Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 804.421
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

izgleda da necemo mi dobit ovaj zadnji rom sa xiaomi.eu jer je obrisan zbog bugova

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Bit će u kratkom roku, uvijek to riješe brzo...

0 0 hvala 0
16 godina
Deutsch kaže...

izgleda da necemo mi dobit ovaj zadnji rom sa xiaomi.eu jer je obrisan zbog bugova

čim isprave bugove postavit će ga nazad.

al ovo je zadnji miui 7. 

9 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Izašao je i update za zvanični stabilni ROM, oznaka nove verzije je 7.3.1.0, change log je podugačak, a i sam update je dosta veći od prethodnih, 167MB.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

ima li bitnih novina, ili je samo formalno nova verzija a sve isto

vrijedi li updateovat

kako baterija ??

meni na updater-u ne pokazuje da ima novi update

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2016 12:01 (Kulin Ban).

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Nisam još instalirao, i ja čekam povratne informacije korisnika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

koja ti je verzija MIU sad, možeš li screenshot

zašto ja nemam tu opciju update

a imam ofical global stable ROM 7.2.3

skinut ovdje http://en.miui.com/download-274.html

0 0 hvala 0
17 godina

Ista verzija je i kod mene, od sinoć mi nudi update.

17 godina
Meni isto kaže da nema update, a kad stisnem download, skida neki update...
Svašta
9 godina
protjeran
ne znam ni zbog cega ova podverzija kad uskoro izlazi osmica
budalasaju slicno iOSu kojeg srecom napustih

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ljudi ne zelim bas davat pare za xiaomi note 3 pa me zanima jel se uopce isplati ic na note 3 i hoce li ovaj note 2 sluziti za neke jednostavne igrice znaci nista 3d, koristenje kamere i selfiji, drustvene mreze. gledanje videa i drustvene mreze? bi li mi ga preporucili

Sta ce mi potpis imam 15
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
VedroVis kaže...

Ljudi ne zelim bas davat pare za xiaomi note 3 pa me zanima jel se uopce isplati ic na note 3 i hoce li ovaj note 2 sluziti za neke jednostavne igrice znaci nista 3d, koristenje kamere i selfiji, drustvene mreze. gledanje videa i drustvene mreze? bi li mi ga preporucili

RN2 ce ti i vise nego posluziti za to sve... kamera ti je ok, nista posebno, za sve ostalo mob je bomba. ja ga imam evo ima 8mj cca i prezadovoljan sam. Note 3 je u sve bolji za zub, ali nista sto bi tebi pretjerano znacilo ako ti se ne daju te extra pare. Uzmi RN2 i uzivaj.

9 godina
protjeran
RN 3 je samo kozmeticki uljepsan, po meni losije, jer nema skidanja poklopca i mijenjanja naterije, sto je mana.... sve je alicno kao kod auta, prakticki je napravljen facelift RN 2, jer hardver, ono sto je najvaznije, chipset, je apsolutno ISTI a to je MTK xelio 10 a to znaci da subperformanse i rad mobitela iste

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Možda je čovjeku bitno Fingeprint sensor ili 1000mah jača baterija..
Na ovaj odgovor bi mogao odgovoriti netko tko je imao oba mobitela kvalitetno...
Kolko vidim ovaj naš sad bude ispod soma kuna, to vrijedi sigurno..

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ja ne bih išao baš na RN3, da sam imao toliki budžet, uzeo bih RN3 Pro. No za navedene namene će RN2 biti vrlo dobar, uz dve napomene: pojma nemam kakva je prednja kamera, dok je glavna vrlo dobra, a igre će raditi dobro, ali igranje baš jede bateriju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Hvala decki, mislim da cu uzeti rn2 jer ionako bateriju punim svaki dan a za taj otisak prsta me nije ni briga. Jedino mi je kod gn3 bilo draze metalno kuciste ali opet se ne isplati tolike cjenovne razlike

Jel znate mozda gdje mogu nabaviti u hrvatskoj maskicu za rn2? Jel ima po Splitu ili negdje?

Sta ce mi potpis imam 15
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Uzmi Nillkin maskicu i zaštitno staklo,malo skuplje ali vrijedi.Kod nas znam za WOW shop da ima dodatnu opremu.

17 godina
Ne znam za hrvatsku, ali ja sam za neku sitnu lovu na Ebay-u naručio masku koja ima metalni okvir i staklo iza. Izgleda odlično, a stavlja se tako da se ova njegova skine. Tako da izgleda više manje kao redmi 3
11 godina
neaktivan
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

A problem mi je sad naruciit je sa gearbesta jer nema u Europskom skladistu pa ce mi bit carina a na ebay ce mi doc previse postarine za tako malu stvar...

Sta ce mi potpis imam 15
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
VedroVis kaže...

Hvala decki, mislim da cu uzeti rn2 jer ionako bateriju punim svaki dan a za taj otisak prsta me nije ni briga. Jedino mi je kod gn3 bilo draze metalno kuciste ali opet se ne isplati tolike cjenovne razlike

Jel znate mozda gdje mogu nabaviti u hrvatskoj maskicu za rn2? Jel ima po Splitu ili negdje?

pa ja sam se za RN2 i odlučio upravo zbog izbora raznih maski, a NAROČITO one koja je stakleno metalna i koju korisitm,a koja upotpunosti podsjeća na iPhone 4 koji sam ranije korsitio i koji je meni naj dizajn svih vremena, i taj stakleno metalni osjećaj u ruci

dakle praktički sa ovom maskom imam VELIKI iphone 4 što sam i tražio

jest da nešto dobije i na težini, sa dvije SIM i SD 180 g (vago ja )

http://www.ebay.de/itm/Luxus-Metal-Frame-Tempered-Glass-Hard-Back-Case-Hulle-Fur-Xiaomi-Redmi-Note2-Neu-/351584038076?var=&hash=item51dc0aacbc:m:mwHN1Q_Y6pezWT0sODqqRzA

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2016 11:49 (Kulin Ban).
17 godina
@kulin ban ja sam upravo tu naručio, i slika je ista. I naprijed zaštitno staklo, mislim da bih trebao biti siguran, a izgleda super stvarno

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Vedrovis kakva carina?
Nema toga ni pdv za tako malu cijenu.
Naruči ovakvu ako ti je ok sa ebaya. com, ne ebay.de manja je cijena a seller je iz Kine pa je tak svejedno.
Ja imam silikonsku običnu jer dobro leži u ruci, mob bez nje sigurno pada na pod... Takva je manja od dolara, a ova metalno staklena se može bać ispod 4$.tempered glass obavezno, original traži, 2,6$ mogu ti poslat link, a i stavio sam ga prije 20etak stranica.
Dečki koji imate metalnostaklenu, jer ima sa strane neku gumu ili izrezbareno da ne bježi-sklizne iz ruke?
Mob uzmi sa xiaomiforsale-a, vidio sam ispod soma kuna cijena je bila..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

oce mi tuc pdv i carinu na mobitel?

Sta ce mi potpis imam 15
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Jel ima razlike izmedu xiaomi redmi note 2 i xiaomi redmi pro 2?

Sta ce mi potpis imam 15
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

samo u veličini RAM/ROM

2/3 GB RAM i 16/32 GB ROM

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Dobro, a jel mi oba dva mozete preporucit jel dosta 2gb rama, u redu san sa 16 gb roma.

Sta ce mi potpis imam 15
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

kao kad bi pito jel mi dovoljan golf 2.0 tdi sa 110 ili 140 KS

otkud znamo kakve su tvoje potrebe, hoćeš li furat po auto putu 150 ili 200 km/h

ili ćeš uglavnom voziti po gradu gdje je ograničenje 60 km/h pa ti je dovoljan i golf benzinac 1.4 sa 80 KS

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice