Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 789.176
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Bolje da ga otvori, jer kolko sam shvatio, provjeravaju svaki dali je sve ispravno. Bolje nego da ti dode neki koji je pod greskom.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
neaktivan
Evo kome treba MI remote app, mozete skinut s mog google drive, izvadio sam app iz stabil miui 6 kineskog rom-a di je app na eng. Ja sam danas nadogradio na miui 7 dev i testiro mi remote i sve je ok.

http://bit.ly/1JKL9jx
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Eh... Bome od kad sam jutros promijenio ROM na mobu ovaj radi još dosta bolje. Stvarno odlično. Mislim da će ovaj ostati na duži rok kod mene definitivno. ;)

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
taxii kaže...

Pozz, interesira mee jel netko dobio mob sa tog linka, jer zbunjuje me slika sa benchmark testa na toj stranici gdje se pokazuje sistem storage: 1.5 gb pa cisto da provjerim da se ne radi o kakvoj fake verziji, pa ono sto niste pazili, mi smo sve objavili.

Na stranici to2c su u toj rubrici benchmark testa drugaciji brojevi.

Mozda je paranoja, ali ako netko ima suvislo objasnjenje, molim pomoc.

http://www.aliexpress.com/item/Original-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-FDD-4G-LTE-Mobile-phone-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core/32436852859.html?spm=2114.01020208.3.1.CRwEL3&ws_ab_test=201407_3,201444_5,201409_4

??

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 11:09 (Nikola_Cro).
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

jeli itko od vas tko je narucio od SHENZENA (http://www.aliexpress.com/item/Original-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-FDD-4G-LTE-Mobile-phone-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core/32436852859.html)

dobio vec mobitel, zanima me sto ide u standard gift, da znam da li da narucim tempered glass s e-baya

0 0 hvala 0
14 godina

E, kad si već to spomenuo, ja sam sa standard gifts dobio prozirnu gumenu maskicu (nije neke posebne kvalitete al OK za prvu ruku), dvije obične zaštitne folije i jedan tempered MI glass.

Ono što me muči je to što mi tempered glass ne djeluje kao za ovaj model. Dimenzije odgovaraju, međutim jedina rupa na staklu koja bi trebala otkrivati slušalicu i prednju kameru slijeva od slušalice napravljena je kao da je kamera s desna od slušalice. Dakle, glass ide preko kamere, a produžetak rupe je s desna od slušalice di nema ništa. Moguće da su s te strane neki senzori pa je to razlog, al na Meizu M2 note je ta rupa sjela točno preko slušalice i kamere.

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Jel kupovao tko neke druge maskice? Konkretno me zanima ovo: http://www.aliexpress.com/item/2015-New-Xiaomi-Redmi-Note-2-Back-Cover-Case-Aluminum-Metal-Frame-Set-Hot-Phone-Bag/32450376016.html

Kako to izgleda zapravo? Bude li mob puno deblji s tim? Čini mi se kao dobra zaštita.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Je li isto

Tempered Glass i 

Ad Nilkin Glass Flim

kod Shenzena Top-One prodavača?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tjsudac kaže...

E, kad si već to spomenuo, ja sam sa standard gifts dobio prozirnu gumenu maskicu (nije neke posebne kvalitete al OK za prvu ruku), dvije obične zaštitne folije i jedan tempered MI glass.

Ono što me muči je to što mi tempered glass ne djeluje kao za ovaj model. Dimenzije odgovaraju, međutim jedina rupa na staklu koja bi trebala otkrivati slušalicu i prednju kameru slijeva od slušalice napravljena je kao da je kamera s desna od slušalice. Dakle, glass ide preko kamere, a produžetak rupe je s desna od slušalice di nema ništa. Moguće da su s te strane neki senzori pa je to razlog, al na Meizu M2 note je ta rupa sjela točno preko slušalice i kamere.

Takva praksa zna bit sa nekim tempered staklima, da otkriju senzore, a pokriju kameru. Od par stakala što pokrivaju kameru pročitao sam da uglavnom nema utjecaj na kvalitetu slike

explo kaže...

Jel kupovao tko neke druge maskice? Konkretno me zanima ovo: http://www.aliexpress.com/item/2015-New-Xiaomi-Redmi-Note-2-Back-Cover-Case-Aluminum-Metal-Frame-Set-Hot-Phone-Bag/32450376016.html

Kako to izgleda zapravo? Bude li mob puno deblji s tim? Čini mi se kao dobra zaštita.

Kupio sam ovu za 9.37$ http://www.aliexpress.com/item/MSVII-Brand-Xiaomi-Redmi-Note-2-Case-Brushed-PC-Back-Cover-Aluminum-Metal-Frame-Set-Slim/32444158799.html

U ponedjeljak stiže kod mene, jer je u subotu bila u matičnoj pošti.

Pingu ;)
11 godina
Xiaomi Redmi Note 2

XRN2 case

Ako je vjerovati ovom trgovcu, tu je 3$.

0 0 hvala 0
11 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Nego, sad je gore Miui v6 stable i custom recovery.

Kako sad ubaciti Miui v7 developer, kako vratiti Miui recovery?

0 0 hvala 0
12 godina
Darko150 kaže...

Imam pitanje za one koji se već dobili i isprobali RN2:

a) kako radi GPS?

b) kojom brzinom zaključa satelite (poziciju)? Da li praktički idmah, ili treba čekati 10-20 sek? Naravno, vani na cesti.

c) koja je točnost, preciznost pokazane pozicije?

Naime, jedna od najvažnijih stvari na mobu mi je GPS. Sadašnji moj Note 4G je po top pitanju izvrstan, pa ako RN2 nije jednako dobar, ne dolazi u obzir...

Itko?

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Je li isto

Tempered Glass i 

Ad Nilkin Glass Flim

kod Shenzena Top One prodavača?

0 0 hvala 0
11 godina
Darko150 kaže...
Darko150 kaže...

Imam pitanje za one koji se već dobili i isprobali RN2:

a) kako radi GPS?

b) kojom brzinom zaključa satelite (poziciju)? Da li praktički idmah, ili treba čekati 10-20 sek? Naravno, vani na cesti.

c) koja je točnost, preciznost pokazane pozicije?

Naime, jedna od najvažnijih stvari na mobu mi je GPS. Sadašnji moj Note 4G je po top pitanju izvrstan, pa ako RN2 nije jednako dobar, ne dolazi u obzir...

Itko?

10-15 sekundi, preciznost 2 metra.

15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

dal je i vama na ovom clock widgetu odrezan zadnji broj.. vidim da su i neki na miui forumu to isto primjetili 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Jeste, Miui v6 stable. Desna dio zadnjeg broja s desne strane se ne vidi.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Je odrezan je bio i meni na miui6 stabil. I digitizer mi se sinio kao da moras malo jace pritisnit da prepozna, pogotovo ako hoces brzo pisat. Sad na ovom miui 7 sto je s xiaomi.eu sve uredu, digitizer ima super odaziv i taj widget nije odrezan.
Svima koji se dvoume dali da stave developer verziju preporucam da ne razmisljaju ni sekunde i stave jer nisam primjetio niti jedan bug. A radi savrseno. Stabil djeluje nedoradeno.
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Nema "Chigona" na aliexp.vise tj.404 mi otvara 

Jel ovaj pouzdan?

Molim vas pomozite napokon sam skupio novce nakon par tjedana i sutra narucujem i ako nekom nije problem da kaze da li je pouzdan prodavac :)
Hvala unaprijed! :)

http://www.aliexpress.com/item/Original-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-FDD-4G-LTE-Mobile-phone-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core/32436852859.html?spm=2114.01020208.3.2.7IToO0&ws_ab_test=201407_3,201444_5,201409_2

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 16:44 (nixa2210).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Je li isto

Tempered Glass i 

Ad Nilkin Glass Flim

kod Shenzen Top One prodavača?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

ja ovaj mob ako kupim mislim ga imat barem do kraja sljedeceg lita, mislite da ce izdrzat ako mi ne padne na pod?

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

ma kupite mob, sta se premisljate toliko.. mislim, nije 1300 kn tako malo za izdvojiti al tesko tj. gotovo nemoguce da cete naci bolji mobitel.. izrada je stvarno dobra a i iskustva govore da xiaomi nisu oni obicni kinezi koji crkavaju nakon 2-3 mjeseca

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sta je s onima sta su se zalili na bateriju, jel bolja ista?
15 godina
Nikola_Cro kaže...
Sta je s onima sta su se zalili na bateriju, jel bolja ista?

ja sam se zalio bio... nesto mi je vjerojatno u pozadini radilo i gutalo baterjiu, sumnjam da je razlog bio sta sam ukljucio syncanje galerije na mi cloud, pa je vjerojatno cijelo vrijeme u pozadini uploadalo. evo sad mi je SOT 2h20min i ima jos 50%

13 godina
neaktivan
Kod mene je 2h 16 min SOT, baterija na 42 posto, stim rad moba na bateriji 18 h 3 min. Jer cijelu noc i dok se nisam probudio bio bez punjaca.
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

vec je bolje od mog moba(tele2 phone v3) od 9 do sad imam 4% , eevo taman stavio puntit, samo sam na fb i na ovom forumu bio

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 18:42 (Nikola_Cro).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Evo malo i slika stanja baterije na zadnjem dev MIUI 7

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

oce se baterija u buducnosti popraviti? neko na pisa da naa xiami uredaju s nekim romom ili cime vec moze 7 SOT, Oce tako nesto bit moguce s ovim mobitrlom?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Je odrezan je bio i meni na miui6 stabil. I digitizer mi se sinio kao da moras malo jace pritisnit da prepozna, pogotovo ako hoces brzo pisat. Sad na ovom miui 7 sto je s xiaomi.eu sve uredu, digitizer ima super odaziv i taj widget nije odrezan.
Svima koji se dvoume dali da stave developer verziju preporucam da ne razmisljaju ni sekunde i stave jer nisam primjetio niti jedan bug. A radi savrseno. Stabil djeluje nedoradeno.

+1

Dev sa xiomi.eu radi perfektno... (7ca)

13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Moze netko pomoci ako nije problem? :)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Je li isto

Tempered Glass i