Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 793.432
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
..
9 godina
neaktivan
Meni na tom testu dolazi oko 12 tisuca, ali imam underclockan procesor

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Probaj da izvrtiš još koji put ako te zanima, tri testa su preskočena, pa na njima imaš nule, a moje iskustvo sa AnTuTuom je da se to ponekad dešava bez razloga i da iz drugog pokušaja prođe bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2
nije mi bitan antutu,mobitel mi radi ko urica i ne želim se opterećivati sa brojkama,nešto drugo me zanima,aktivno vozim biciklu i koristim app endomondo pro ,za pređenu km. i drugo.Dešava mi se da aplikacija nakon nekoliko km jednostavno ne bilježi više put koji sam prešao nego stavi samo okomito crtu od jedne točke do neke druge,onda 3-4 km sve ok,kod trčanja i hodanja toga nema nego uredno pokazuje put i sve dr. Čak sam i zaključao aplikaciju da je mob sam ne poništi u tijeku vožnje,ima li tko kakvu ideju zašto je to tako

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Pretpostavljam da u nekom momentu neki power management mehanizam isključi GPS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mrle1969 kaže...
nije mi bitan antutu,mobitel mi radi ko urica i ne želim se opterećivati sa brojkama,nešto drugo me zanima,aktivno vozim biciklu i koristim app endomondo pro ,za pređenu km. i drugo.Dešava mi se da aplikacija nakon nekoliko km jednostavno ne bilježi više put koji sam prešao nego stavi samo okomito crtu od jedne točke do neke druge,onda 3-4 km sve ok,kod trčanja i hodanja toga nema nego uredno pokazuje put i sve dr. Čak sam i zaključao aplikaciju da je mob sam ne poništi u tijeku vožnje,ima li tko kakvu ideju zašto je to tako

slično se i meni dogodilo jednom s orux mapsom.

Budem ga još testirao

15 godina
neaktivan
Samo da javim da nakon sto sam isključio sync, maknuo autobrightness i pobrisao naravno suvišne aplikacije baterija se vratila u život :) tako da sve super
9 godina
neaktivan
pozdrav, stigao mi u petak mob, naručen u utorak!, s xfs.com.....cijeli vikend drmboljenje po njemu, postelavanje, nasteljavanje, pa ono pa ovo...đivas, prešo sa Sony LwW, ovo je Enterprise. samo se još naviknut na miui, inače sinkroniziran na 6.1.29 ...eto, samo da se pohvalim

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
peropipic kaže...
pozdrav, stigao mi u petak mob, naručen u utorak!, s xfs.com.....cijeli vikend drmboljenje po njemu, postelavanje, nasteljavanje, pa ono pa ovo...đivas, prešo sa Sony LwW, ovo je Enterprise. samo se još naviknut na miui, inače sinkroniziran na 6.1.29 ...eto, samo da se pohvalim

odlično.znači iz eu .češka pretopstavljam za tri dana?koji rom je bio na njemu?

9 godina
neaktivan
bio je 5. nešto..... uglavnom developer EU Weekly, osim mi appova samo jedna kineska, čini mi se neki cloud servis kuai pai nešto
od jutros 100%, do sada baterija 35%, 3g, malo igrice, web, flipkart, malo tunein, malo viber...što mali ispod 4 sata
9 godina
neaktivan
sot malo ispod 4 sata

0 0 hvala 0
12 godina
peropipic kaže...
bio je 5. nešto..... uglavnom developer EU Weekly, osim mi appova samo jedna kineska, čini mi se neki cloud servis kuai pai nešto
od jutros 100%, do sada baterija 35%, 3g, malo igrice, web, flipkart, malo tunein, malo viber...što mali ispod 4 sata

Jel ti ostalo još 35% ili si potrošio 35%?

11 godina
neaktivan
peropipic kaže...

a koji si ti rom stavio.developer ,stable..koju verziju?

9 godina
neaktivan
Jel ima netko smiui?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Jel ima netko ovdje xiaomi powerbank 10000mAh? Koliko brzo napuni bateriju? Kvaliteta?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ako je stavio 6.1.29 onda je tjedni, developer...
11 godina
neaktivan
Ententini1 kaže...
Ako je stavio 6.1.29 onda je tjedni, developer...

može li se developer prebaciti na stable??

9 godina
neaktivan
je, tak je EU dev Weekly kao što sam i napisao...
dobio OTA

0 0 hvala 0
16 godina
Kolacic kaže...

Jel ima netko ovdje xiaomi powerbank 10000mAh? Koliko brzo napuni bateriju? Kvaliteta?

ja ga naručio prije 10 dana, na gearbestu za nekih 15,50 dolara.

ako ti nije puno čekat dok mi dođe pa ću ti reć :D

Šala mala, 

i mene zanima.

Mislim da ne bi trebao zaostajat za strujnom utičnicom

9 godina
neaktivan
Može naravno,, samo moraš obrisat data, plus cashe i dalvik.
To isto ako se vraćaš na neki stariji rom, kao što ću ja morati napraviti jer mi izgleda notifikacije mi banda prekidaju dokazit s ovim zadnjim dev 6.3.17
Ahhh
9 godina
Mrle1969 kaže...

nije ti mobitel ugasio gps, nego ti je aplikacija izbrisana iz rama. meni se to desilo s oruxmapsom (vidim, nisam jedini), rješenje je da zaključaš aplikaciju pa ju sustav ne brise kad se ram popuni. samo stisneš lijevu dolje tipku za posljednje korištene aplikacije i prstom potegnes endomondo ili kojugod prema dolje. pojavit će se lokotić i sustav ju neće izbrisat kad mu zatreba ram. malo glup način da sustav briše aktivnu app, ali tako je. otkad zaključavam, nikad problema. :)

11 godina
neaktivan
Ententini1 kaže...
Može naravno,, samo moraš obrisat data, plus cashe i dalvik.
To isto ako se vraćaš na neki stariji rom, kao što ću ja morati napraviti jer mi izgleda notifikacije mi banda prekidaju dokazit s ovim zadnjim dev 6.3.17
Ahhh

ok.gnjavit ću ovih dana kada dođe s xiaomiforsale.hvala!

9 godina
neaktivan
bruno1026 kaže...
Mrle1969 kaže...

nije ti mobitel ugasio gps, nego ti je aplikacija izbrisana iz rama. meni se to desilo s oruxmapsom (vidim, nisam jedini), rješenje je da zaključaš aplikaciju pa ju sustav ne brise kad se ram popuni. samo stisneš lijevu dolje tipku za posljednje korištene aplikacije i prstom potegnes endomondo ili kojugod prema dolje. pojavit će se lokotić i sustav ju neće izbrisat kad mu zatreba ram. malo glup način da sustav briše aktivnu app, ali tako je. otkad zaključavam, nikad problema. :)

napravio sam to i isto je ali sam u međuvremenu (bar tako mislim) otkrio da je do same app,imao sam instaliran endomondo pro za kojeg je ugašena podrška,pa sam stavio besplatni i odvozio danas turu do servisa,nije bilo nikakvih prekida,malo je preciznost varirala,cca 10metara

9 godina

ajde, onda je u endu bio problem. svejedno, ja zaključam app dok snimam track. malo mutavo, al šta ćeš.

samsung nije radio takve probleme, tak da vjerujem da je do miui-a.

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2
evo malo baterijskog zadovoljstva,ja sam jako zadovoljan

1 0 hvala 0
12 godina
A gle kod mene, sta bi trebao ovaj wakelock bit?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Klipson kaže...
A gle kod mene, sta bi trebao ovaj wakelock bit?

treba ti better battery stats (ili wakelock detector) app da ti izlista tocno sve wakelockove poimenice. Ovako nista ne pise. Naravno ove obje aplikacije zahtijevaju root tako da ne zaboravis da im pod security omogucis root access.

13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

jel se nekom od vas dogadja da ga ljudi ne mogu dobiti na mobitel odredjeno vrijeme?
znaci u zadnja 2 dana troje mi se pozalilo da sam nedostupan?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
tomislavivic kaže...

jel se nekom od vas dogadja da ga ljudi ne mogu dobiti na mobitel odredjeno vrijeme?
znaci u zadnja 2 dana troje mi se pozalilo da sam nedostupan?

Meni ne

15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ekipa, pošto cura ima RedMi note 4g, da li bi joj mogao ovaj rom staviti samo preko updater-a ili moram imati TWRP?

xiaomi.eu_multi_dior_V7.2.1.0.KHICNDA_v7-4.4.zip

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice