Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 792.826
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Meni kao da baterija krace malo traje.. ostalima?

I moze savjet kako mislite zastititi ekran, tj mobitel?? sa nekim zastitnim staklom ili kucistem..

Nebi htio da se razbije bezveze, bolje sprijecit nego lijecit

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
kolega koji je juce dobio mob, u paketu dobio 2 zastitne folije, kaljeno staklo i gumenu prozirnu maskicu.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Vapor, kakvo je stanje s pregrijavanjem?

Ja čekam dva komada...

Jesi provjeravao one informacije o navodnim djielovima lošije kvalitete (ekran i kamera)?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Evo jutros od 9 ipo do ovog trena sam na 90%. Jedan yt video, dosta whatsappa. 1h i 15 screen on timea.

javi na kraju dana opet za bateriju

15 godina
neaktivan
Sto se tice pregrijavanja nista strasno, cak od zadnjeg roma mi se čini hladniji. Za ekran nisam provjerava, kad saznam kako moga bi. Evo iden uploadat na dropbox slike po danu sta iman.
Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vapor kaže...
Sto se tice pregrijavanja nista strasno, cak od zadnjeg roma mi se čini hladniji. Za ekran nisam provjerava, kad saznam kako moga bi. Evo iden uploadat na dropbox slike po danu sta iman.

kolega Sunbriel je napisao, pa možeš probati :

Za one koji su rootali svoje RN2, skinite Terminal Emulator sa Play Storea, rebootajte mobitel, odmah otvorite Terminal, upišite:

su (nakon što stisnete enter će vas tražiti superuser permission)

dmesg|grep -i panel

Među prvim linijama bi trebao pisati lcdtype ili tako nešto. Iskreno, ne znam šta bi u ovom slučaju trebalo izbaciti - ili ime proizvođača ili serijski broj modela displayja(?).

15 godina
neaktivan
To cu onda kad ga rootam opet, treba mi noviji superuser onaj iz miui tutorijala je zastario i nezeli rootat mob, al ljudi su uspili sa novijim suom.
Pingu ;)
11 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Bolje uploadaj rom negdje jer se nikako neda skinuti sa miui site-a.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evo link za slike, na standard quality, moze jos na high ić
https://www.dropbox.com/sh/51avgjkvwzqx0p1/AABHIzNg0Qja7_9iXCAzpyL_a?dl=0
Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Meni isto na dhl stoji ENG-HR, a za CHI-ENG nisam dobio broj tako da neznam gdje je trenutno pošiljka, odnosno jesu li je poslali.
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Čekaj malo, što dobivam ako odaberem neku od ove 3 opcije za Bundle:

http://oi61.tinypic.com/4ugn7p.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 17:40 (Redmi).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DEEMon kaže...
Meni isto na dhl stoji ENG-HR, a za CHI-ENG nisam dobio broj tako da neznam gdje je trenutno pošiljka, odnosno jesu li je poslali.

Taj broj se dobije u messageu od sellera. MY orders -> view detail -> ispod su poruke od sellera.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 17:38 (Vapor).
13 godina
Nisam ga jos dobio, kaže:
Dear friend!
We have booked the shipment for your package.We have added the tracking number.It's by UK DHL.
We will update you the DHL tracking number from China to the UK once we send out your package.Delivery time will take 3-5 working days to the UK from China by DHL...
14 godina
DEEMon kaže...
Nisam ga jos dobio, kaže:
Dear friend!
We have booked the shipment for your package.We have added the tracking number.It's by UK DHL.
We will update you the DHL tracking number from China to the UK once we send out your package.Delivery time will take 3-5 working days to the UK from China by DHL...

Ovo isto sam i ja dobio...

Telefon naručen i plaćen u nedjelju, ovu poruku i mail od DHL-a dobio jučer..

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Mobitel već ima 16 GB memorije, je li to samo za aplikacije ili mogu i slike, dokumente, itd.?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 18:53 (Redmi).

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Naravno da možeš pohraniti i slike, dokumente, muziku, video zapise, itd...

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

jel moze neko od vas vlasnika ovog mobitela jedan dan napunit mob na 100% i cili dan nesto radit lo mobitelu, pozivi,igre,youtube,viber,whatsup,web znaaci heavy usage. Pa da javi koliko je baterija izdrzala. To me najviše zanima za ovaj mob. Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Meni ne odgovaraju na poruke, a poslali jos nisu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Znaci da je dosta ljudi dobilo dhl broj za uk to hr ali nikome nije poslan mob ili nesto muljaju ili cekaju novu posiljku od xiaomia

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Evo ja sam naručio u ponedjeljak, platio u utorak, ali još nemam nikakve poruke o broju pošiljke... Dobio sam samo poruku s nekih 6 točaka od kojih je zadnja da ako je pošiljka za rođendan da će brže obraditi narudžbu. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 19:57 (papinijanus).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Po vašem mišljenju jel' bolje označiti onaj

Standard with gift   ili

Ad Nilkin Glass Flim  ...

Što se uopće dobije?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
a treba im neko vrijeme da ju obrade, svaki mob otvaraju i ptovjeravaju dali je sve ok, tek onda ide na slanje, ja sam bio uplatio u prosli utorak oko 23 h, poslan je tek bio u subotu. Jucer iz uk za hr i sad zaglavio u italiji zbog kvara aviona kako laze dhl hr podrska, znaci do ponedjeljka sanse nema da dode
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Bome moj se zna zagrijati toliko da ga odmičem od ruku i glave. Malo me čak i plaši... Evo danas i prvi problemi... Youtube neće pa neće, zatim neće reproducirati zvuk na videu preko neta... Nakon 2 resetiranja proradio. Morat ću izgleda i ja promjeniti rom. Do sada sam koristio onaj što dođe na mobu... ;(

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Šta radiš na mobitelu da se tako pregrije ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Iskreno surfanje preko 3g, nekad razgovaram i eventualno na 10-15 minuta igranje igrica... Dosta se grije i to osjetim kroz silikonsku masku. Direkt bi možda bilo još i gore... Ajd snimit ću temperature sa cpuz pa ćeš vidjeti... Eh da i u svakom browseru mi s vremena na vrijeme preusmjerava stranice i ponekad krene instalirati nekakavu aplikaciju s xiaomi appstorea... Pregledao sam mob protiv virusa i malwera ali ništa ne nalazim... 

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Probaj si možda nekakav add blocker instalirati, možda ti reklame pokreću Mi Store.

Za igre znam da dosta zagriju mobitel, iskreno nisam niti jednu instalirao u proteklih godinu i pol jer imam PC za igranje... Ali pri samom browsanju, Viber i slično nebi se baš trebao pretjerano zagrijavati.

Moguće da je i do softvera, jer su i prijašnji uređaji znali imati problema sa pregrijavanjem ali se sredilo kroz update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Moj se paket pokrenuo iz UK, ali trenutno stoji da je u Bergamo/Italy - i stoji da je "ON HOLD!" i to od jutros u 07:43h...

Koji K?

Koliko vidim po prijasnjim tracking brojevima od kolega sa foruma, ova faza je danas trebala biti zavrsena i biti u ZG...

A gore na vrhu pise da je isporuka paketa sutra do kraja dana...

Mozda jednostavno nisu azurirali statuse ovi iz DHL-a...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pise ti jos i u napomeni da imaju tehnicki probla, kontaktiran dhl hrvatska dana i dobili odgovor da imaju u italiji kvar na avionu, te ako posiljka stigne sutra bit ce kod nas u ponedjeljak, ak ne onda sljedeci tjedan
10 godina
neaktivan
Wh1T3L10n kaže...

Moj se paket pokrenuo iz UK, ali trenutno stoji da je u Bergamo/Italy - i stoji da je "ON HOLD!" i to od jutros u 07:43h...

Koji K?

Koliko vidim po prijasnjim tracking brojevima od kolega sa foruma, ova faza je danas trebala biti zavrsena i biti u ZG...

A gore na vrhu pise da je isporuka paketa sutra do kraja dana...

Mozda jednostavno nisu azurirali statuse ovi iz DHL-a...

Da pročitaš doslovno par postova prije, znao bi o čemu je riječ. Kaj je svima tak jbno teško malo čitati?

11 godina
neaktivan
Vapor kaže...
babobabo kaže...

Vapor ajde objasni malo taj optimizirani ROM koja je razlka?

Dali je to stock i zasto bi seller stavljao neoptimizirani rom na note 2 ili sam sve krivo skuzio?

Znači seller instalira MultiLanguage MIUI Global ROM. To je dosta starija verzija ROMa, ne dobije se MIUI Remote na tom ROMu i nije ROM od Redmi Note2.

Ovaj stable što sam instalirao, on je baš za Redmi Note 2 i na njemu se ispravljaju bugovi specifični za Note2.

Jedan od razloga zašto sam makao sellerov ROM je taj da mi je flasha Google Appse sa prastarom YouTube verzijom, a taj YouTube se nije mogao updateat.

Kad MIUI7 izađe iz Bete onda će doć i MIUI7 stable za Note2.

Jel ima mozda ovaj stable rom (http://en.miui.com/download-274.html) negdje drugdje za download? Pokusavam na sve moguce nacine skinut s ove stranice i ne ide.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice