izgleda da necemo mi dobit ovaj zadnji rom sa xiaomi.eu jer je obrisan zbog bugova
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
izgleda da necemo mi dobit ovaj zadnji rom sa xiaomi.eu jer je obrisan zbog bugova
čim isprave bugove postavit će ga nazad.
al ovo je zadnji miui 7.
https://www.androidfilehost.com/?fid=24566454284190373
https://www.androidfilehost.com/?fid=24566454284190373
Izašao je i update za zvanični stabilni ROM, oznaka nove verzije je 7.3.1.0, change log je podugačak, a i sam update je dosta veći od prethodnih, 167MB.

ima li bitnih novina, ili je samo formalno nova verzija a sve isto
vrijedi li updateovat
kako baterija ??
meni na updater-u ne pokazuje da ima novi update
koja ti je verzija MIU sad, možeš li screenshot
zašto ja nemam tu opciju update
a imam ofical global stable ROM 7.2.3
skinut ovdje http://en.miui.com/download-274.html
Svašta
budalasaju slicno iOSu kojeg srecom napustih
Ljudi ne zelim bas davat pare za xiaomi note 3 pa me zanima jel se uopce isplati ic na note 3 i hoce li ovaj note 2 sluziti za neke jednostavne igrice znaci nista 3d, koristenje kamere i selfiji, drustvene mreze. gledanje videa i drustvene mreze? bi li mi ga preporucili
Ljudi ne zelim bas davat pare za xiaomi note 3 pa me zanima jel se uopce isplati ic na note 3 i hoce li ovaj note 2 sluziti za neke jednostavne igrice znaci nista 3d, koristenje kamere i selfiji, drustvene mreze. gledanje videa i drustvene mreze? bi li mi ga preporucili
RN2 ce ti i vise nego posluziti za to sve... kamera ti je ok, nista posebno, za sve ostalo mob je bomba. ja ga imam evo ima 8mj cca i prezadovoljan sam. Note 3 je u sve bolji za zub, ali nista sto bi tebi pretjerano znacilo ako ti se ne daju te extra pare. Uzmi RN2 i uzivaj.
Na ovaj odgovor bi mogao odgovoriti netko tko je imao oba mobitela kvalitetno...
Kolko vidim ovaj naš sad bude ispod soma kuna, to vrijedi sigurno..
Ja ne bih išao baš na RN3, da sam imao toliki budžet, uzeo bih RN3 Pro. No za navedene namene će RN2 biti vrlo dobar, uz dve napomene: pojma nemam kakva je prednja kamera, dok je glavna vrlo dobra, a igre će raditi dobro, ali igranje baš jede bateriju.
Hvala decki, mislim da cu uzeti rn2 jer ionako bateriju punim svaki dan a za taj otisak prsta me nije ni briga. Jedino mi je kod gn3 bilo draze metalno kuciste ali opet se ne isplati tolike cjenovne razlike
Jel znate mozda gdje mogu nabaviti u hrvatskoj maskicu za rn2? Jel ima po Splitu ili negdje?
Uzmi Nillkin maskicu i zaštitno staklo,malo skuplje ali vrijedi.Kod nas znam za WOW shop da ima dodatnu opremu.
A problem mi je sad naruciit je sa gearbesta jer nema u Europskom skladistu pa ce mi bit carina a na ebay ce mi doc previse postarine za tako malu stvar...
Hvala decki, mislim da cu uzeti rn2 jer ionako bateriju punim svaki dan a za taj otisak prsta me nije ni briga. Jedino mi je kod gn3 bilo draze metalno kuciste ali opet se ne isplati tolike cjenovne razlike
Jel znate mozda gdje mogu nabaviti u hrvatskoj maskicu za rn2? Jel ima po Splitu ili negdje?
pa ja sam se za RN2 i odlučio upravo zbog izbora raznih maski, a NAROČITO one koja je stakleno metalna i koju korisitm,a koja upotpunosti podsjeća na iPhone 4 koji sam ranije korsitio i koji je meni naj dizajn svih vremena, i taj stakleno metalni osjećaj u ruci
dakle praktički sa ovom maskom imam VELIKI iphone 4 što sam i tražio
jest da nešto dobije i na težini, sa dvije SIM i SD 180 g (vago ja )
http://www.ebay.de/itm/Luxus-Metal-Frame-Tempered-Glass-Hard-Back-Case-Hulle-Fur-Xiaomi-Redmi-Note2-Neu-/351584038076?var=&hash=item51dc0aacbc:m:mwHN1Q_Y6pezWT0sODqqRzA
Nema toga ni pdv za tako malu cijenu.
Naruči ovakvu ako ti je ok sa ebaya. com, ne ebay.de manja je cijena a seller je iz Kine pa je tak svejedno.
Ja imam silikonsku običnu jer dobro leži u ruci, mob bez nje sigurno pada na pod... Takva je manja od dolara, a ova metalno staklena se može bać ispod 4$.tempered glass obavezno, original traži, 2,6$ mogu ti poslat link, a i stavio sam ga prije 20etak stranica.
Dečki koji imate metalnostaklenu, jer ima sa strane neku gumu ili izrezbareno da ne bježi-sklizne iz ruke?
Mob uzmi sa xiaomiforsale-a, vidio sam ispod soma kuna cijena je bila..
oce mi tuc pdv i carinu na mobitel?
Jel ima razlike izmedu xiaomi redmi note 2 i xiaomi redmi pro 2?
samo u veličini RAM/ROM
2/3 GB RAM i 16/32 GB ROM
Dobro, a jel mi oba dva mozete preporucit jel dosta 2gb rama, u redu san sa 16 gb roma.
kao kad bi pito jel mi dovoljan golf 2.0 tdi sa 110 ili 140 KS
otkud znamo kakve su tvoje potrebe, hoćeš li furat po auto putu 150 ili 200 km/h
ili ćeš uglavnom voziti po gradu gdje je ograničenje 60 km/h pa ti je dovoljan i golf benzinac 1.4 sa 80 KS