Xiaomi Mi5

poruka: 2.282
|
čitano: 485.301
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Xiaomi Mi5
domac5 kaže...

Moras upisat fastboot flash recovery twrp.img pa nakon toga fastboot reboot.. e onda kad se mob upali, ugasis ga, drzis power i vol + skupa dok se ne pojavi mi logo a onda pustis power a nastavis drzat vol + dok se ne pojavi twrp i tako udes u twrp

Ne vidim da pisu ti koraci. Ima samo taj kod koji se mora negdje izmjenit i kopirat u comand prompt.

Na global romu sam sa bootloaderom otkljucanim. Sta bi trebalo znaci OTA updates? i dali uopce smijem flashat s tim imageom?Tek sam sad skuzio da pise twrp build CN.

7 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

stigao Mi5 za dva dana sa geekbuyinga, italy stock :)

p.s. zašto ne radi xiaomi verify web https://www.mi.com/verify/ ?

ili se sad nekim drugim načinom verificira, vidim ima neki app...

1 0 hvala 0
14 godina
matecro007 kaže...
domac5 kaže...

Moras upisat fastboot flash recovery twrp.img pa nakon toga fastboot reboot.. e onda kad se mob upali, ugasis ga, drzis power i vol + skupa dok se ne pojavi mi logo a onda pustis power a nastavis drzat vol + dok se ne pojavi twrp i tako udes u twrp

Ne vidim da pisu ti koraci. Ima samo taj kod koji se mora negdje izmjenit i kopirat u comand prompt.

Na global romu sam sa bootloaderom otkljucanim. Sta bi trebalo znaci OTA updates? i dali uopce smijem flashat s tim imageom?Tek sam sad skuzio da pise twrp build CN.

Ne znam ja kakav si ti to tutorial naso, ja ti govorim kak ja radim i to funkcionira.. znaci u cmd upises fastboot flash recovery twrp.img.. a twrp si skini odavde prvi po redu https://eu.dl.twrp.me/gemini/ 

8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Poz svima.

Danas dobio MI 5 (preko Goldway-a). Na njemu MIUI 8.1.2.0 Stable .... uglavnom iznad toga stoji: No updates avilable.

Pritiskom na Check for updates javlja da ne postoji update.

Kako doći do hrvatskog jezika na telefonu ako ne mogu apdejtati MIUI na 8.2. verziju?

Može pomoć, TNX.

0 0 hvala 0
15 godina
rikavela kaže...

Poz svima.

Danas dobio MI 5 (preko Goldway-a). Na njemu MIUI 8.1.2.0 Stable .... uglavnom iznad toga stoji: No updates avilable.

Pritiskom na Check for updates javlja da ne postoji update.

Kako doći do hrvatskog jezika na telefonu ako ne mogu apdejtati MIUI na 8.2. verziju?

Može pomoć, TNX.

Skini Stable rom i prebaci na mob i stavi ga sam ručno preko update aplikacije.

BF Nick: Xtreme_Switch
17 godina
Xiaomi Mi5

Ili prebaci regiju na Indija (nakon toga će ti update postati vidljiv), updateaj putem OTA i vrati na HR.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.8.2017 8:03 (tnakir).

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evo ja sjedim u autu u Pazinu i cekam DHL i mi6 narucen preko mi gobal store.Placen prosli utorak,stize danas.Nikakva dodatna davanja....osim kuriru za kavu 😅
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Je, evo i ja taman narucio. Iako me opisom dosta podsjecaju na topOne, mozda i koriste iste recenice buduci da im engleski nije najjaca strana

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5

Vi koji naručujete mi6; ne smeta vam nedostatak podrske za band20?

Ima li uopce naznake hoce li i kad izaci prava GLOBAL verzija?

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5

Žena ima Mi5, nema također podršku za taj band, ima uredan LTE u gradu. Di ne vata LTE vata HSDPA.

Meni danas dolazi Mi6, nije me briga ako negdi na selu neću hvatat LTE.

Tako da - NE, ne smeta mi :)

Rvat katolik!

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Pitanje, u gornjem desnom uglu uz rub ekrana pojavio mi se svijetli "flek" 2x5 mm. Nije to neke intenzivne boje, ali vidi se kontrast. Mob je star tri mjeseca. Kaj je to?
Lp.

0 0 hvala 0
17 godina
POZNANOVEC kaže...
Pitanje, u gornjem desnom uglu uz rub ekrana pojavio mi se svijetli "flek" 2x5 mm. Nije to neke intenzivne boje, ali vidi se kontrast. Mob je star tri mjeseca. Kaj je to?
Lp.

Krepan ekran?

Rvat katolik!
8 godina
neaktivan
Sve normalno radi.

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Vrlo vjerovatno tzv "burn effect" do kojeg dolazi usljed pregrijavanja baterije.Najcesci razlig su vendor romovi gore a i trenutacne temperature pridonose,pogotovo ako je crni u pitanju.Pri svijetlijim bojama i vrucoj bateriji dolazi vise do izrazaja,u ostalim uvjetima gotovo neprimjetno.Naravno ovisi o velicini.
Imao osti problem na mi4 ali je toliko mali da nisam mjenjao ekran
Mi Hrvatska

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Bijele je boje, i da dosta se zagrijava prilikom surfanja...
Postoji li mogućnost daljnjeg širenja?

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Mi5

Kak rijesit problem bijelih slova u status baru kad sam npr. u instagram aplikaciji? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
To je riješeno na nekom do zadnjih developer romova.
12 godina
neaktivan
domac5 kaže...

Kak rijesit problem bijelih slova u status baru kad sam npr. u instagram aplikaciji? 

Rješeno na zadnjem Dev romu. Ide sa MIUI9 nadogradnjom za globalne stabilne, pitajbogakada

9 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Uskoro će MIUI 9 global stable... ima već Beta za skinut. Dosta smo čekali :)

0 0 hvala 0
15 godina
J1mCarrey kaže...

Uskoro će MIUI 9 global stable... ima već Beta za skinut. Dosta smo čekali :)

Ima beta za Mi5?

9 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Nije još, ali svaki dan će. Kroz ovaj idući tj izlazi najvjerovatnje, rečeno sredinom mj. Zasad je Redmi Note 4 Qualcomm/ Redmi Note 4X i Mi 6.

0 0 hvala 0
15 godina

Aha. A dobro to pratim na Miui forumu. Pomislio sam da mi je nešto promaknulo.

13 godina
Xiaomi Mi5

Od danas počinje second device batch testing za MIUI 9 Beta ROM u koijem se nalazi i Mi 5.

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Mi5

Jel su sredili napokon na miui 9 kad dijelis neku sliku ili link da ti ponudi gore odmah prvih 5 najcescih imena sa messengera ili wap-a? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5
MIUI 9 Beta za Mi5 :

http://bigota.d.miui.com/7.8.14/miui_MI5_7.8.14_2d663d8987_7.0.zip

Preporuka je flashati iz ZCX Recoveryja da ne bi bilo problema s porukom " No OS installed " nakon instalacije i reboota.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Gdje je trenutno najbolje uzeti Mi5? Da bude jeftin i mozda bez zajebancije s carinom? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5

Sa Goldwayem ne moš falit. 

Rvat katolik!

0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Eto ja mogu potvrditi i MI Global Store, danas u ZG i ide prema Dubrovniku. DHL bez ikakve carine

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Jel to sve preko Aliexpressa?

Ovaj Mi5s mi se cini good deal! Jel to to? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.8.2017 16:25 (gave233).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice