Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 793.431
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Evo od wakelock detectora
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Na njihovim stranicama piše da radiš pomoću twrp a.
Neki tu su pomoću updatera uspjeli, pa prolistaj malo stare postove...
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav. Imam ovaj mobitel verzija dev 6.1.29. Spojio sam se na Wi-Fi i stisnuo da mi skine ažuriranja iako piše da nema bilo je na pozadini kao da je "skidao" i restartao se mobitel bio je malo u paljenje modu kao da se instalira. Ništa se nije dogodilo verzija je ostala ista ali je mob počeo stekati. Pomozite Da vratim kako je bilo. 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Valjda si skinuo noviju verziju, over the air ponudi, dakle aplikacijom updater jednom mjesečno noviju verziju jer eu developeri samo jednom mjesečno na kineski server uploudaju rom, koji se tebi pojavi u updater apk...
Vidi šta piše sad koja je verija u O telefonu
10 godina
neaktivan
Ententini1 kaže...
Valjda si skinuo noviju verziju, over the air ponudi, dakle aplikacijom updater jednom mjesečno noviju verziju jer eu developeri samo jednom mjesečno na kineski server uploudaju rom, koji se tebi pojavi u updater apk...
Vidi šta piše sad koja je verija u O telefonu

Verzija je ostala ista. Nema nikakve promjene. Nit je pisalo da je došao update nego sam išao isprobavati nešto što mi se obilo o glavu.

13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ako je netko zainteresiran, primamo Beta testere za Redmi Note 2:

http://en.miui.com/thread-247683-1-1.html

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
6.1.21. Eu je jos uvijek zadnji vrijedan instalacije?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja sam stavio 29.1., kažu na xiaomi. Eu da je dobar za bateriju. Rama bude 1gb što kod ovih novijih dosta pada, ispod 800 čak, kad sve počistim...
Al mislim da i dalje prekida miband aplikacije iako ih zaključam, dam dopuštenja... Još se igram dan, dva pa na stable ak će zezat, a taman sve vratio..
Jel zna ko kad prelazim sa dev na stable, ona sigurnosna kopija sa mi oblaka vraća aplikacije ili moram ispočetka?
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Diste majstori, ispa san iz đira skroz, trenutno sam na 7.1.4.0. China, htio bi bi na global ovaj zadnji sa miui.com. Mogu samo flashat? ili moram kakve druge akcije radit.

Lp

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ja sam na 6.1.29 i nemam primjedbi, sot mi je uglavnom iznad 5 sati, sve radi, osim sto me stalno obavjestsva da mi mi racun treba potvrdit sms, al to ne prolazi i nemam pojma jel mi to treba uopce, mi oblak i azuriranja rade

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ipak mala primjedba! ne radi mi led za poruke vibera, rade tapatalk, gmail,
jel to tako ili....jer mi je ukljuceno u postavkama da se pali

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Vidi u obavijestima, dal je označeno za viber svjetlo obavijesti...
Meni radi, isti rom, super sot u odnosu na druge, evo 3h sota a imam još trećinu baterije
Jedino zbog toga mislim da gasi aplikacije mi banda za poruke, za pozive radi, nađi miband radi, poruke prestanu obično nakon pol h
Na 6.3.3. Je radilo bez problema, al je zato sot 3h...
Jel ima ko da se razumije u to, jel se može nekako rješit to gašenje softwersko ili je tak u romu?
Zaključavanje apk ništa ne pomaže, samopokretanje uključeno..
9 godina
neaktivan
Ententini1 kaže...
Vidi u obavijestima, dal je označeno za viber svjetlo obavijesti...
Meni radi, isti rom, super sot u odnosu na druge, evo 3h sota a imam još trećinu baterije
Jedino zbog toga mislim da gasi aplikacije mi banda za poruke, za pozive radi, nađi miband radi, poruke prestanu obično nakon pol h
Na 6.3.3. Je radilo bez problema, al je zato sot 3h...
Jel ima ko da se razumije u to, jel se može nekako rješit to gašenje softwersko ili je tak u romu?
Zaključavanje apk ništa ne pomaže, samopokretanje uključeno..

izgleda da je tako,meni nakon nekog vremena ugasi gps (samo ako je ekran ugašen) kada vozim biciklu i pratim na endomondo ili runtastic,pa imam samo okomitu liniju kada ga probudim,prilikom držanja ekrana upaljenog non stop to se ne dešava,mislio sam da je do aplikacija ale nije,rom je odličan ali ću ga zbog toga mijenjati(bar za sada tako mislim)

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2
usput da pitam,da li je ovo za naše mob

6.3.24 WEEKLY

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Je, možeš bez bada updejtat, ništa nećeš zgubiti od podataka...
Ali možda ipak vidjet šta je s ovim:
Redmi 2 Prime China Developer ROM V 6.3.25
Dakle pitanje je dana kad će i za naš mobitel doć android L
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Mislim da su ovo trenutno zadnji

WEEKLY: xiaomi.eu_multi_hermes_6.3.24_v7-5.0.zip

STABLE: xiaomi.eu_multi_hermes_V7.2.1.0.LHMCNDB_v7-5.0.zip

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ili ovaj stable probat;
MIUI global stable V7.2.2.0.LHMMIDA for Redmi Note 2
13 godina
@Klipson
Napuni mob prije spavanja. I ostavi ga. Ujutro pogledaj wakelock detector. To je bitno, da vidis sto ti budi mobitel iz deep sleepa.
16 godina
Mrle1969 kaže...
usput da pitam,da li je ovo za naše mob

6.3.24 WEEKLY

Na ovom linku imaš zadnji rom:

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=52740

Pod ovim nazivom:

xiaomi.eu_multi_hermes_6.3.24_v7-5.0.zip

Ja sam ba baš jutros instalirao i sve je ok

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 15:17 (mmmnnn).
12 godina
GuardianOTB kaže...
@Klipson
Napuni mob prije spavanja. I ostavi ga. Ujutro pogledaj wakelock detector. To je bitno, da vidis sto ti budi mobitel iz deep sleepa.

Ok budem, sad sam ga isto napunio.. Šta da gledam u wakelocku (bacim sliku)?  Screen wakelock, cpu wakelock, wakeup triggers ili kernel wakelock?

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

će da probam zadnji 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 17:41 (Mrle1969).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

što se tiče vibera i led lampe, eto doživio sam i to da je mobitel pametniji...i mudriji

naime, kad sam na mobu i zaslon je upaljen baci mi onaj floating message, kad je zaslon ugašen onda baci prozor s porukom a ako to ne odreagiram i ostavim, kad se zaslon ugasi ....upali se ledica...

bemti dokud smo dogurali s tehnologijom

e moj LwW sad vidim što smo trpili

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 17:51 (peropipic).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Imam Xiaomi redmi note 2. Nisam neki eksprt, pa sam u telefon probao ubacit novi rot. Nešto sam sprobavao sa supersu, al se mi sada telefon ne pali. Ima samo crni ekran. Ne radi ni reovery meni a ni fastboot.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2016 8:45 (BojanSt).

0 0 hvala 0
13 godina
Klipson kaže...
GuardianOTB kaže...
@Klipson

Ok budem, sad sam ga isto napunio.. Šta da gledam u wakelocku (bacim sliku)?  Screen wakelock, cpu wakelock, wakeup triggers ili kernel wakelock?

zadnja 2. znaci wakeup triggers - da vidis koliko ti se nesto puta pali tijekom deep sleepa kada mobitel ne koristis i kernel wakelock da provjeris je li kernel nesto zahebaje. da ne objasnjavam sto je kernel tu pise sve

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Redmi note 2 nema problema sa zaključanim bootloaderom kao što ga Redmi 3 ima ?

0 0 hvala 0
13 godina
Flameseeker kaže...

Redmi note 2 nema problema sa zaključanim bootloaderom kao što ga Redmi 3 ima ?

Ne. RN2 rulez :D

13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Jučer stavio najnoviju verziju i mogu reći da mi se prebrzo troši baterija...

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2016 20:26 (bore1989).

0 0 hvala 0
13 godina
Meni je ova zadnja bolja od predzadnje sta se tice bat.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
AOSP preporuku molim

Pozdrav svima. Imam od 10.mj. 2015 ovaj mob i pratim temu, sad sam se odlučio regat na forum.

Samo da potvrdim za zadnju verziju da sam i ja primijetio kako se baterija brže troši. Stavio sam zadnji stable rom sa xiaomi.eu naziv filea: xiaomi.eu_multi_hermes_V7.2.1.0.LHMCNDB_v7-5.0.zip

Sada sam obrisao kompletno sve i preko twrp stavio ponovno taj rom da vidim hoće li i dalje bit veća potrošnja baterije, ako bude vraćam prethodnu verziju (inače sam kroz MIUI recovery instalirao nove verzije, ali mi je ovaj zadnji rom sam stavio twrp.)

Budući da sad imam malo vremena ova tri dana molio bih ako netko tko je probao može preporučiti neki AOSP za redmi note 2 koji dolazi sa gappsima. Bitno mi je da AOSP nema bitnih bugova tj. da radi i vibra i notifikacije itd. i sve uobičajene funkcije. HDR nije bitan.

Sviđa mi se MIUI i navikao sam se već na njega, ali mi je i vanilla android bio odličan na nexusu 4 pa bih probao AOSP, to bi trebalo biti kao nan nexusu koliko sam skužio.

I da iznesem svoje iskustvo nakon višemjesečnog korištenja: prezadovoljan sam mobitelom, odlično lovi signal, brzo i pouzdano radi, fotić mi se posebno sviđa jer brzo izostrava i trenutno okida - to mi je često i važnije nego sama kvaliteta slike.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2016 12:35 (clint55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Svi pišu super rom na xiaomi-jevim forumima, i brzina i baterija
Jel ubija aplikacije sistem da uštedi bateriju ili je ok? Kolki bude sot i kolko je star mob?
Bluetooth me najviše zanima jer prekidanje ni nije opcija za svaki dan...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice