Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 790.502
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 2
bore1989 kaže...
Iskreno, meni je razočaravajuća podrška za redmi note 2...imao coolpad f1 i za njega su svaki dan izlazili novi romovi,portovi ...svašta nešto...a ovdje se praktički ništa ne dešava...

bolje jedan dobar rom na kojem sve radi i koji se ažurira svakog petaka nego 100 romova na kojima ponešto ne radi i koji se uglavnom ne ažuriraju

13 godina
Bolje više romova na kojima sve radi, zar ne? ;) svatko ima svoje mišljenje..ja volim imati izbor pa da sam odlučim koji ću zadržati,a ne da sve spada na jedan jedini koji nekome ne bude po guštu...da ne govorim da nema double tap to wake ,a mogli bi ga imati samo tako....
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

mene zanima dali mi neko moze reći sto sve moram napraviti prije instalacije novog roma tj moram recovery instalirat? i sto jos i ako imaju negdje videi na yt how to i to jel miui mi se poceo resetirati cesto i naporan mi je nema mi onog kruzica od messengera itd. ujedno mi i mozete preporuciti neke romove koji nisu cyanogen mod za kojeg znam
Btw prije sam instalirao romove i to na galaxyu s3 al nisam toliko jos uvijek vijest u tome pa zato trebam video ako je moguce..:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Koji je najbolji zadnji xiaomi.eu ROM? Po mogucnosti MIUI8, zabacite linkić 

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2016 22:42 (gave233).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Trenutno koristim ovaj
http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/psyrom-psychedelic-rom-t3355968/page28

Ima više verzija miui8 pa ti izaberi...
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Može li netko pomoći u vezi pitanja za memorijsku karticu? Postavio sam pitanje u drugoj temi (možda bi bilo bolje da sam ovdje u ovoj temi):

http://www.bug.hr/forum/topic/memorije/micro-sd/210310.aspx?page=1&jumpto=5074600&sort=asc&view=flat

Je li netko ovakvu uzimo i radi li ok?

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

konačno se pojavi i na offical global stable ROMu update na verziju 7.3.3

da li je prihvatiti, kolko sam nešto uspio pročitat bezveze je, čak slabija baterija ili ne

0 0 hvala 0
13 godina
Ne znam za tu, ali dev verzija baterija je duplo bolja. Bar meni. Rootan i koristim greenify.

0 0 hvala 0
13 godina
Na psyrom miui 8 je jako dobra baterija...znam često po 6h sot imat...wifi,surfanje cijelo vrijeme...
9 godina
protjeran

da li ima neka PC verzija MIU kao sto ima za ajfune itunes koje sam koristio dok sam imao ajfun, a dobra stvar je sto prebaci sve na novi uređaj, dakle ne mora se sve instalirat zasebno na njemu samom
a ovo pitam jer sam naručio xiomi redmi 2 sa 4,7 inča kojeg imam namjeru dalje koristit, a ovo batalit, veliko ba
pa da mi je da preko pc prebacim sve sa ovog redmi note 2, pa onda na novi uređaj da ne bi sve na njemu instaliso ponovo
jel dakle ima kakav "itunes" za xiomije da se instalira na PC

ako ima može li link,

hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 21:05 (Kulin Ban).

0 0 hvala 0
13 godina
Kulin Ban kaže...

da li ima neka PC verzija MIU kao sto ima za ajfune itunes koje sam koristio dok sam imao ajfun, a dobra stvar je sto prebaci sve na novi uređaj, dakle ne mora se sve instalirat zasebno na njemu samom
a ovo pitam jer sam naručio xiomi redmi 2 sa 4,7 inča kojeg imam namjeru dalje koristit, a ovo batalit, veliko ba
pa da mi je da preko pc prebacim sve sa ovog redmi note 2, pa onda na novi uređaj da ne bi sve na njemu instaliso ponovo

ako ima može li link,

hvala

Nema potrebe za nikakvim programima, samo koristi Mi Mover da prebaciš datoteke sa drugog na ovaj novi mob.

Settings > Additional settings > Mi Mover.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
9 godina
neaktivan
bore1989 kaže...
Na psyrom miui 8 je jako dobra baterija...znam često po 6h sot imat...wifi,surfanje cijelo vrijeme...

koji si skinuo od ponuđenih i da li je instalacija klasična preko twrp,Factory Reset ("/data, /cache, /dalvik-cache") te što mu znači" Flash Project Skynet (optional) (recommended) Fully working with MIUI8"

9 godina
protjeran
Cromaki kaže...
Kulin Ban kaže...

ako ima može li link,

hvala

Nema potrebe za nikakvim programima, samo koristi Mi Mover da prebaciš datoteke sa drugog na ovaj novi mob.

Settings > Additional settings > Mi Mover.

ne znam da li smo se najbolje razumjeli, ja želim da prebacim SVE, posebno apk, da ih ponovo ne instališem, dakle da praktično imam iste postavke, prikaz, homecreen.... i na novom mobitelu...da li je to slučaj sa tim MI Moverom

i ide li prenos preko bluetooth ili wi-fi

13 godina
Skinuo sam specijalnu verziju...napravis klasicni factory reset i nakon flashanja resetiras mob bez wipe-a..jedino ako ćeš stacljati i taj skynet trebaš wipe cache/dalvik i nakon flashanja roma...a ima negdje link di ti objasnjava što je to project skynet mada mislim da je to portao neki programv za dodatnu kustomizaciju moba...
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Jučer sam napravila update na MIUI Global 7.3 od tada mi mob ko usporena snimka, šteka, cili je čudan, i da što me još živcira nemam njemački jezik, još razumijem da hrv nema ali njemački.... Ekipa što mi je činiti? :D oču njemaćki da opciju imam i da blokiam one razno razne reklame kao obavijest osim obavijesti fb, whatsapp-a i emaila :D  i da stalno mi se ovako nešto pojavljuje nakon update... Hvaaaaala

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2016 12:10 (Miki_16).

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

offical global stable verzija i nema njemački, čudno, ali tako je, ima ruski, ukrajinski, rumunski, francuski, turski...ali švabe nema

0 0 hvala 0
13 godina
Gdje se trenutno moze najjeftinije xiaomi narucit?

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

gearbest, ja upravo juče naručio

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_204055.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2016 18:51 (Kulin Ban).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kulin Ban kaže...

gearbest, ja upravo juče naručio

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_204055.html

Ako je iz Hrvatske gearbest mu sigurno nije najpovoljniji, jer na to mora platiti i pdv i carinske troškove.

GuardianOTB gledaj xiaomiforsale.com ili aliexpress i trgovinu topone kod kojeg uzmeš dhl dostavu pa nema našeg pdv-a.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2016 18:56 (jura).
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

koji je najednostavniji način za stavljanje twrp i superuser,znam da je negdje na pola stranica bilo to napisano ali ne mogu naći,bilo je prilično jednostavno i program je preko pc sve sam napravio

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Kulin Ban kaže...

konačno se pojavi i na offical global stable ROMu update na verziju 7.3.3

da li je prihvatiti, kolko sam nešto uspio pročitat bezveze je, čak slabija baterija ili ne

Ja sam je isprobao, nisam video neko poboljšanje po pitanju baterije u odnosu na 7.3.1.0, a Viber je nastavio da me za*ebava, tako da sam se danas vratio na 7.2.3.0 i planiram da trajno ostanem na ovoj verziji dok mi ne ponudi nadogradnju na 8. Uzgred, backup na SD karticu je znatno bolji od Mi Cloud backupa, jer kod lokalnog sačuva i app data.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
17 godina
neaktivan
Mrle1969 kaže...

koji je najednostavniji način za stavljanje twrp i superuser,znam da je negdje na pola stranica bilo to napisano ali ne mogu naći,bilo je prilično jednostavno i program je preko pc sve sam napravio

Hvala

Pri vrhu ove stranice ti je linkan :D 

http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/xiaomi-redmi-note-2/5074424.aspx

You only got one finger left And its pointing at the door
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2016 14:57 (Vulgaris).
9 godina
neaktivan
Vulgaris kaže...
Mrle1969 kaže...

Hvala

hvala puno

9 godina
neaktivan
Vulgaris kaže...
Mrle1969 kaže...

Hvala

jbg,kada sam ovo prošli put radio sve je prošlo ok,sada neće,prepozna mobitel i poslije samo vrti na flash recovery i ....................

12 godina
protjeran

jbg,kada sam ovo prošli put radio sve je prošlo ok,sada neće,prepozna mobitel i poslije samo vrti na flash recovery i ....................

Ma, svi ti programi i programcici, koji ko fol pomazu... jedina metoda koja je meni radila, jedina. Samo kroz cmd..... http://xiaomitips.com/guide/how-to-install-twrp-v3-0-2-on-redmi-note-3/ neka vas ne buni sto je tutorijal za Redmi Note 3, potpuno je isto.

9 godina
neaktivan
Tallahassee kaže...

Ma, svi ti programi i programcici, koji ko fol pomazu... jedina metoda koja je meni radila, jedina. Samo kroz cmd..... http://xiaomitips.com/guide/how-to-install-twrp-v3-0-2-on-redmi-note-3/ neka vas ne buni sto je tutorijal za Redmi Note 3, potpuno je isto.

HVALA

ovo je pomoglo

13 godina
Da li mi može netko objasniti zašto mi se gasi ekran kad gledam seriju preko preglednika? Mobitel se ponaša kao da ništa ne radim na njemu i samo se ugasi nakon onoliko na koliko je podeseno...znam da mogu podesiti da se nikad ne gasi, ali sigurno je nešto drugo u pitanju...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Za one koji su dobili Redmi Note 2 od Top One sa global romom u zadnjih par tjedana - sa kojom verzijom androida i miuia vam je mob dosao? Tnx.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2016 8:58 (mambo).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

Netko koristi ovu aplikaciju http://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/tweak-l-speed-v1-0-02-02-2015-t3020138? 1000 strana postova, ocito vrijedi necemu. Ako netko koristi, koje bi bile najoptimalnije postavke za nas mob? Vidim da se jedan hvali sa 6h sota, a koristi samo greenify i ovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice