Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 788.039
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

da li je ovo neka najava za Android 6.0 Marshmallow

http://xiaomi.eu/community/threads/6-1-7.29342/

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

da ali za navedene modele.

RN2 će morati još malo pričekati

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2016 11:37 (mmmnnn).

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Jutros mi se ekran nije htio upaliti, samo se ove tri navigavijske tipke upale.. Izvadio sam bateriju i restarto ga i evo sad vidim da mi sve slike nestale sa sd kartice.. Nevjerojatno.. Sve ostalo mi je i dalje tu

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Nije mi se nitko javio u pomoć pa sam se drznio i sam pokušao i sve mi je uspjelo... i instalacija rom-a i root...

Instalirao sam hermes 5.12.3 verziju i jedini problem koji sam imao je ova poruka kada sam htio skinuti bilo što sa google play-a: Error retrieving information from server RPC:S-7:AEC-7 pa sam naravno počeo guglati...

Uglavnom, fix je ovdje pa samo pratite uputstva... Nadam se da će nekome pomoći...

btw zahvala svima koji su pridonijeli sa korisnim savjetima u ovoj temi, pol izraza i termina sam morao guglati da bi znao o čemu pričate, a sad već bi znao sve solo odradit bez uputstava... :)

Poz

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Čim mi je stigao mob namjestio sam u storage settings da mi slike (i sve ostalo) sprema na SD karticu i više na to nisam obraćao pažnju... Tek nekidan sam slučajno primijetio da na kartici nema nista, tj. da su sve slike spremljene na mobitel... U settings-ima u dalje uredno stoji da sve sprema na karticu...
Pa jel vama sprema slike na SD karticu? I jel zna itko kako riješiti ovaj problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni na 6.1.7 ne pokazuje signal na SIM1, ali sve normalno radi.
Kako je vama?
14 godina
Natnor kaže...

Pozdrav ekipa!

Čitam ovu temu mjesec dana jer mi je stigao RN2 prije nekoliko tjedana sa Giztopa, isporuka je prošla glatko, bez problema...

Odmah sam se dao u neka modificiranja iako to prije nisam nikad radio pa sam skoro nešt sje*o, i nakon par sati čačkanja, vratio ga pomoću windroida.

Otpočetka sam imao problem sa auto rotation odnosno gyroscope pa mi vrag nije dao mira da se ponovo bacim na čačkanje, probao sam sve opcije kalibracije, ništa nije uspjelo pa sam čak posumnjao na hardver dok nisam naletio na post na MIUI forumu gdje je neki lik preporučio app sa google playa koji je u međuvremenu promjenio i ime pa je to bila dodatna zayebaja... Uglavnom app se zove Best Level by Netigen Tools. Samo je instalirajte, odite na postavke i kliknite kalibraciju... I radi ko zmaj.

E sad ja imam jedno pitanje, stvarno sam čitao temu, ne pitam na prvu... Nisam uspio rootat sa supersu 1.94 javi mi (There is no Su binary installed and SuperSU cannot install it. This is a problem bla bla...) Pa sam tražio rješenje i vidim da su ljudi naletili na isti problem ( i ovdje i na MIUI forumu) a na MIUI su preporučili najnoviji supersu i lik koji je postavio pitanje kaže da je riješio sa supersu 2.46... pa me zanima jel netko isprobao s tim i jel radi?

Trenutno koristim ovaj najnoviji global 7.1.1.0 koji nema hrvatski, a treba mi zbog tipkovnice pa me isto zanima na koji način da instaliram rom 5.12.3 (taj mi se čini dobar) vidim milijun načina, a želim najjednostavniji način pa kontam da je to preko updatera, ali čitao sam da se treba napraviti wipe all, šta to znači, jel brišem cijeli android s time i hoću li onda imat frke ako mi se nešto skenja kod instalacije? Šta ako ne napravim wipe all s kojim se kao dobija clean install, pretpostavljam što to znači ali nisam siguran... nešto kao format :C\

Sori na opširnosti, ali skoro sam skenjo mob prvi dan pa me malo frka, bio bih zahvalan na pomoći...

Lp

može linka za Best Level by Netigen Tools imam isti problem a nemogu naći app

11 godina
protjeran

1 0 hvala 1
16 godina
DaWAR kaže...
Kako je vama?

par postova unatrag sam i ja već to naveo kao bug,

ništa strašno

15 godina
Pedjoni kaže...
maxy0 kaže...

Jutros mi se ekran nije htio upaliti, samo se ove tri navigavijske tipke upale.. Izvadio sam bateriju i restarto ga i evo sad vidim da mi sve slike nestale sa sd kartice.. Nevjerojatno.. Sve ostalo mi je i dalje tu

prvi put cujem za takav problem..ne kontam kako to?

Stvarno neznam... Ni je ne razumijem kako je to moguce

13 godina
maxy0 kaže...

ROM sa xiaomi.eu ili official ?

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Je li RN2 podrzava hrvatski jezik?

planiram si ga narucit ali se znam podrzava li izbornik sa hrv. jezikom

0 0 hvala 0
13 godina
6996 kaže...

Je li RN2 podrzava hrvatski jezik?

planiram si ga narucit ali se znam podrzava li izbornik sa hrv. jezikom

Da, ROM sa xiaomi.eu ima i hrvatski jezik.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
15 godina
Cromaki kaže...
maxy0 kaže...

Sa offical.. Mada ga nisam updateo od kad sam ga kupio.. 2-3 mjeseca jer je sve radilo kako spada.. Bas me razocaralo ovo. I ono sta sam prije spominjo da se ekran nece upalit nekad, a nekad se upali al ne radi touch.. Proradi tek nakon par puta paljenja gasenja ekrana.. Mozda je do rom-a al zasto se bas sad to pocelo javljati. Nadam se da ovo nisu prvi znakovi umiranja ekrana

12 godina
Koristi li netko za stalno rom koji nije Miui, nešto poput AOSP ili CM12.1?
Ja sam prešao na "AOSP Xiaomi Note 2 MaSSopa Rom v5" zato što više stvari nikako nisam mogao upogoniti ni na jednoj izvedenici Miui Roma.
Za sad, nakon cca 10 dana, sam jako zadovoljan, sve radi vrlo brzo i tekuće, baterija traje jednako ko na Miui, radi Xposed, a što je najvažnije niti jednog problema kojeg sam imao s Miuijem nemam...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Još uvijek ništa od prebacivanja ROMa... Stoji sve isto -.-' Ako ima neka dobra dušica koja će mi objasnit neki drugi način prebacivanja sa stable na taj weekly bio bih vam vrlo zahvalan.
Naravno kontakte koje sam prebacio su mi se svi poremetili isto, to ni ne želim sređivat dok ne sredim ovaj rom... :(

0 0 hvala 0
13 godina
1.Lovac kaže...

Još uvijek ništa od prebacivanja ROMa... Stoji sve isto -.-' Ako ima neka dobra dušica koja će mi objasnit neki drugi način prebacivanja sa stable na taj weekly bio bih vam vrlo zahvalan.
Naravno kontakte koje sam prebacio su mi se svi poremetili isto, to ni ne želim sređivat dok ne sredim ovaj rom... :(

jesi pogledao prvu stranicu podforuma i kako si pokusao instalirati za sada?

9 godina
neaktivan
Sada baš čitam o Xiaomi redmi 3 i čitam komentare o manama xiaomia i krepa mi mob ,ne znam kaj da radim s ovim imam osječaj da bi mi mogao stat kad mi bude najviše trebao!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DaWAR kaže...
Kako je vama?

Evo već 6.1.11...   ovaj je fakat bio bugovit.

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Meni se mobitel i dalje reboota, barem jednom u dva dana. Zakljucan je i kad stisnem power tipku, ekran se ne pali, tipke se upale i tako stoji sve dok se ne reboota. 5.10.22

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ajd da malo smirim sve koji imaju ideju narucivat. Dva komada sam narucio. Ja i supruga ih koristimo vec mjesec dana na romu sa kojim je doso od TopOne prodavaca sa Alija (stigli u roku od 10-tak dana.). Bateriju uspijem utamanit ako se bas cjeli dan cackam nesta.

Dakle koristimo ih stalno i laptop smo skoro i prestali koristit za surfanje. Sve je fluidno i nikakvih problema nemam. Svoj sam rooto po uputama sa foruma ovdje i isto sve ok proslo. Sve i svemu super smo zadovoljni.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Meni je također bio problem sa romom 5.10.22, dva mjeseca je radio odlicno, nakon toga se znao gasit sam sebe (što je naveo kolega poviše) te se ekran prilikom dolaznog poziva nije odazivao već sam morao gasit palit 3 puta da dodje sebi.

Updejtao sam prije par dana na 6.1.7. za sada nema tih problema, jedino što je vibracija dosta jača nego što je bila na 5.10.22.

Pitanje za @Cromaki i ostale ako znaju:

Jesu li ovi gore problemi vezani za ROM, ili je moguće da je ekran lošije kvalitete i da "odumire"?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moze link za eu dev rom za RN3?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kibo00 kaže...
Čim mi je stigao mob namjestio sam u storage settings da mi slike (i sve ostalo) sprema na SD karticu i više na to nisam obraćao pažnju... Tek nekidan sam slučajno primijetio da na kartici nema nista, tj. da su sve slike spremljene na mobitel... U settings-ima u dalje uredno stoji da sve sprema na karticu...
Pa jel vama sprema slike na SD karticu? I jel zna itko kako riješiti ovaj problem?

pošto su me prije par dana svi izignorirali :D da sam sebe kopiram... možda sada netko bude bolje raspoložen da pomogne :)

16 godina
neaktivan
Mi moze neko brzo potvrdit da li je hennessy EU dev ROM od Redmi Note 3? Ili link da mi posalje neko molim vas jer frend dolazi da mu to napravim. Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mi moze neko brzo potvrdit da li je hennessy EU dev ROM od Redmi Note 3? Ili link da mi posalje neko molim vas jer frend dolazi da mu to napravim. Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lfbo kaže...

da, Xiaomi Redmi Note 3 (hennessy) installation:

ideš na xiaomi.eu http://xiaomi.eu/community/threads/6-1-7.29342/ ili direkt link:

https://www.androidfilehost.com/?fid=24369303960682770

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2016 17:09 (jura).
16 godina
neaktivan
Hvala stari ;-) pozdrav

0 0 hvala 0
13 godina
maxy0 kaže...
Cromaki kaže...
maxy0 kaže...

Sa offical.. Mada ga nisam updateo od kad sam ga kupio.. 2-3 mjeseca jer je sve radilo kako spada.. Bas me razocaralo ovo. I ono sta sam prije spominjo da se ekran nece upalit nekad, a nekad se upali al ne radi touch.. Proradi tek nakon par puta paljenja gasenja ekrana.. Mozda je do rom-a al zasto se bas sad to pocelo javljati. Nadam se da ovo nisu prvi znakovi umiranja ekrana

meni se ovo desavalao radi facebook messengera. tocnije kad sam ukljucio u opcijama one floating poruke i lockscreen poruke. uninstall messengera i ponovo instalacija, s tim da nisam upalio ove gornje opcije i sad radi ok. 5.10.22 rom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice