Meni kao da baterija krace malo traje.. ostalima?
I moze savjet kako mislite zastititi ekran, tj mobitel?? sa nekim zastitnim staklom ili kucistem..
Nebi htio da se razbije bezveze, bolje sprijecit nego lijecit
Meni kao da baterija krace malo traje.. ostalima?
I moze savjet kako mislite zastititi ekran, tj mobitel?? sa nekim zastitnim staklom ili kucistem..
Nebi htio da se razbije bezveze, bolje sprijecit nego lijecit
Vapor, kakvo je stanje s pregrijavanjem?
Ja čekam dva komada...
Jesi provjeravao one informacije o navodnim djielovima lošije kvalitete (ekran i kamera)?
Evo jutros od 9 ipo do ovog trena sam na 90%. Jedan yt video, dosta whatsappa. 1h i 15 screen on timea.
javi na kraju dana opet za bateriju
kolega Sunbriel je napisao, pa možeš probati :
Za one koji su rootali svoje RN2, skinite Terminal Emulator sa Play Storea, rebootajte mobitel, odmah otvorite Terminal, upišite:
su (nakon što stisnete enter će vas tražiti superuser permission)
dmesg|grep -i panel
Među prvim linijama bi trebao pisati lcdtype ili tako nešto. Iskreno, ne znam šta bi u ovom slučaju trebalo izbaciti - ili ime proizvođača ili serijski broj modela displayja(?).
Bolje uploadaj rom negdje jer se nikako neda skinuti sa miui site-a.
Čekaj malo, što dobivam ako odaberem neku od ove 3 opcije za Bundle:
Taj broj se dobije u messageu od sellera. MY orders -> view detail -> ispod su poruke od sellera.
Ovo isto sam i ja dobio...
Telefon naručen i plaćen u nedjelju, ovu poruku i mail od DHL-a dobio jučer..
Mobitel već ima 16 GB memorije, je li to samo za aplikacije ili mogu i slike, dokumente, itd.?
Naravno da možeš pohraniti i slike, dokumente, muziku, video zapise, itd...
jel moze neko od vas vlasnika ovog mobitela jedan dan napunit mob na 100% i cili dan nesto radit lo mobitelu, pozivi,igre,youtube,viber,whatsup,web znaaci heavy usage. Pa da javi koliko je baterija izdrzala. To me najviše zanima za ovaj mob. Hvala
Znaci da je dosta ljudi dobilo dhl broj za uk to hr ali nikome nije poslan mob ili nesto muljaju ili cekaju novu posiljku od xiaomia
Evo ja sam naručio u ponedjeljak, platio u utorak, ali još nemam nikakve poruke o broju pošiljke... Dobio sam samo poruku s nekih 6 točaka od kojih je zadnja da ako je pošiljka za rođendan da će brže obraditi narudžbu.
Po vašem mišljenju jel' bolje označiti onaj
Standard with gift ili
Ad Nilkin Glass Flim ...
Što se uopće dobije?
Bome moj se zna zagrijati toliko da ga odmičem od ruku i glave. Malo me čak i plaši... Evo danas i prvi problemi... Youtube neće pa neće, zatim neće reproducirati zvuk na videu preko neta... Nakon 2 resetiranja proradio. Morat ću izgleda i ja promjeniti rom. Do sada sam koristio onaj što dođe na mobu... ;(
Šta radiš na mobitelu da se tako pregrije ?
Iskreno surfanje preko 3g, nekad razgovaram i eventualno na 10-15 minuta igranje igrica... Dosta se grije i to osjetim kroz silikonsku masku. Direkt bi možda bilo još i gore... Ajd snimit ću temperature sa cpuz pa ćeš vidjeti... Eh da i u svakom browseru mi s vremena na vrijeme preusmjerava stranice i ponekad krene instalirati nekakavu aplikaciju s xiaomi appstorea... Pregledao sam mob protiv virusa i malwera ali ništa ne nalazim...
Probaj si možda nekakav add blocker instalirati, možda ti reklame pokreću Mi Store.
Za igre znam da dosta zagriju mobitel, iskreno nisam niti jednu instalirao u proteklih godinu i pol jer imam PC za igranje... Ali pri samom browsanju, Viber i slično nebi se baš trebao pretjerano zagrijavati.
Moguće da je i do softvera, jer su i prijašnji uređaji znali imati problema sa pregrijavanjem ali se sredilo kroz update.
Moj se paket pokrenuo iz UK, ali trenutno stoji da je u Bergamo/Italy - i stoji da je "ON HOLD!" i to od jutros u 07:43h...
Koji K?
Koliko vidim po prijasnjim tracking brojevima od kolega sa foruma, ova faza je danas trebala biti zavrsena i biti u ZG...
A gore na vrhu pise da je isporuka paketa sutra do kraja dana...
Mozda jednostavno nisu azurirali statuse ovi iz DHL-a...
Moj se paket pokrenuo iz UK, ali trenutno stoji da je u Bergamo/Italy - i stoji da je "ON HOLD!" i to od jutros u 07:43h...
Koji K?
Koliko vidim po prijasnjim tracking brojevima od kolega sa foruma, ova faza je danas trebala biti zavrsena i biti u ZG...
A gore na vrhu pise da je isporuka paketa sutra do kraja dana...
Mozda jednostavno nisu azurirali statuse ovi iz DHL-a...
Da pročitaš doslovno par postova prije, znao bi o čemu je riječ. Kaj je svima tak jbno teško malo čitati?
Vapor ajde objasni malo taj optimizirani ROM koja je razlka?
Dali je to stock i zasto bi seller stavljao neoptimizirani rom na note 2 ili sam sve krivo skuzio?
Znači seller instalira MultiLanguage MIUI Global ROM. To je dosta starija verzija ROMa, ne dobije se MIUI Remote na tom ROMu i nije ROM od Redmi Note2.
Ovaj stable što sam instalirao, on je baš za Redmi Note 2 i na njemu se ispravljaju bugovi specifični za Note2.
Jedan od razloga zašto sam makao sellerov ROM je taj da mi je flasha Google Appse sa prastarom YouTube verzijom, a taj YouTube se nije mogao updateat.
Kad MIUI7 izađe iz Bete onda će doć i MIUI7 stable za Note2.
Jel ima mozda ovaj stable rom (http://en.miui.com/download-274.html) negdje drugdje za download? Pokusavam na sve moguce nacine skinut s ove stranice i ne ide.