- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj da izvrtiš još koji put ako te zanima, tri testa su preskočena, pa na njima imaš nule, a moje iskustvo sa AnTuTuom je da se to ponekad dešava bez razloga i da iz drugog pokušaja prođe bez problema.
Pretpostavljam da u nekom momentu neki power management mehanizam isključi GPS.
slično se i meni dogodilo jednom s orux mapsom.
Budem ga još testirao
odlično.znači iz eu .češka pretopstavljam za tri dana?koji rom je bio na njemu?
od jutros 100%, do sada baterija 35%, 3g, malo igrice, web, flipkart, malo tunein, malo viber...što mali ispod 4 sata
od jutros 100%, do sada baterija 35%, 3g, malo igrice, web, flipkart, malo tunein, malo viber...što mali ispod 4 sata
Jel ti ostalo još 35% ili si potrošio 35%?
a koji si ti rom stavio.developer ,stable..koju verziju?
Jel ima netko ovdje xiaomi powerbank 10000mAh? Koliko brzo napuni bateriju? Kvaliteta?
može li se developer prebaciti na stable??
dobio OTA
Jel ima netko ovdje xiaomi powerbank 10000mAh? Koliko brzo napuni bateriju? Kvaliteta?
ja ga naručio prije 10 dana, na gearbestu za nekih 15,50 dolara.
ako ti nije puno čekat dok mi dođe pa ću ti reć :D
Šala mala,
i mene zanima.
Mislim da ne bi trebao zaostajat za strujnom utičnicom
To isto ako se vraćaš na neki stariji rom, kao što ću ja morati napraviti jer mi izgleda notifikacije mi banda prekidaju dokazit s ovim zadnjim dev 6.3.17
Ahhh
nije ti mobitel ugasio gps, nego ti je aplikacija izbrisana iz rama. meni se to desilo s oruxmapsom (vidim, nisam jedini), rješenje je da zaključaš aplikaciju pa ju sustav ne brise kad se ram popuni. samo stisneš lijevu dolje tipku za posljednje korištene aplikacije i prstom potegnes endomondo ili kojugod prema dolje. pojavit će se lokotić i sustav ju neće izbrisat kad mu zatreba ram. malo glup način da sustav briše aktivnu app, ali tako je. otkad zaključavam, nikad problema. :)
To isto ako se vraćaš na neki stariji rom, kao što ću ja morati napraviti jer mi izgleda notifikacije mi banda prekidaju dokazit s ovim zadnjim dev 6.3.17
Ahhh
ok.gnjavit ću ovih dana kada dođe s xiaomiforsale.hvala!
nije ti mobitel ugasio gps, nego ti je aplikacija izbrisana iz rama. meni se to desilo s oruxmapsom (vidim, nisam jedini), rješenje je da zaključaš aplikaciju pa ju sustav ne brise kad se ram popuni. samo stisneš lijevu dolje tipku za posljednje korištene aplikacije i prstom potegnes endomondo ili kojugod prema dolje. pojavit će se lokotić i sustav ju neće izbrisat kad mu zatreba ram. malo glup način da sustav briše aktivnu app, ali tako je. otkad zaključavam, nikad problema. :)
napravio sam to i isto je ali sam u međuvremenu (bar tako mislim) otkrio da je do same app,imao sam instaliran endomondo pro za kojeg je ugašena podrška,pa sam stavio besplatni i odvozio danas turu do servisa,nije bilo nikakvih prekida,malo je preciznost varirala,cca 10metara
ajde, onda je u endu bio problem. svejedno, ja zaključam app dok snimam track. malo mutavo, al šta ćeš.
samsung nije radio takve probleme, tak da vjerujem da je do miui-a.
treba ti better battery stats (ili wakelock detector) app da ti izlista tocno sve wakelockove poimenice. Ovako nista ne pise. Naravno ove obje aplikacije zahtijevaju root tako da ne zaboravis da im pod security omogucis root access.
jel se nekom od vas dogadja da ga ljudi ne mogu dobiti na mobitel odredjeno vrijeme?
znaci u zadnja 2 dana troje mi se pozalilo da sam nedostupan?
jel se nekom od vas dogadja da ga ljudi ne mogu dobiti na mobitel odredjeno vrijeme?
znaci u zadnja 2 dana troje mi se pozalilo da sam nedostupan?
Meni ne
Ekipa, pošto cura ima RedMi note 4g, da li bi joj mogao ovaj rom staviti samo preko updater-a ili moram imati TWRP?