Xiaomi Redmi Note 2
- poruka: 4.472
- |
- čitano: 787.890
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidjela sam da se mobitel može naručiti i preko giztopa pa me zanima koja je razlika između aliexpressa i giztopa. Dobije li se garancija pri naručivanju preko webshopa? I što znači bundle opcija na aliexpressu? Tnx, ljudi. :)
Probaj samo iznova flashati TWRP recovery.
LP
Imam problem sa Viberom . Naime ne mogu koristiti viber poziv. Kada nekog pozovem ili netko pozove mene ja sagovornika čujem ali oni mene ne. Isto se dešava i sa video pozivom i sa "voice messages". Zna li netko u čemu je problem? Deinstalirao sam viber i ponovo ga instalirao ali problem ostaje...
LP
Imam problem sa Viberom . Naime ne mogu koristiti viber poziv. Kada nekog pozovem ili netko pozove mene ja sagovornika čujem ali oni mene ne. Isto se dešava i sa video pozivom i sa "voice messages". Zna li netko u čemu je problem? Deinstalirao sam viber i ponovo ga instalirao ali problem ostaje...
Pogledaj app permission u Security, tj dozvoli snimanje zvuka.
Hvala Cromaki. ali zanimljivo pristup kameri je bio onemogućen ali sam ipak mogao uputiti video poziv. u svakom slučaju još jednom hvala. Sada mi pri pokušaju video poziva kaže da moram kupiti kredit za viber out pozive.
To moras bit haker da mozes normalno koristita mobitel
To moras bit haker da mozes normalno koristita mobitel
Ovisi kako gledaš, meni je drago da postoji taj permission manager jer ne dozvoljavam aplikacijama da pristupaju svim mojim podacima.

Ovako, kad pratim njegove korake znaci
postavke-instalirane aplikacije-viber-upravitelj dopuštenja- i sad bih trebao omogućit prikaz skočnih obavijesti ali ne mogu, u čemu je problem?
Probaj na sljedeći način:
Otvori Security app, zatim odi na Permissions, opet na Permissions, swipe na lijevo da prebaciš na Permissions tab i onda scrollaj skroz dolje na dno gdje piše "Display pop-up window". Stisni na to i omoguću svim aplikacijama koje ti trebaju.
Meni je to sve onako zasivljeno, ne mogu ništa mijenjati?
Security -> Permissions -> gornji desni kut gear ikona. Tamo se omogući.
ja ne mogu naći Display pop-up window???
ja ne mogu naći Display pop-up window???
Probaj ovako:
Settings > Installed apps > 'Downloaded' - tu stisni na aplikaciju koju želiš i skroz dolje na dnu stisni na 'Permission manager'. Zatim opet skroz dolje na dnu ti mora biti 'Display pop-up window'.
Jel ima tko problem sa iznenadnim rebootom? znaci kad je mob zakljucani, stisnem power i onda se zblesira i reboota.
5.10.22 prije nikad problema.
Našao sam i bilo je isključeno. Javim sutra da li funkcioniše. HVALA
Jos nisam cuo da se to nekome događa. Meni radi besprijekorno osim vec standardnog wifi-a koji je izgleda firmware problem
Ekipa, molim pomoć
Imam redmi note 2 na China stabile ROMu. Jučer sam htio instalirati global stabile. Radio sam Fastboot s fastboot ROMom s ovog linka i dobio "missmatch image and device" error (vidi sliku)
Mob nije rootan
ovo je log:
[00001870]CreateManagedObject(1273): Unspecified error(0x80131604)
[00001870]GetFactoryObject(1317): Unspecified error(0x80131604)
[00001870]CreateManagedObject(1273): Unspecified error(0x80131604)
[00001870]GetFactoryObject(1317): Unspecified error(0x80131604)
[00001870]GetFactoryObject(1338): The specified service does not exist.(0x800704db)
[00001870]GetSearchPath(1393): The specified service does not exist.(0x800704db)
[00001AF0]ZTJBTCRG4HWWFYIB 0.00 execute C:\Users\Dado\Desktop\RedmiNote2\hermes\flash_all.bat
[00001AF0]ZTJBTCRG4HWWFYIB 0.13
[00001AF0]ZTJBTCRG4HWWFYIB 0.13 $fastboot -s ZTJBTCRG4HWWFYIB getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: LCSH6795_LWT_L" || fastboot getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: LCSH6795_LWT_CU" ||
[00001AF0]ZTJBTCRG4HWWFYIB 0.42 Missmatching image and device error
[00001AF0]CScriptReport::DoWork(413): Unspecified error(0x80004005)
[00001AF0]GetFactoryObject(1338): The specified service does not exist.(0x800704db)
[00001AF0]SaveFlashResult(1359): The specified service does not exist.(0x800704db)
Kolko znam mob mora bit rootan!
ne treba, ovo sam isto radio kad sam upgradao sa MIUI6 (ona bleasava verzija 66.77.00 takonešto) na MIUI7 china stabile, i sve se super flashalo i mob je radio savršeno

Jel ima tko problem sa iznenadnim rebootom? znaci kad je mob zakljucani, stisnem power i onda se zblesira i reboota.
5.10.22 prije nikad problema.
Meni se to desilo prvi put prije cca. dva tjedna. Nakon toga jos samo jednom.
Imam 5.10.22 od dana kad je izasao. Do prije dva tjedna mi se to nikad nije desilo.
S time da ima jedna razlika. Kad je zakljucan(crni ekran), stisnem power, onda uopce ne reagira otprilike minutu i onda se sam reboota. Prvo sam mislio da je baterija prazna, pa ga nisam dirao. Sam se rebootao nakon minute i dalje je sve ok.
Pošto se mnogi nerado upuštaju u promjenu ROMa na novom mobitelu, jer to nikad nisu radili.... Mogu preporučiti po meni najlakši način, nema čak ni ulaska u recoveri.... Čak lakši od ona 3 koraka.
Isprobao sam to jučer na novom Mi4, ali ne vidim razloga zašto to ne bi radilo i na RN2.
1. Skinuo sam ROM s xiaomi.eu
2. Prebacio ROM na mobitel
3. otvorio sam aplikaciju Update koja je na mobitelu, kliknuo gore one 3 točkice, kliknuo: CHOOSE UPDATE PACKAGE, odabrao fajl koji sam prebacio i dalje je mobitel sve sam odradio

Nije pomoglo...

Blesav jesam, ali nisam toliko...
Probao sam MiFlash 2014 i 2015, ne znam čime još mogu flashati(?)
Jesi flashao isto kao i ja: sa China stable na Global stable?
Mi PC Suite ne podržava redmi note 2... Evo probao sam u nadi da su u međuvremenu to riješili, ali nisu