ima u postavkama .malo progglajte kako doći do toga.nije strašno skriveno.a ušteda je oko 4%.kroz godine se nakupi
Xiaomi Redmi Note 2
- poruka: 4.472
- |
- čitano: 787.674
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo postavke za conversion fee
Stavite si prvo old account view lakse se snaci ) dolje lijevo na stranici
My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (or Set Available Funding Sources) -> Conversion Options (for card you'd like to change this option)-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice -> Submit
Jel netko uspjeo natjerat showtime opciju da mu radi? Dakle da umjesto slike pozivatelja bude video pozivatelja? Hvalili su se s tim kad sam kupovo mob al nemogu sad nikako aktivirat :S
http://en.miui.com/thread-146417-1-1.html - svi pisu "osome!" ali nitko ne daje rjesenje
Jel netko uspjeo natjerat showtime opciju da mu radi? Dakle da umjesto slike pozivatelja bude video pozivatelja? Hvalili su se s tim kad sam kupovo mob al nemogu sad nikako aktivirat :S
http://en.miui.com/thread-146417-1-1.html - svi pisu "osome!" ali nitko ne daje rjesenje
I druga osoba mora imati MIUI 7.
Nisam mijenjao rom od eu dev 5.10.22., može preporuka koji novi da stavim, a da nema bugova i da je baterija bolja ili barem jednaka eu dev 5.10.22... eu dev 6.1.21. ?
Imam dva RN2... nema opcije na mobu.
Kod mene na China Dev ROMu normalno stoji Add Video opcija (MIUI 6.2.16)
mob mi dolazi u petak pa sad ako mi mozete samo rec koji rom da flasham na njega i koju verziju?
Pošto dosta nas ima Xiaomi RN 2 evo dvije preklopne maske koje sam naručio jer su fora pa ako netko želi isto, uživajte ;-)
uz APP pokazuje aktivnosti kroz prozirnu plastiku sastrane
sa logom Facebooka
Za maske, kolko ti ova prva troši baterije, s obzirom da su ove notifikacije upaljene nonstop? Ili
jel netko uspio pokrenuti mi poruke? imam 2 xiaomi uredaja i opcija je ukljucena u postavkama poruka ali neznam sta dalje, jel jos nesto treba aktivirati?
Meni
Da li vam se događalo da vam na pošti govore kako je bateriju najbolje ukloniti iz paketa i da je najbolje ići odmah na carinu da se od tamo pošalje paket? Kao, kamere se ne mogu slati u Kinu, a mobitel ima kameru pa je tete u pošti strah da bi mi paket vratili a ja poštarinu izgubio, jel...Na stranu sva ljubaznost i količinu informacija koje sam dobio...Imao sam osjećaj kao da bombu šaljem, majke mi. Skočile su sa 3 šaltera kada su čule gdje paket ide. Zanimaju me vaša iskustva.
pa dobro to je logicno, i ukljucen je oboma internet bio
Stigao mi je danas Redmi 3 koji će koristiti supruga. Na njemu je 7.1.1.0 (LHPCNCK) ROM, što je čini mi se global stable ROM, kineski? Ima engleski i kineski jezik samo i hrpu kineskih aplikacija. Naručen je sa xiomiforsale. Instalirao sam Google services preko Google installera.
Htio bi joj staviti multilanguage EU ROM, no čini mi se da zasad još nije izašao, ne znam jesam li u pravu? Pa je pitanje da li da čekam izlazak pa onda njega stavim ili da SAD stavim ima neki multilanguage čini se vijetnamski
http://en.miui.com/forum.php
Nisam dosad imao Xiaomi, ja koristi Nexus 5 i s njim sam sve radio, tako da mi nije problem flashati, koristot fastboot komande, root i ostalo, no na xiaomiju nisam to nikad radio. Znam da je princip isti, no je li potrebno stavljati twrp umjesto mirecoverya? Što bi mi preporučili da čekam ili? Stvar je u tome da mi žena neće dati da puno prckam po mobu, jednom kad ga uzmem trebam sve napraviti i nema više diranja... :-)
Hvala
Taj vijetnamski ROM je zasad jedini višejezični koliko mi je poznato, al možda nebi bilo loše pogledati ruse na 4pda, možda oni imaju nešto.
nemaju ni rusi
pošto još nema custom recovery-ja a i bootloader je zaključan, jedina je opcija flešati sa spflash tool-om taj vijetnamski
čekam i ja jedan za frenda pa će biti igranja
još da smo u pravoj temi?!
Da li neko zna da li se hardverski tasteri na Xiaomi Redmi Note 2 mogu programirati po želji, a da nisu samo ove standardne ponuđene funkcije za njih (vraćanje unazad(BACK), meni, poslednji otvoreni programi itd.)?
Naime, hteo sam da stavim na levi harverski taster, pri dužem držanju, funkciju otvoranja status bara. Kada se telefon koristi u nekom programu (samo da nije početni ekran) dosta se teško spušta status bar, pa bi spuštanje status bara sa hardverskim tasterom bilo idelano. Teško se spušta delom zbog tanke linije status bara, ali i zbog velikog ekrana. Video sam kod LG G2 da ima među softverskim tasterima spuštanje status bara (dole desno na ekranu), pa mi se to baš svidelo, a i praktično je. Bilo bi dobro da te hardverske tastere moguće programirati za još neke funkcije koje su možda nekom pojedincu bitne (slikanje, isključivanje-uključivanje rotacije, setovanje osvetljenja na maksimum itd.).
Malo sam bio istraživao i nisam uspeo naći rešenje. Postoji neki program baš za to, ali telefon mora biti rutovan. Rutovao sam telefon i instalirao taj program za programiranje hardverskih tastera (zaboravio sam kako se program zove), ali mi je onda program prijavio da mi fali neki XPOSED?
Da li neko ima rešenje za ovu moju malu nedaću?
Hvala na odgovoru, ali možete li mi napisati kako da dođem do teme u vezi ovog mog problema? Preko pretrage ne mogu da je nađem.
Ako netko ima iskustva... mob naručen sa top one-a plačen 14.2. (prošla nedjelja)
Jos nije predan mobitel DHLu. Kod kineza je. Kad ga preda DHLu onda ce to ici jako brzo. 1. dan je vec u UK, 2. dan prepakiravanje, 3. dan je u zagrebu. Otprilike :)
Ocekuj da ce se danas, sutra ili najkasnije u srijedu nesto promijeniti na tom popisu.
Iz TOP ONEa meni dolazi za 10-15 dana.
Jos nije predan mobitel DHLu. Kod kineza je. Kad ga preda DHLu onda ce to ici jako brzo. 1. dan je vec u UK, 2. dan prepakiravanje, 3. dan je u zagrebu. Otprilike :)
Ocekuj da ce se danas, sutra ili najkasnije u srijedu nesto promijeniti na tom popisu.
Iz TOP ONEa meni dolazi za 10-15 dana.
Da, evo piše 4 Arrived at Sort Facility HONG KONG - HONG KONGHONG KONG - HONG KONG16:21
3 Departed Facility in HONG KONG - HONG KONGHONG KONG - HONG KONG15:32
2 Processed at HONG KONG - HONG KONGHONG KONG - HONG KONG15:26
1 Shipment picked up HONG KONG - HONG KONG 15:15
Pozdrav,
Narucujem si micro memorijsku sa ebaya za Xiaomi redmi note 2 pa me zanima koju tocno karticu podrzava micro SD ili micro SDHC da nebi narucio pa da ne radi.
Pozdrav
Može netko preporuciti neki ROM za Redmi note 2 na kojem nema problem asa Whatsup-om
Trenutno imam gore 7.1.4.0 , i poruke nekad kasne nekad ne.... (security ugasen)
Telefon je kupljen na giztopu-u i napravljen je upgrade na ovu verziju.
Ukoliko netko ima tel. sa giztop-a ,a da nije radio nikakav upgrade neka slobodno javi
Na Redmi note 3 imam 7.0.19.0 i nema nikakvih problema