Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 790.133
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Sunbriel kaže...

On topic. Ja i dalje imam problema na xiaomi.eu 5.10.8 sa deadlock-om. Dakle ako je mobitel duže idle, neće se ekran upaliti i moram ga rebootati. Ne znam dal i na original en.miui.com 5.10.8 postoji isti problem. 

Još jedna stvar, s obzirom da nitko nije odgovorio. Jel možete provjeriti dal vam zuji u slušalicama kad punite mobitel? Tiha verzija zvuka kad primite jack od upaljenog zvučnika prstima. 

Meni se ista stvar događa na 5.9.24, zujanje jos nisam primjetio doduse.

13 godina
neaktivan
Dali jos nekom ova vibra na ovom 5.10.8 vibrora ko nenormalna, moro sam ugasit vibru, jer kad koristis kapacitivne tipke vibrira nesto cudno jako.
Dok tipkovnicu sam sredio jer google tipkovnica da postimat intezitet vibracija pri pritisku slova.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
9 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Dali jos nekom ova vibra na ovom 5.10.8 vibrora ko nenormalna, moro sam ugasit vibru, jer kad koristis kapacitivne tipke vibrira nesto cudno jako.
Dok tipkovnicu sam sredio jer google tipkovnica da postimat intezitet vibracija pri pritisku slova.

Evo sad kad si reko iso probat i stvarno cudno vibrira. Ali ionako mi je uvijek isključeno tako da nije problem.

9 godina
neaktivan
Jel ovo najbolji i najlaksi nacin za instalirat miui 7 na mob? kad se ide wipe data jel se treba ic i wipe cache?
i on je skinia sa prave miui stranice jel ja mogu skinit sa xiaomi.eu i isto tako instalirat update?
11 godina
neaktivan
Nikola_Cro kaže...

Jel ovo najbolji i najlaksi nacin za instalirat miui 7 na mob? kad se ide wipe data jel se treba ic i wipe cache?
i on je skinia sa prave miui stranice jel ja mogu skinit sa xiaomi.eu i isto tako instalirat update?

obrisi i data i cache, da.. a rom mozes skinit odakle hoces, mislim jedino da se mora bas zvat update.zip ako imas mi recovery, ako imas twrp ne moras renameat

Confucius says: Its good for girl to meet boy in park, but better for boy to park meat in girl.
13 godina
Sakla kaže...

obrisi i data i cache, da.. a rom mozes skinit odakle hoces, mislim jedino da se mora bas zvat update.zip ako imas mi recovery, ako imas twrp ne moras renameat

Tako je, samo rename u update.zip i staviti u root folder internal starage-a. 

Ima li netko zadnji developer rom instaliran da pogleda ima li na RM Note 2 u Settings > Lock screen jedna prazna opcija između Prevent pocket dials i Sleep ?

Btw, jel to Archie na avataru ?

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
11 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
Sakla kaže...

Tako je, samo rename u update.zip i staviti u root folder internal starage-a. 

Ima li netko zadnji developer rom instaliran da pogleda ima li na RM Note 2 u Settings > Lock screen jedna prazna opcija između Prevent pocket dials i Sleep ?

Btw, jel to Archie na avataru ?

Imam ja zadnji rom i ima jedna prazna opcija koja se moze upalit/ugasit, pitaj boga sta radi...

I je, archie je na avataru ;)

Confucius says: Its good for girl to meet boy in park, but better for boy to park meat in girl.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 16:30 (Sakla).
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Jel pito tko da vrijedi i dalje ako se salje dhl-om da nema pdv-a jer su opet maknuli onu pocetku sliku?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čovjek mi je odgovorio da nema carine / PDVa unutar EU
Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
9 godina
neaktivan
Pitao sam i ja . Nema pdv-a

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

probao i neće opet da li je moguće da je do mobitela

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Skeptican sam sto se tice izrade ovog moba...cesto sam nailazio po forumima da se ljudi zale na prasinu na prednjoj kameri i na skriputanje maske. Ima li jos neko ovih problema? Cini mi se da je neko ovdje prijavio problem sa prasinom.. Dvoumim se izmedju Meizu-a M2 Note koji djeluje kao kvalitetniji uredjaj, al' sa problematicnim OS-om. Dajte mi par dobrih razloga zasto bih kupio Xiaomi u odnosu na Meizu. Unaprijed zahvalan  pozz

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozz. I na mome note je skripila maska od prvog dana. Djeluje kao da je malo veca. Prasinu nisam imao u kameri. I ja sam se dvoumio izmedu xiaomia i meizu. Na kraju sam prodao xiaomi i narucio si meizu.
14 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
payo kaže...

nepomaže da li ima još kakvih prijedloga nikad se nisam sreo sa ovakim problemom

Flashaj zadnji Official 5.10.8, moguće da je softverska greška.

Probao i opet neće da li je moguće da je do mobitela

9 godina
neaktivan
karington88 kaže...

Skeptican sam sto se tice izrade ovog moba...cesto sam nailazio po forumima da se ljudi zale na prasinu na prednjoj kameri i na skriputanje maske. Ima li jos neko ovih problema? Cini mi se da je neko ovdje prijavio problem sa prasinom.. Dvoumim se izmedju Meizu-a M2 Note koji djeluje kao kvalitetniji uredjaj, al' sa problematicnim OS-om. Dajte mi par dobrih razloga zasto bih kupio Xiaomi u odnosu na Meizu. Unaprijed zahvalan  pozz

Reko bi da ides na meizu jer me note 2 izivciro (ali ne znam nisam imao meizu). Sto se tice prasine, na mom je nema, a poklopac je skripao dok nisam iznutra zaljepio malo izolir trake i sad je oke.

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

I imam (za mene) veliki problem i cijeli dan sam izgubio na to. TWRP se uopce nece instalirat. Prvi put kad je doso mob normalno se instaliro i kad sam stavio dev rom vratilo se na mi recovery. Tak su proslo 2 developer weekly updatea i sad ocu flashat TWRP, ali se uvijek vraca na Mi Recovery (instalira se TWRP i kad se restarta recovery opet je mi recovery). Probo sam se i vratit na stable miui 6, ali opet ista stvar. Pa eto ako neko zna sta bi moglo bit. I btw. probao i preko updater app, fastboota, mi recovery i nista ne radi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

meni uopće ne dolazi ažuriranje na novi rom kad ga izbace.idem na ažuriranje sustava i piše mi da nema dostupnih a ja na MIUI 5.9.24,treba možda neku opciju uključiti ili?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
jura kaže...

meni uopće ne dolazi ažuriranje na novi rom kad ga izbace.idem na ažuriranje sustava i piše mi da nema dostupnih a ja na MIUI 5.9.24,treba možda neku opciju uključiti ili?

Ja sam na .18 i također mi kaže da nema novih ažuriranja. Ali sve mi radi bez greške za sad pa mi se niti ne da ažurirati jer vidim da ljudi imaju problema nakon updatanja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 9:31 (explo).
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Dajte nabacite koju riječ o novoj verziji: 5.10.8 (MIUI7, ako je tko instalirao.

Ima li još nekih problema osim vibracije?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
sta je ovo ne svacam, jucer cjeli dan stize, dolazi, na djelomicnoj dostavi i ja san ocekiva da ce danas barem bit na putu do zagreba kad ono jos se mota na relaciji Heathrow-Gatwick ??jel tako i vama bilo
17 godina
neaktivan
Nikola_Cro kaže...
sta je ovo ne svacam, jucer cjeli dan stize, dolazi, na djelomicnoj dostavi i ja san ocekiva da ce danas barem bit na putu do zagreba kad ono jos se mota na relaciji Heathrow-Gatwick ??jel tako i vama bilo

pa jel ti uopće krenula pošiljka iz Kine do U.K tj. jel ti stigla do U.K.?

daj SS da vidimo o čemu se radi.

9 godina
neaktivan
jura kaže...
Nikola_Cro kaže...

http://i.snag.gy/4vZIk.jpg

proslo je hong-kong pa njemacku i onda vidite ostalo

EDIT: evo nesto novo

24-Sa kurirom na dostavi GATWICK - UK10:08

1 Komada

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 11:59 (Nikola_Cro).
17 godina
neaktivan
Nikola_Cro kaže...
jura kaže...
Nikola_Cro kaže...

http://i.snag.gy/4vZIk.jpg

proslo je hong-kong pa njemacku i onda vidite ostalo

ako bude sve ok, danas bude preuzel paket china-man iz Engleske i poslal na tvoju adresu,očekuj sutra mobitel kod sebe.

edit:kad vidiš da ga je preuzel onda kad ti ga pošalje aktivirati se onaj drugi broj Dhl-a za praćenje

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 11:51 (jura).
9 godina
neaktivan

Sad bi trebalo ići za dostavu onom njihovom agentu. On to preuzima i ako dobije danas na vrijeme salje to dalje za hrvatsku i onda ce ti proraditi onaj drugi tracking number. Ako bude sve u redu u četvrtak, petak bi ti mogao dobiti paket.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 11:53 (explo).
15 godina
Xiaomi Redmi Note 2
e kad bi se ovako nastavila trositi baterija.. imo bi 20h SOT-a haha
http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

na kojem si romu? najnovijem?

EDIT: http://i.snag.gy/12Aa3.jpg

jel ovo to sad ide put zg pa u mene?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 12:50 (Nikola_Cro).
16 godina
neaktivan
Ajde objasni onda na koji način dođeš do toliko sot-a.
Moj troši bateriju ko mutav. Na 3g kad sam vani izvučem oko 3 sata sot-a maksimalno, obično i manje. Dobro kad padne na nekih 10%, ide na punjač.
Da ne pričam da su sinkronizacija i gps i lokacijske usluge ugašeni.
Na 5.9.24 sam, eu dev rom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nikola_Cro kaže...

na kojem si romu? najnovijem?

EDIT: http://i.snag.gy/12Aa3.jpg

jel ovo to sad ide put zg pa u mene?

isprobaj drugi DHL broj za praćenje i budeš videl dal je poslano danas za ZG, ali vjerujem da ti bude danas poslano i kod tebe bude sutra,tak je bilo u mojem slučaju.

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ja isto odgadam kupnju moba, vidim da se stalno netko zali, najvise me muci ta baterija :D

sad su najavili meizu m2 note sa helio x10 pa cemo to pricekati 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice