Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 788.001
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2

iskreno ne znam,trenutno se update sam preko recovery,još dok pratim status instaliranja piše (napišite svoje prijedloge na MIU Adria)

link od kuda sam skinuo

https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087016994

sad se pokrenuo,sam mi je sredio aplikacije u foldere

trenutno je na 5.12.17..............tjedno ažuriranjed

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2015 13:24 (Mrle1969).
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

sudamod + booster patch (2ghz rn2)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Viber problemi

Interesuje me da li neko od vas ima problema sa viberom? Naime, ne dolaze mi poruke od kako sam update-ovao na najnoviju verziju aplikacije... Dok je aplikacija aktivna nema problema, kad ugasim ekran i ostavim telefon 5-10 minuta, diskonektuje se sa viber servera pretpostavljam. Kada ponovo pokrenem aplikaciju, onda piše da je diskonektovan i ponovo se konektuje i primi poruke. 

Vratio sam onda backup-ovanu staru verziju preko Titanuim Backupa, ali ista stvar.

Any help? Hint?

ROM: 5.10.22, podešavanja u Security aplikaciji su ok (Permissions, Background data...)

Probao sam i sa Push notification Fixer-om, koji navodno skraćuje period provjere konekcije na mrežu - Heartbeat. Sad je na 5/6 minuta, za razliku od default 15/28min.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 8:28 (nesorsba).

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Viber problemi
nesorsba kaže...

Interesuje me da li neko od vas ima problema sa viberom? Naime, ne dolaze mi poruke od kako sam update-ovao na najnoviju verziju aplikacije... Dok je aplikacija aktivna nema problema, kad ugasim ekran i ostavim telefon 5-10 minuta, diskonektuje se sa viber servera pretpostavljam. Kada ponovo pokrenem aplikaciju, onda piše da je diskonektovan i ponovo se konektuje i primi poruke. 

Vratio sam onda backup-ovanu staru verziju preko Titanuim Backupa, ali ista stvar.

Any help? Hint?

ROM: 5.10.22, podešavanja u Security aplikaciji su ok (Permissions, Background data...)

Probao sam i sa Push notification Fixer-om, koji navodno skraćuje period provjere konekcije na mrežu - Heartbeat. Sad je na 5/6 minuta, za razliku od default 15/28min.

to je vjerovatno isto sta i meni i stotinama drugih. kada se ugasi screen, ugasi se i wifi. upalis screen, upali se wifi i dođe poruka. probaj samo preko mobilnih podataka da vidis ima li problema.

17 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

možda pomogne,tu je lik objasnil za postavke pa probajte(prevrtite na 6minutu i 10sek)

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 9:02 (jura).
Moj PC  
2 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Da... Mislim da je ovo rješenje! Za sada mi se čini da je sve u redu. Hvala @jura

Istestiraću ovo dan-dva, pa javljam šta se dešava.

P.S. da se osvrnem i na prethodni post: Čitao sam već o problemima sa wifi, ali mislim da to nije problem, bar kod mene, pošto je sve bilo uredno do prije 3-4 dana. A i data konekcija je non-stop uključena i radi uredno. Hvala u svakom slučaju.

Update: Ovo sad radi bez problema... Video iz posta koji je dao @jura, treba ići u prvi post, ako već nije tamo..

Hvala na pomoći!

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2015 18:53 (nesorsba).
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav, imam jedan problem, pa ako bi itko mogao pomoci bio bih puno zahvalan.

Kada pokusam instalirati novi rom na mobitel javi mi "signature vertification failed". probao sam par puta sve moguce opcije, ali samo to javlja. radio sam po uputstvima s ovog foruma ( nisam mogao preko android toolkita jer mi komp nije htio prepoznati mobitel, mozda jer imam win 10 al sumnjam ) . preimenovao sam u update.zip svaki put kad sam pokusao i twrp, ali cijelo vrijeme javlja. mobitel je narucen s giztopa i dosao je sa instaliranim miui 7 koji sad trenutno koristim, al mislim da on malo vise guta bateriju nego sto bi s nekim drugim romom.

0 0 hvala 0
13 godina
cerma123 kaže...

Pozdrav, imam jedan problem, pa ako bi itko mogao pomoci bio bih puno zahvalan.

Kada pokusam instalirati novi rom na mobitel javi mi "signature vertification failed". probao sam par puta sve moguce opcije, ali samo to javlja. radio sam po uputstvima s ovog foruma ( nisam mogao preko android toolkita jer mi komp nije htio prepoznati mobitel, mozda jer imam win 10 al sumnjam ) . preimenovao sam u update.zip svaki put kad sam pokusao i twrp, ali cijelo vrijeme javlja. mobitel je narucen s giztopa i dosao je sa instaliranim miui 7 koji sad trenutno koristim, al mislim da on malo vise guta bateriju nego sto bi s nekim drugim romom.

prvo provjeri MD5 checksum skinutog filea (google is my friend) ili ga skini opet. Stavi file na root direktorij mobitela. uđi u recovery/wipe cache/dalvik/data/user data/ (ne trebas SD card). reboot to system. updater/na 3 tockice/choose update package/nadji skinuti file u root direktoriju/klikni/pusti da odradi svoje. ponovi recovery/wipe.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 13:19 (GuardianOTB).
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

vas 2 sekunde prije kraja nekog videa koji ste skinuli na mob samo izbaci iz playera?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Viber problemi
nesorsba kaže...

Any help? Hint?

a zašto ne probaš sa zadnjim romom?

Nije ništa lošiji od .22. ja bih čak rekao da je bolji

16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Sta se tice najnovijeg EU dev-a, nema nekih bugova, ali mogu potvrditi da baterija puno manje drži.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...

Sta se tice najnovijeg EU dev-a, nema nekih bugova, ali mogu potvrditi da baterija puno manje drži.

Znači nisam lud, baterija zaista manje drži.

Edit: Koliko se brzo cijedi bolje bi bilo reći da baterija ne drži. :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2015 14:43 (Hjoj).
13 godina
jura kaže...

možda pomogne,tu je lik objasnil za postavke pa probajte(prevrtite na 6minutu i 10sek)

Ovako, kad pratim njegove korake znaci

postavke-instalirane aplikacije-viber-upravitelj dopuštenja- i sad bih trebao omogućit prikaz skočnih obavijesti ali ne mogu, u čemu je problem?

nine
13 godina
jake kaže...

Ovako, kad pratim njegove korake znaci

postavke-instalirane aplikacije-viber-upravitelj dopuštenja- i sad bih trebao omogućit prikaz skočnih obavijesti ali ne mogu, u čemu je problem?

Probaj na sljedeći način:

Otvori Security app, zatim odi na Permissions, opet na Permissions, swipe na lijevo da prebaciš na Permissions tab i onda scrollaj skroz dolje na dno gdje piše "Display pop-up window".  Stisni na to i omoguću svim aplikacijama koje ti trebaju.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
9 godina
neaktivan
Pozz
Pitanje?
Na viber pozivima me niko necuje, probo sam i deinstalirat viber i nista.
Imam od 17.12 verziju.
Hvala
legaliseit

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

ako se dobro sjećam sve radi osim 3g,4g na simu broj 2, uglavnom vrijedi probat...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Zanima me a li postoji ikakva mogućnost prebacivati aplikacije i igre na sd karticu da nije na internoj

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Mrle1969 kaže...

Zanima me a li postoji ikakva mogućnost prebacivati aplikacije i igre na sd karticu da nije na internoj

Hvala

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devasque.fmount

http://trakt.tv/user/MjezZza
16 godina
Je li netko isprobao MiAuth aplikaciju cija mi se ikona pojavila na pocetnom zaslonu nakon sto sam nadogradio na zadnji rom?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pošto mi je mobitel u fazi putovanja ja se nadam, zanima me par ključnih stvari.

Najbolje skinut eu rom koji se svaki petak updatea? Većina to radi koliko sam uspio skužit... Al zanima me jel se taj rom sam updatea ili kako to funkcionira i na koji način, jer ne želim da mi se updatea i skida MB interneta bezveze.
Jednom kad se taj ROM instalira, hoće li sve ikone i sve nepotrebno kinesko bit uklonjeno ili ja to ručno moram još detaljno uklanjat i trebam li to radit poslije svakog updatea?

0 0 hvala 0
16 godina
Za pocetak procitaj prvi post, ima sve objasnjeno.
13 godina
neaktivan
Ajde da ti ja pomognem, ako ti se ne cita, dobre sam volje nesto danas za pomagat :)

Po meni najbolje stavit onaj modificirani kineski dev sa xiaomi.eu, obrisane su sve nepotrebne kineske gluposti, dodan google apps u ubacena podrska za jako puno jezika, ukljucujuci i HR.

Update ide jednom tejdno, svaki petak nakon sto izade na en.miui.com sluzbeni kineski dev.

Azuriranje ide kroz app azuriranje di svaki put skida iznova cijeli ROM i onda kad ga skine mozes pritisnut da ga odma i flasha.
Ali dosta kasni ta ota varijanta, pa vecinom se preko app azuriranje moze skinut tek u subotu posljepodne.

Kom se neda cekat na xiaomi.eu skinut rucno u mob i onda u recovery pa install. Ako hoce odmah da ima zadnji build.

Ja sam na tom xiaomi.eu dev romu od kad je mob kod mene, do sad nikad nikakvih problema, da se je primjetio bas neki bug.

Jedino zna ovisit trajanje baterije od verzije do verzije i neke sitnice koje ja nisam bas primjetio.
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Hvala na odgovoru, ali ima dio koji nisii odgovorio a bitan je.

Ne želim da mi se updatea i skida ROM od MB interneta jer neću imat veliku net opciju, nego normalno preko wifia. Pa me muči to najviše, da ne updateam ručno svaku subotu.

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

isključiš u updater aplikaciji automatsko ažuriranje i to je to

MI4W

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
U postavkama aplikacije imas 2 opcije, provijeri nova azuriranja samo kad je spojen wlan i preuzmi kad je spojen na wlan te su obe upaljene tvornicki. Tako da ti nece preko mobilne mreze skidat.
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

jel ima netko ovaj najnoviji rom pa da napise sot ?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
U postavkama aplikacije imas 2 opcije, provijeri nova azuriranja samo kad je spojen wlan i preuzmi kad je spojen na wlan te su obe upaljene tvornicki. Tako da ti nece preko mobilne mreze skidat.

Ako je to tako, onda 1. liga! Takav me odgovor zanima :D
Ajde nek mob stigne pa da to sve prokužim :)

Naručia sam i ono dodatno staklo i futrolu za njega, ne znam jel se to isplatilo ili ne, to ćete mi vi reć koji ste kupili, al zanima me dolazi li to skupa sa mobom u nekom paketu ili sve odvojeno šalju? I još nešto... Jel punjač u kutiji naš ili se treba kupovat novi nastavak?

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2015 18:03 (1.Lovac).
13 godina
neaktivan
Moj je narucen s aliexpresa od nekog prodavacs tamo.

Nisam biro odvojeno ni silikonsku ni zastitno staklo, doslo zajedno u paketu kao poklon.

Dođe inace prijelaz s nase uticnice na kinesku. Steknes to u uticnicu, u to adapter i punis.
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ima neko iskustva iz prve ruke s drugim romovima za ovaj mobitel (tipa AOSP) i ako su iskustva pozitivna slobodno zabaci linkić za download ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice