Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 794.440
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Vidim da je i smiui počeo izbacivati ove posljednje dev romove makar je u nedavnom blog postu tvrdio da će za miui8 samo stable izdavati, a i changelog je zaboravio staviti na site. Oh well, idemo isprobati tu 8icu 

You only got one finger left And its pointing at the door
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 14:35 (Vulgaris).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Vulgaris kaže...

Vidim da je i smiui počeo izbacivati ove posljednje dev romove makar je u nedavnom blog postu tvrdio da će za miui8 samo stable izdavati, a i changelog je zaboravio staviti na site. Oh well, idemo isprobati tu 8icu 

ne znam za smiui, ali meni je 8 otkrivenje. puno mi je bolja od 7.

13 godina
Javi kakav je smiui 8...ja ga skidam upravo, ali ću pričekati izvještaj :p

9 godina
protjeran
GuardianOTB kaže...
Vulgaris kaže...

KONKRETNO, šta je "otkrivenje", šta je to novo i bolje ?

17 godina
neaktivan
bore1989 kaže...
Javi kakav je smiui 8...ja ga skidam upravo, ali ću pričekati izvještaj :p

Bilo je malo problema kod prvog bootanja, čekao sam 40 minuta no nije se ništa dogodilo pa sam izvadio bateriju i ponovno upalio te je proradilo. Vratio sam podatke i malo isprobavao, sve (za sada) radi dobro, ne vidim da išta bolje/lošije radi nego prije, nema problema s baterijom što je uvijek ok. Slobodno instaliraj.

You only got one finger left And its pointing at the door
13 godina
neaktivan
Kulin Ban kaže...
GuardianOTB kaže...
Vulgaris kaže...

KONKRETNO, šta je "otkrivenje", šta je to novo i bolje ?

Pa vise manje sve. Baterija br. 1, rijetko sam preko 2-2.5h SOT-a prolazia, sada 3.5-4 bez problema. Kontinuirano sam imao problema s notifikacijama i gasenjem wifi-a kada mobitel ode u deep sleep (osim kad je na punjacu), znao se sam od sebe resetiratim, a neke vizualne stvari mi nisu odgovarale. prije nisam imao vise od 700-800 rama available, sada sam skoro uvijek na 1-1.1gb. Apsolutno nista od ovoga nije problem vise. Sve radi besprijekorno. Sada samo cekam marshmallow.

9 godina
protjeran
eto vidis, sve te probleme koje navodis ja nemam, a baterija i slobodni RAM su tu negdje kao I kod tebe, tako da ovaj official stable 7.3.2 isto radi perfektno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kulin Ban kaže...
eto vidis, sve te probleme koje navodis ja nemam, a baterija i slobodni RAM su tu negdje kao I kod tebe, tako da ovaj official stable 7.3.2 isto radi perfektno

opet se vracamo na isto. ja ZELIM testirati i raspravljati s kolegama. ako ti odgovara tvoj rom, ostavi ga, sign off s ovog topica i nemoj se zamarat s nasim dopisivanjem. ja se igram s RN2 romovima skoro godinu dana, stable verzije su imale isto xy problema kada su dev verzije bile bolje, a nekako sumnjam da si procitao svih 124str ovog topica.

problemi koji se javljaju kod svih mogucih proizvođača rješavaju programeri po informacijama od beta (i alfa) testera poput mene i vecine ljudi s ovakvih foruma - sluzbenih i nesluzbenih. pitaj Cromakia (pogledaj mu potpis pa ce ti biti jasno) i vjeruj da on o MIUI-u zna puno vise od tebe.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 22:07 (GuardianOTB).

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Stavio osmicu i ne radi sms.broj centra je ok.help!?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ispraznio mi se danas do kraja RN2, zaštekam ga u punjač dođe do 14% i dalje se više ne puni. Ne reagira ni na jedan punjač, kabel, utičnicu, usb port, nista...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
espltd kaže...
Stavio osmicu i ne radi sms.broj centra je ok.help!?

Jesi wipe cache, dalvik napravio? ako to ne upali, izbrisi sve postavke sms/mms i zatrazi da ti se nove posalju na mob, mislim da cak ide automatizmom...

13 godina
neaktivan
gave233 kaže...

Ispraznio mi se danas do kraja RN2, zaštekam ga u punjač dođe do 14% i dalje se više ne puni. Ne reagira ni na jedan punjač, kabel, utičnicu, usb port, nista...

isto pitanje kao gore: napravi prvo wipe cache, dalvik i reboot.

11 godina
neaktivan

Napravio zatražio postavke ali još nikakvog odgovora.cekam.prije novog rim sam prije par dana smanjio frekvenciju itd radi manjeg trošenja baterije.pretpostavljam da to nema veze?

15 godina
Počele su mi se čudne stvari događat. Tipa stalno mi stoji u onom fast meniju znak za kameru i gore kao zaključano, to mi se nikad nije događalo.
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
espltd kaže...

Napravio zatražio postavke ali još nikakvog odgovora.cekam.prije novog rim sam prije par dana smanjio frekvenciju itd radi manjeg trošenja baterije.pretpostavljam da to nema veze?

Riješeno

Bio problem kod t coma

13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Počele su mi se čudne stvari događat. Tipa stalno mi stoji u onom fast meniju znak za kameru i gore kao zaključano, to mi se nikad nije događalo.

prvi put cujem. Koji ROM koristis?

9 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

postoji li neka apk ili naredba (slicno za IMEI) da se otkrije koji je chipset u mobitelu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kulin skini app CPU-Z. Sve ce ti izvuc

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Izašao je MIUI 8 Global ROM, tko je voljan može ga preuzeti ovdje:

http://en.miui.com/thread-307635-1-1.html

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
GuardianOTB kaže...
1.Lovac kaže...

prvi put cujem. Koji ROM koristis?

7.4 by xiaomi.eu

6.5.19.

Inače evo nakako mi je nestala ta ikona, pojavi se, ali onda nestane sama. Al imam recimo nešto šta me dosta smeta. U Albumu mi se ojavljuje folder "images" sa 1 slikom i folder "video" sa 2 prazne slike i jednim crnim ideom od 20 sekundi.
Nisam ništa instalirava nedavno pa ne znam odakle se to stvorilo....

Zanima me ima li koja xiaomi.eu dobra verzija da je skinem. Nervira me i konstantno trošenje baterije koje se opet počelo događat. Sami problemi i gluposti :(

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/
13 godina
neaktivan
1.Lovac skini novi Miui8 za RN2. Baterija je toliko bolja od Miui7 da ti ne mogu opisat. Nisam nasao nikakve probleme za sada.

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

pozdravljam, 

mozda netko zna zasto vise ni ne zeli uci u twrp, pokusao sa i vol up+power  i  vol down+power, jednostavno ne zeli. dosad nije nikad bilo problema

nine

0 0 hvala 0
12 godina
E koji tocno rom si skinuo? Ja sam trenutno na smiui 6.5.12
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

ako mene pitas 6.5.26 eu

nine

0 0 hvala 0
12 godina
Ma guardiana
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jake kaže...

pozdravljam, 

mozda netko zna zasto vise ni ne zeli uci u twrp, pokusao sa i vol up+power  i  vol down+power, jednostavno ne zeli. dosad nije nikad bilo problema

probaj u recovery kroz updater aplikaciju

ako neće, flešaj ga ponovno pa bootaj u twrp kroz fastboot

MIUI HR TRANSLATOR
13 godina
neaktivan
Klipson kaže...
Ma guardiana

ja imam ovaj: 6.7.7

ali bolji mi se pokaza prije njega odnosno: 6.6.30 ovaj zadnji mi se ugasio sam od sebe 2 puta od jucer, ne znam zasto. to mi se nije dogodilo niti jednom s 6.6.30

https://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/

13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

pitanje nevezano za romove, brat mi gleda uzet s gerabesta RN3, kako narucit da bude siguran da ga nece oderat za carinu obzirom da nisam svoga narucio s neta. ovo su mu napisali kada je upitao za DHL i EU warehouse:

Dear,
Thank you very much for your reply.
1.After you place n order and click to pay for it, there is the page where you can see the shipping methods you can choose for this order and you can choose the DHL.
2.And we are so sorry to tell you that these two items are available in the China warehouse and we will declare a lower value on the shipping and it will usually allow customers to reduce possible import taxes or customs blockages.
If you have any specific requirement regarding declaration, please feel free to add a comment for us during the check-out.
3.As for this question of "Also can you send me the devices with and unlocked bootloader and a EU rom?" ,we need to confirm with the supplier and the product department.
Please contact us after 3-5 days and we will give you the answer.
4.They are being back ordered and you are welcome to place an order now.
Therefore, the dispatch time will be 7-10 business days upon payment receipt.
5.Total Delivery Time = Processing Time + Packaging Time + Shipping Time
We will need approximately 3-5 business days to arrange shipment of your order.
For small quantity orders,the processing time is 1-3 business days while large quantity order may require a few days more.
The exact shipping time depends on the shipping method you choose.
1) Flat Rate Shipping: Between 10-25 business days to ship to the destination, by post office.
2) Standard Shipping: Between 6-8 business days to be delivered, by EMS.
3) Expedited Shipping: Around 3-7 business days to arrive, by DHL/FEDEX/IB.
Please note that the above shipping times are for guidance only.
The precise shipping time can also be affected by factors such as:
remote locations, peak shipping periods, Holidays and Festivals, inclement weather and operational issues impacting the shipping company.
You can refer to this link http://www.gearbest.com/about/shipping-methods.html for details.
Gearbest's FAQ : http://www.gearbest.com/about/faq.html
Please let me know if you need further assistance.
Thanks for your support.
Have a nice day!
Best Regards
Cora
Gearbest Customer Servive

DHL se placa extra?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Tocno to pitanje kao ovaj iznad. Dakle caci mi je propa njegov samsung koji vec ima god dana. Pita me koliko kosta moj rn2 ja reka oko iljadu kuna, ali preporucia san mu rn3 jer je noviji i jer sam na honorbuy vidio da kosta 200dolara sa 20posto popusta, a oni mi se cinu najbolji za sad. I jel netko kupovao sa honor buy cinu mi se dobri plus dostavljaju mobove recezentu Smartphone hrvatska

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice