Ne koristim MiMail. Gmail privatno i mail.ru poslovni.
Ne koristim ni ja mimail...mislio sam na inbox aplikaciju od google-a...
Molim pomoc:
Jel se ikada nekom s ovim mobitelom dogadalo da sam skida novac s racuna a mobilni podaci(internet),wifi,mobilna mreza,GPS sve je to izgaseno..A on skida po 20lipa svakih 10 minuta s racuna cak i kad je mobitel zakljucan.
Odjednom se dogodilo samo.
Znaci sve je pogaseno,svi moguci potrosaci.
Tele2 je u pitanju.
Ne koristim ni ja mimail...mislio sam na inbox aplikaciju od google-a...
koristim gmail app gdje mi je uparen i hotmail i yahoo... ali cuo sam da Inbox app zna imat problema...
Molim pomoc:
Jel se ikada nekom s ovim mobitelom dogadalo da sam skida novac s racuna a mobilni podaci(internet),wifi,mobilna mreza,GPS sve je to izgaseno..A on skida po 20lipa svakih 10 minuta s racuna cak i kad je mobitel zakljucan.
Odjednom se dogodilo samo.
Znaci sve je pogaseno,svi moguci potrosaci.
Tele2 je u pitanju.
lako za tele2, koji rom imas?
Jel ti se to dogodilo u roamingu domaćem ili u njihovoj mreži?
Dev8 rom inače.. .
Global 7 je gore,problem je do tele2 bio,ista stvar,ograniceni mob.podatci tj,skroz iskljuceni,roaming iskljucen cijelo vrijeme a on trosi novac..rijesit ce se valjda nekako kontaktirao sam ih