Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 792.058
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

hahavac  Moj savet: skini odavde stock Xiaomijev stabilni internacionalni ROM i instaliraj ga preko Mi Recoveryja. Ja ga koristim i dobar je i bez bloatwarea. Jedini očigledni minus u odnosu na ROM-ove sa xiaomi.eu je što nemaš opciju da ti meniji budu na hrvatskom (ali imaš hrvatsku tastaturu).

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2016 19:41 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2

Hah sad je gotovo, nasao sam link na 1. stranici ove teme za TWRP i stavio to, trenutno mi se instalira ROM koji mi je preporucio GuardianOTB pa cemo vidjet.. hvala na savjetu :)

11 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Prime verzija ovog modela za niti 200 kn razlike daje 32 gb interne i malo bolji procesor.Isplati li se?

HZV

0 0 hvala 0
12 godina
Evo dolje trenutni sot, s tim da sam bio u sloveniji od negdje 10-16h al sam od jutra i od granice na 4g, znaci 6h nisam bio na mobilnom...ja imam bolji sot na 4g nego na 3g...
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Pitao me jedan forumaš, pa evo da i sa njim, a i sa ostalima koje zanima podjelim slike maskice/poklopca, i 'boli' koju je upila.

Cijela maska Cijela maska
Cijela maska 2 Cijela maska 2
Oštećen rub Oštećen rub
Drugi oštećeni rub Drugi oštećeni rub
Izlizan gumb za paljenje/gašenje ekrana (krivo sam zaokružio) Izlizan gumb za paljenje/gašenje ekrana (krivo sam zaokružio)
Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
protjeran
Zanima me na kaj lici mob kad nabacis tu masku gore (debljina) i onaj rub naprijed kak je develo, ko na obicnoj maskici ili?

Mislim za rn3 narucit

0 0 hvala 0
13 godina
matija410 kaže...
Zanima me na kaj lici mob kad nabacis tu masku gore (debljina) i onaj rub naprijed kak je develo, ko na obicnoj maskici ili?

Mislim za rn3 narucit

ja imam ovaj za svoj RN2 i ne nosim ga vise. istina spasio me od jednog brutalnog pada, ali šuška. mobitel izgleda 10x vece i ne lezi mi naj u ruci.

17 godina
matija410 kaže...

Mislim za rn3 narucit

Definitivno je deblji, meni ne predstavlja problem. Nalik je na iPhone 4/5 baci oko na slike pa ćeš skužiti.

GuardianOTB kaže...
matija410 kaže...

Mislim za rn3 narucit

ja imam ovaj za svoj RN2 i ne nosim ga vise. istina spasio me od jednog brutalnog pada, ali šuška. mobitel izgleda 10x vece i ne lezi mi naj u ruci.

Šuška?

Mislim da je maska čisto subjektivna, jel ti se sviđa ili ne, ovisi o tebi.

A objektivno, čvršća je, daje na 'težini/debljini', glossy je pozadina, ko špigl i kao što sam već spomenuo malo trenje ima.

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
11 godina
protjeran
Nista onda od toga..pretvori mob u kocku (nejde zaobljeno)

Hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...
Deutsch kaže...

Eto punio se preko noci pa da se pohvalim malo

Koji ROM?! Javi koliko budeš skupio dok ne isprazniš bateriju.

Čudne pojave se dešavaju, pre neki dan se Klipson pohvalio sa 7h SoT-a na SMIUI-ju, pa se par ljudi javilo i reklo da oni nisu dobili neko bitno poboljšanje (evo, hardtogetu je posle 3:37 SoT-a ostalo još 23% baterije, toliko je meni na stable stocku).

evo nije puno, ali bio sam na mobilnom netu, na fejsu sam igrao nesto (preko nekog browsera koji flash podrzava) i nesto youtubea malo pa je to dosta pojelo bat

13 godina
@Zero Chance

Mozda si ti dobio bolju seriju.

Meni je bio ok jedno 10 dana i nakon toga mi pozadina pocela ispadat. :)

Ali da subjektivno, nije mi bas legao.

0 0 hvala 0
17 godina
matija410 kaže...
Nista onda od toga..pretvori mob u kocku (nejde zaobljeno)

Hvala

Np :)

GuardianOTB kaže...
@Zero Chance

Mozda si ti dobio bolju seriju.

Meni je bio ok jedno 10 dana i nakon toga mi pozadina pocela ispadat. :)

Ali da subjektivno, nije mi bas legao.

A tko zna, a meni se jedva da skinut hahaha...

A čuj, to su ti one 3 slakte riječi...Made in China ;)

12 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

hahavac  Moj savet: skini odavde stock Xiaomijev stabilni internacionalni ROM i instaliraj ga preko Mi Recoveryja. Ja ga koristim i dobar je i bez bloatwarea. Jedini očigledni minus u odnosu na ROM-ove sa xiaomi.eu je što nemaš opciju da ti meniji budu na hrvatskom (ali imaš hrvatsku tastaturu).

Jel se moze instalirati zadnji stabilni rom na rootani fon? Ili treba prvo unrootat, pa onda novi rom?

13 godina
Tallahassee kaže...
Ivan(4) kaže...

Jel se moze instalirati zadnji stabilni rom na rootani fon? Ili treba prvo unrootat, pa onda novi rom?

moze, ali ti ide onda factory reset, napravi backup.

9 godina
bruno1026 kaže...
peropipic kaže...

našao sam odgovor na gašenje gps, odnosno dozvole za povezivanje aplikacije s gpsom kad se isključi ekran....nisam još probao, ali bi trebalo radit

Settings - Additional Settings - Battery & performance - Manage apps' battery usage - Choose apps.

Configure app so it can use GPS in background.

prvi put vidim daj dio settingsa, haha. :D po mom ukusu, malo je previše takvih podešenja porazbacano uzduž i poprijeko miui-a...

baš ću isprobati, pa javim rezultat.

isprobao danas, čišćenjem rama, očistilo je i oruxmaps i tu je prestalo bilokakvo snimanje rute gps-om sve do ponovnog pokretanja aplikacije. jedino ću još danas probat samo natrpat ram, pa da vidim da li miui ugasit orux ili nastavit snimanje.

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav! problem je sljedeci odjednom zvuk u slusalici kod razgovora pocinje krckat i nakon nekog vremena se postepeno snizi do te granice da se gotovo nista ni ne cuje rom je bio xiaomi.eu 7.0.6.0.. mijenjam rom na 7.1.3.0 malo je bolje ali i dalje je krckanje tu. Probam call test i zvuk je cisto solidan odnosno takav je bil dok je mobitel kupljen.. imao ko slican problem? zbunjuje me kaj na call testu se sasvim ok cuje a kod poziva je jako lose.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ovo za gps i aplikacije radi 100%, provjereno u pet, sub i ned...koristim mapmyride i radi vrhunski

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Osoba na drugom kraju me ​​loše, kao kroz jeku čuje, ROM 7.00.66.00

Mijenjati Rom ili što podešavati? Imam ga tek 3 dana pa sam još neuk.

Ako je problem rješiv, molio bi pomoć.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
felicija kaže...

možda pomogne jednostavan reset,isprobaj

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
13 godina
felicija kaže...

probaj ovo

9 godina
neaktivan
Ljudi, pred 2tj sam cistio prednju cam i ono izvadio sam one mi naljepnice sa sarafa i 1 sam valjda bacio, a ovaj drugi nasao danas, e sad nesto sam cuo da ako to maknem da nemam vise garanciju, jel to istina?

0 0 hvala 0
13 godina
Deutsch kaže...
Ljudi, pred 2tj sam cistio prednju cam i ono izvadio sam one mi naljepnice sa sarafa i 1 sam valjda bacio, a ovaj drugi nasao danas, e sad nesto sam cuo da ako to maknem da nemam vise garanciju, jel to istina?

kad nesto hardwardski zeznes garancija ide bye bye. doduse, ako ode maticna mozda nece otvarat prednju kameru? :D ono APP

9 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
Deutsch kaže...

kad nesto hardwardski zeznes garancija ide bye bye. doduse, ako ode maticna mozda nece otvarat prednju kameru? :D ono APP

mislim da nisi shvatio moje pitanje, na onim sarafima za otvarat mob imas one mi  narancaste naljepnice i ja sam jednu pogubio kuzis i sad me zanima ako gubim garanciju time sto ih nemam zaljepljene?

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Jel moguće staviti novi rom a da se pri tom procesu ne izgube aplikacije ?

Npr aplikacija za internet bankarstvo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

da, samo moraš napraviti backup tih aplikacija i onda ih vratiti kada instaliraš novi rom

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Samo treba imati na umu da se aplikacije backupuju, ali ne i njihovi podaci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ivan(4) kaže...

Samo treba imati na umu da se aplikacije backupuju, ali ne i njihovi podaci.

mislim da kod titanium backupa da se backupiraju i podaci. neka me netko ispravi ako grijesim.

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Moja greška. :)

Dostupan je novi update, 7.2.3.0., veličine 7.6MB. Opis samo kaže "bug fixes and optimizations".

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Moja greška. :)

Dostupan je novi update, 7.2.3.0., veličine 7.6MB. Opis samo kaže "bug fixes and optimizations".

Moze kakav link. Mislim stisnem da check for updates, nikad nista tamo.

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Nemam link, telefon mi je ponudio update (slab sam s baterijom pa ću staviti kasnije). Trenutno sam na 7.2.2.0 (stabilni internacionalni).

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice