Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 788.339
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Redmi kaže...

Je li isto

Tempered Glass i 

Ad Nilkin Glass Flim

kod Shenzen Top - One prodavača ??

Je isto je, sve ovisi koje je firme taj prvi. Nillkin je provjereno dobra marka!

13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Vidim da se tu ovaj mobitel hvali na sva zvona, zainteresirali ste me samim time da se bacim u kupovinu, pa sam htio pitati koliko je pouzdan za "daily driver" mobitel? Konkretno zanima me baterija i responzivnost najviše.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evo ja jutros od 9 do sad na 47%, 2. 40h screen on timea, na 4gu cili dan.
Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nikola_Cro kaže...

oce se baterija u buducnosti popraviti? neko napisa da na nekom xiaomi uredaju s nekim romom ili cime vec moze 7 SOT, Oce tako nesto bit moguce s ovim mobitrlom?

????
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 21:51 (Nikola_Cro).
13 godina
neaktivan
Ja sam vec preso 3 h SOT, stavim slike kad baterija bude na par posto prije punjena.
Stim da su meni viper, whatsapp, gmail, facebook, messinger, i google fot za upload slika stalno aktivni, i ovo mi je jako zadovoljavajuc SOT spram recimo alphe koja nije mogla ni do 2 h dogurat.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
Nikola_Cro kaže...

oce se baterija u buducnosti popraviti? neko napisa da na nekom xiaomi uredaju s nekim romom ili cime vec moze 7 SOT, Oce tako nesto bit moguce s ovim mobitrlom?

Budi bez brige, kada relesaju kernel source doči će custom kerneli i romovi.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Za sad odusevljen mobitelom.

Na developer MIUI 7 s Xiaomi.eu leti. Definitivno preporuka, posto je stock rom dosta los, a ovaj je stvarno jednostavno instalirati.

Od 9 ujutro do sad potroseno samo 39% baterije. Znaci sad sam na 2 sata SOT, cijeli dan na wlanu i preko bluetootha povezan s MiBandom. Sinkronizacija na gmail, wup, messenger takodjer ukljucena. 61% preostalo.

Sto se tice pregrijavanja, nema ga. Doduse, nisam jos isprobao niti jednu zahtjevniju igricu.

Moj PC  
2 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

cromaki; mozes objasnit sta je kernel?  :)

miner; aj probaj neku zahtjevnu igru i reci koliko si baterije potrisio u periodu igranja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Evo stanje baterije na 5% ja super zadovoljan.

edit: dodo i SOT, zaboravio prvi put

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 22:51 (PC - stručnjak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nikola_Cro kaže...

cromaki; mozes objasnit sta je kernel?  :)

miner; aj probaj neku zahtjevnu igru i reci koliko si baterije potrisio u periodu igranja

Ne želim biti taj šup*k, ali ajmo pls ne zatrpavati thread nevezanim pitanjima (kao ovaj Redmi korisnik koji je 4-5x postao istu poruku). Imaš Google. Googlaj.

Anyway, na kraju ispada da iz Xiaomija nikad nisu ni rekli da je ekran Sharpov. Nadam se da nije neki šrot koji će krepati za pola godine-godinu dana.

9 godina
neaktivan
Pa dobro sta je tu je, to su pitanja koja mee zanimaju a niko ne odgovara na to... ugl necu više pitat gluposti.
17 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

XIAOMI REDMI NOTE 2 – OBMANA GODINE

https://www.telekineza.com/xiaomi-redmi-note-2-obmana-godine/

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Fleshao sam kroz TWRP Miui developer V7 (iz v6 stabel), bez problema. Znači, ne treba biti Mi recovery.

Rade i OTA sa TWRP-om.

Miui v7 developer sa miui.eu radi osjetno bolje od v6 stable. Što je netko rekao, djeluje sređeniji.

0 0 hvala 0
11 godina
14 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Evo samo jedna informacija za one koje zanima mogućnost dodavanja videa za vaše kontakte prilikom dolazećih poziva (tzv. MIUI Showtime)... Ništa od toga! :D

Bar ne u smislu kojem smo se nadali... Prije par tjedana sam na Telekinezi u tekstu o MIUI 7 pročitao rečenicu "jedna od zanimljivijih sitnica je mogućnost spremanja kratke animacije vaših kontakata u imeniku", što bi značilo da za svaki kontakt možete spremiti random video koji se prikazuje prilikom poziva. Naravno, na Telekinezi su još jednom krivo interpretirali stvari.

Ta mogućnost postoji, no u nešto drugačijem obliku.

Pravila su sljedeća:

1. Vaš kontakt mora također biti na MIUI 7

2. Vaš kontakt određuje video (dakle, ne možete staviti bilo koji video, već onaj kojeg vaš kontakt sam snimi)

3. Videi se sinkroniziraju preko Mi accounta, tj. preko Contact Cardsa koje morate izmjeniti s vašim kontaktima

Dakle, idemo izmijeniti brojeve telefona svi s ove teme i zivkati se da vidimo kako ovaj feature radi. :)

Uglavnom, ko želi postaviti video u svoj Contact card, tu su upute: http://en.miui.com/thread-153143-1-1.html

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Zar bas nitko ne zeli odgovoriti,pomoci covjeku u nedoumici tj.zasto svi ignoriraju poruku?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 9:37 (nixa2210).

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Po feedbacku i na prvi pogled bi rekao da je pouzdan i da ne bi trebalo biti problema. Međutim, nisam odatle naručivao pa ti ne mogu ni potvrditi iz prve ruke.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Hvala!
A tko zna sto je s "Chigon" prodavaonom na aliexp.vise ne postoji?

0 0 hvala 0
12 godina
nixa2210 kaže...

Hvala!
A tko zna sto je s "Chigon" prodavaonom na aliexp.vise ne postoji?

OffTopic: Ha...možda mu dopizdilo odgovarat svaki dan na 100 upita ushiće dječurlije koja je prek mamine kartice naručila mobitel i plaču šta za dva dana nisu dobili tracking, nije već stiglo u Hrvatsku, niko ne donosi čokoladu da im olakša "dugo i neizvjesno" čekanje...a možda mu sve skupa dopizdilo pa ošo ko druga normalna djeca prodavat i gutat dop?

OnToppic : ODržavanje stranice? Inventar skladišta? Došla mu porezna?

BF3/BF4 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
9 godina
neaktivan

cuj to da Chigon Technology ne postoji!!!

kod njih sve uredno kao i ranije

http://www.aliexpress.com/store/all-wholesale-products/1153179.html

14 godina

http://www.aliexpress.com/store/1153179

Postoji, ali očito da je Redmi Note 2 out of stock trenutno.

17 godina
neaktivan
nixa2210 kaže...

Zar bas nitko ne zeli odgovoriti,pomoci covjeku u nedoumici tj.zasto svi ignoriraju poruku?

Zato što nitko nije naručio/dobio mobitel od tamo još?

Možemo ti reć samo ono što i sam vidiš, da ima dobar feedback i izgleda legit.

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Radi shop chingon, prosli mjesec sam dobio mobitel od njih. U paketu gift silikonska maska (jeftina), obicni screen protectori i eu nastavak za uticnicu. Top one ima dobar feedback i ne kuzim zasto pitanja po forumima o tome jel sigurno kupovati tamo ili nije. Platis i cekas. Uvijek se nesto moze dogoditi, ali imas buyer protection i puno puta sam dobio povrat novca ili djelomicnu kompenzaciju. Ako nisi spreman na taj rizik, onda kupi kod nas i bok! Imas i garanciju

on topic: telekineza je imala dobru informaciju sto se tice dislpaya. Najavljen je auo/sharp display kod nekih resellera, a to xiaomi navodno nikad nije najavio. Iz kog razloga je netko dosao na ideju da ce biti takav display, nemam pojma. Upravo zbog te glasine sam poslao upit bas top one selleru za kvalitetu displaya, a odgovor je da je u redmi note 2 mobitelima Tianma display, i da se radilo o laznoj reklami ("false advertising" su njihove rijeci). Ako treba c/p ili screenshot poruke, mogu stavit navecer. 

Meni osobno nista ne znaci ako je mobitel dobar i lcd/touchscreen rade dobro. Samo u istoj cjenovnoj kategoriji meizu m2 note koristi sharp display, ali i slabiji proc, da ne zapocinjemo neku raspravu koji je bolji itd. 

Ovaj xiaomi bi odmah sad kupio kad bi imao "tap to wake" opciju otkljucavanja. Meni osobno, to je veliki dealbraker na tako velikom mobitelu. Postoji li mogucnost da to ukomponiraju u os? Nisam pratio xiaomi i miui vec neko vrijeme, zapravo do najave ovog modela, pa ne znam da li postoji koji model koji ima tap to wake otkljucavanje. To bi trebalo imati i veze s kernelima, jel da? Koliko se sjecam, bilo je velike drame oko mi3 modela i kernela. 

Jos nesto, ako netko moze potvrditi da li redmi note 2 ima onu funkciju pojacavanja kontrasta na displayu kao mi4i?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Doša redmi note 2 od Ćingona sa alija, silikonska maskica šrot, tempered glas ne sjeda dobro i još kao da nije izrezan točno (netko je već spominja da prekriva kameru) doduše nemora značit ništa.

vidit ćemo ga još, lenovo k3 riknijo (ošla kamera) nakon misec dana, nadam se da će ovaj  trajat dulje.

God save flat rate

0 0 hvala 0
9 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ja narucio od Top One, a na paketu mi pisalo da je Chingon posiljatelj.. 

0 0 hvala 0
12 godina

Tempered glas smije pokriti kameru što je bez ikakvih negativnih djelovanja, ali ne smije Proximity senzor, jer on ako je pokriven ne radi dobro. Zato su često staklo ili folije izrezano nesimetrično u dijelu oko zvučnika...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 13:46 (Darko150).
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ajde vi kojima je došlo putem DHL-a i alija kažu gdje ide paket.

Ako sam dobro shvatio, sad ide do nekoga koji će iz engleske poslati meni? Koliko bi to trebalo potrajati?

Edit: Evo sad je zadnji status Djelomična dostava, što god to značilo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 14:47 (DEEMon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tko god taj ekran radi dobro ga radi, jer kutevi vidljivosti,boje, osvjetljenje je na visokoj razini, bez iti jednog mrtvog pixela. Neznam sto je nasto toliki problem s ekranom, imo sam vise samsunga, koji su imali problema s ekranima, od krepavanja itd.... super amoleda s mrtvim pixelima nakon par dana itd itd.
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav svima.

razmišljam o kupnji XRN2 ali bih ga volio prvo vidjeti uživo. Pa ako ima netko iz Zagreba da se nađemo na cugi da malo pogledam, častim pivom :D (može na PM)

E da, jedno pitanje još, ovaj seller sa Alija navodi kako se ovaj GSM only model (20ak dolara jeftiniji) najnormalnije koristi na WDCMA i FDD 4Gu (naše frekvencije). Ima li još netko kakvih informacija o tome:

citat sa linka:

"

Good News! 

Surprise! We have tested,This model support WCDMA and FDD LTE !!Just not write on the packing box,pls understand."

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-redmi-note-2-phone-TD-LTE-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core-64bit-5/527978_32451134857.html

Uz to našao sam na YouTube-u i ovo vezano za taj GSM TD model:

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 15:28 (basho).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Darko150 kaže...

Tempered glas smije pokriti kameru što je bez ikakvih negativnih djelovanja, ali ne smije Proximity senzor, jer on ako je pokriven ne radi dobro. Zato su često staklo ili folije izrezano nesimetrično u dijelu oko zvučnika...

Dobro, to možda stoji, ali ne ljubi dobro oko zvučnika...ima malo zraka, ma dobro ajde da san ženi da prebriše ekran onon krpicom pa to nije 100% sigurno 

God save flat rate
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice