Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 793.878
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2

Sa Gearbesta nikako, iz njihovog EU skladišta se ne može naručiti u HR, a i odgovorili su da imaju samo sa Kin skladišta, ako se naruči DHL-om onda ide sigurno na carinu + njihove usluge koje su duplo skuplje od HR pošte (ako ne i 3x). Ako se naruči običnom, onda i postoje neke šanse da ne ode ali minimalne.

15 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
1.Lovac skini novi Miui8 za RN2. Baterija je toliko bolja od Miui7 da ti ne mogu opisat. Nisam nasao nikakve probleme za sada.

Jel to stable? Jel trebam fleshat mob opet?

Inače ovo mi je bilo super je nisam ima kineskih sr*nja na mobu.

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
GuardianOTB kaže...
1.Lovac skini novi Miui8 za RN2. Baterija je toliko bolja od Miui7 da ti ne mogu opisat. Nisam nasao nikakve probleme za sada.

Jel to stable? Jel trebam fleshat mob opet?

Inače ovo mi je bilo super je nisam ima kineskih sr*nja na mobu.

ovo je Dev verzija. ovdje ti je stable verzija: https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=36337, ali ona nije MIUI 8.

flashat treba jedino kada ides s Dev na Stable verziju i obratno. Ja koristim weekly verzije te nemam iskustva s stable verzijama.. kolege mozda bolje znaju koji su najbolji.

13 godina
Jel koristiš smiui ili? Zanima me da li smiui mogu flashat sa bilo kojim twrp-om ili moram onu moddanu verziju koristiti?
17 godina
neaktivan
bore1989 kaže...
Jel koristiš smiui ili? Zanima me da li smiui mogu flashat sa bilo kojim twrp-om ili moram onu moddanu verziju koristiti?

TWRP = modded recovery, ne?

You only got one finger left And its pointing at the door
13 godina
neaktivan
Vulgaris kaže...
bore1989 kaže...

TWRP = modded recovery, ne?

TeamWinRecoveryProject. Da.

13 godina
neaktivan
bore1989 kaže...

Ne. MIUI. Smiui je dodatno modan.

13 godina
Tako sam nekako i mislio, ali nisam bio siguran..reko da ne bi bilo da su napravili neku svoju verziju twrp-a...
13 godina
Imaš neki link od tog kojeg ti koristiš? Ovaj psyrom je dobar, ali mi je najniža razina zvuka preglasna...ne znam jel se to može korigirati preko neke aplikacije..buildprop ili šta ja znam
13 godina
neaktivan
bore1989 kaže...
Tako sam nekako i mislio, ali nisam bio siguran..reko da ne bi bilo da su napravili neku svoju verziju twrp-a...

twrp je nevezan za romove bio on dev rom, stable, smiui itd...

13 godina
neaktivan
bore1989 kaže...
Imaš neki link od tog kojeg ti koristiš? Ovaj psyrom je dobar, ali mi je najniža razina zvuka preglasna...ne znam jel se to može korigirati preko neke aplikacije..buildprop ili šta ja znam

https://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/

17 godina
neaktivan
bore1989 kaže...

Možda isto ovo? http://en.miui.com/thread-17459-1-1.html

13 godina
Da li se može flashat ovaj rom bez factory reseta preko psyromovog miui8 roma? Nekako mi zvuči logično da bi se moglo jer je ista baza...mada i ako može ipak mislim da je bolje napraviti clean install...zanima me vaše mišljenje...
13 godina
neaktivan
bore1989 kaže...
Da li se može flashat ovaj rom bez factory reseta preko psyromovog miui8 roma? Nekako mi zvuči logično da bi se moglo jer je ista baza...mada i ako može ipak mislim da je bolje napraviti clean install...zanima me vaše mišljenje...

ako ides s SMIUI na ovaj MIUI sto sam stavio link, napravi clean install. razlike postoje i velika je vjerovatnost da u najbolje slucaju nesto zezat, a u najgorem da ce ti upast u nekakav soft/hard brick.

ja bih napravio clean install. nemoj backup zaboraviti..

13 godina
Zato i pitam :) ne da mi se zezat sa brickovima...prije sam coolpad f1 par puta brickao i gubio sate na rješavanje problema...tamo se nije moglo flashat rom sa interne memorije pa me čudi da se na rn2 može
13 godina
neaktivan
bore1989 kaže...
Zato i pitam :) ne da mi se zezat sa brickovima...prije sam coolpad f1 par puta brickao i gubio sate na rješavanje problema...tamo se nije moglo flashat rom sa interne memorije pa me čudi da se na rn2 može

RN2 je bomba za to. rn3 ima zakljucan bootloader pa je malo.. ajde kompliciranije za prvu ruku, ali isto fantastican mobitel

13 godina
neaktivan
bore1989 kaže...

probaj ovo: http://en.miui.com/thread-234587-1-1.html

13 godina
Tog sam i stavio :)
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

jel radi kome smart lock?

namjestio sam si location smart lock i svejedno mi zakljucava ekran kad sam na toj lokaciji... citao sam malo po forumima, i dosta se ljudi zali da im ne radi smart lock. jesu rijesili taj problem u miui8?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Imam Redni note 2 prime, trenutno sam na MIUI 7.3.2. stable sa xiaomi.eu stranice. Gore je TWRP.

Još nije izašao MIUI 8 stable, razmišljam da možda stavim MIUI 8 dev verziju. Vidim da ima neka global beta verzija - da li je to dev?, ne snalazim se baš u tome. Može li mi netko reći tko je probao ima li neki ozbiljniji bug u smislu da ne radi nešto od osnovnih funkcija poput wifi, bluetooth, camera, problemi s vibracijom isl.

Ako bih stavljao MIUI 8 dev/beta verziju mogu li to kroz TWRP i ima li neka posebna procedura budući da sam na stable verziji sada. I da se ne zeznem odakle da preuzmem MIUI 8 za Redmi note 2 prime.

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2016 14:31 (clint55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
clint55 kaže...

Imam Redni note 2 prime, trenutno sam na MIUI 7.3.2. stable sa xiaomi.eu stranice. Gore je TWRP.

Još nije izašao MIUI 8 stable, razmišljam da možda stavim MIUI 8 dev verziju. Može li mi netko reći tko je probao ima li neki ozbiljniji bug u smislu da ne radi nešto od osnovnih funkcija poput wifi, bluetooth, camera, problemi s vibracijom isl.

Ako bih stavljao MIUI 8 dev verziju mogu li to kroz TWRP i ima li neka posebna procedura budući da sam na stable verziji sada. I da se ne zeznem odakle da preuzmem MIUI 8 za Redmi note 2 prime. Vidim da ima neka global beta verzija, ali ne snalazim se baš u tome.

Hvala!

Radi kao urica, slobodno metni 8-icu. 

Preuzmi sa ovog linka ili ako želiš izbaciti još neke defaultne aplikacije, onda ovog .

Procedura: uđi u TWRP > Backup data (ako imaš ikakvih podataka koje želiš sačuvati) > Wipe data (factory reset) > Install rom > restore (data).

9 godina
neaktivan

Hvala na brzom odgovoru!

Nadam se da su riješili problem s bluetoothom - u vožnji kad je spojen na autoradio nakon kratkog vremena se odspoji, i tako već zadnjih nekoliko verzija ROM-a. A sve radilo super na istom radiju sa nekim drugim starijim mobitelima.

Idem se poigrat sad s instalacijom. Ali prvo napunit bateriju da ne bi bilo nismo znali

Update: sve prošlo glatko, za sada sve uredno radi. pravo trajanje baterije će se pokazati nakon 2-3 punjenja pretpostavljam. Ako bluetotooh u autu bude radio kako treba, to je to.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2016 20:00 (clint55).
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Da lI netko ima problema sa inbox aplikacijom da mu ne dolaze notifikacije ...miui 8 ...omogućio sam autostart...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bore1989 kaže...

Da lI netko ima problema sa inbox aplikacijom da mu ne dolaze notifikacije ...miui 8 ...omogućio sam autostart...

Ne koristim MiMail. Gmail privatno i mail.ru poslovni.

13 godina

Ne koristim ni ja mimail...mislio sam na inbox aplikaciju od google-a...

13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Molim pomoc:
Jel se ikada nekom s ovim mobitelom dogadalo da sam skida novac s racuna a mobilni podaci(internet),wifi,mobilna mreza,GPS sve je to izgaseno..A on skida po 20lipa svakih 10 minuta s racuna cak i kad je mobitel zakljucan.
Odjednom se dogodilo samo.

Znaci sve je pogaseno,svi moguci potrosaci.

Tele2 je u pitanju.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bore1989 kaže...

Ne koristim ni ja mimail...mislio sam na inbox aplikaciju od google-a...

koristim gmail app gdje mi je uparen i hotmail i yahoo... ali cuo sam da Inbox app zna imat problema...

13 godina
neaktivan
nixa2210 kaže...

Molim pomoc:
Jel se ikada nekom s ovim mobitelom dogadalo da sam skida novac s racuna a mobilni podaci(internet),wifi,mobilna mreza,GPS sve je to izgaseno..A on skida po 20lipa svakih 10 minuta s racuna cak i kad je mobitel zakljucan.
Odjednom se dogodilo samo.

Znaci sve je pogaseno,svi moguci potrosaci.

Tele2 je u pitanju.

lako za tele2, koji rom imas?

9 godina
neaktivan
Nixa mislim da je to do tele2, meni je bilo ograničenje dnevno i mjesečno podataka bilo uključeno ali je tele2 svejedno uzeo lovu s računa, prigovor ovo ono, ništa ne fermaju al zato su tu druge mreže, druga kartica pa nek gube potrošaće..
Jel ti se to dogodilo u roamingu domaćem ili u njihovoj mreži?
Dev8 rom inače.. .

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Global 7 je gore,problem je do tele2 bio,ista stvar,ograniceni mob.podatci tj,skroz iskljuceni,roaming iskljucen cijelo vrijeme a on trosi novac..rijesit ce se valjda nekako kontaktirao sam ih

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 10:25 (nixa2210).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice