Pozdrav ekipa.
Već dulje vrijeme pratim ovu temu te sam si i sam nabavio jedan RN2 sa giztopa za 150$.
Kinezi su mi stavili MIUI7 5.10.16 Beta.
Zasad sam zadovoljan sa svim osim sa jednom stvarčicom.
Primjetio sam da program za praćeme mailova (koristim myMail) te widget od Transparent weather clock imaju problema sa obavjestima - naime kada telefon ode u idle mode ta dva programa se jednostavno ne ažuriraju (transparent weather clock ne osvježava vremensku prognozu i sat a myMail ne provjerava mailove - iako im je namješteno da se refreshaju svakih 5 minuta.
Na priješnjem telefonu (htc desire 510) sve je radilo perfektno - tj. čim bi mi stigao mail dobio sam obavijest o tome (vibracija-zvuk-poruka na message baru). Vidim da mi i google play aplikacija ima isti problem - ne javlja mi kad određeni program dobije mogućnost update-a nego to moram ručno odraditi.
Također koristim i Yr weather widget i on nema problema sa refreshom. Budući da sam se navikao na te programe zanima me ima li netko sličnih problema i jeli ih (i kako) uspio rješiti.
Evo flashuno sam telefon na MIUI 7 Global 5.11.12 Beta (hvala Vulgaris). Zasada mi se čini da obavijesti o primitku maila dolaze trenutno (kad dodju na mail server). Ujutro sam jos imao problema sa updateom transparent weather widgeta - ali sada se refresha bez problema. Vidjet cu dalje kako će se stvari odvijati. Skinuo sam si i multi-hermes 5.12.3 no mislim da cu jos malo pricekati sa njim dok ne dobijem potvrdu da je sve ok.
E da, rootao sam mob, no kad pokrenem onaj famozni SuperSu (UPDATE-SuperSU-v1.94) javi mi sljedeću poruku - "There is no SU binary installed, nad SuperSU cannot install it. This is a problem! If You upgraded to Android 5.0, you need to manualy re-root - consult the relevant forums for your device!!" - pa eto ja pitam na mjerodavnom forumu šta to znači.