Xiaomi Mi5

poruka: 2.282
|
čitano: 487.491
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Xiaomi Mi5

mislim da je to senzor za automatsku svjetlinu ekrana

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Xiaomi Mi5
Cekam odobrenje za unlock bootloadera pa kad stavim eu rom vidit cu jel onda jos uvijek svijetli, ipak je ovo global beta..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Switch kaže...
Igormaric kaže...

Official romovi se mogu jednostavno mjenjati preko updater aplikacije. Detaljnije na linku.

Ne radi. Cijelo vrijeme mi ovo baca. I koliko čitam to je zato što je zaključan bootloader...

Evo proradila mi instalacija Global developer roma preko Updater aplikacije.

Palo mi na pamet da mi neće pokrenuti instalaciju jer je taj zadnji developer rom na Nougatu a meni je mob na MM.

Onda sam skinuo zadnju verziju developer roma koji je bio na MM i odmah je krenula instalacija.

Evo odmah mi je ponudio sam update na 7.2.16

Jel se može rootati mob ako nije otključan bootloader?

BF Nick: Xtreme_Switch
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 19:12 (Switch).
8 godina
neaktivan
Jel global stable na nougatu? Moguce da je i meni tu problem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mali update u vezi Mi Remota, kada isključim wi-fi i mobile data pojavi se i za dodavanje Tva :)
LoL :KeiichiAssassin, ExpNinja PlanetS2: AnalniKolutic
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
@Switch

Nema roota bez unlocka bootloadera kod Xiaomi-a.
Znači prvo unlock, pa TWRP preko ADB-a/edl-a, pa onda custom rom i super su.
15 godina

Kako se može ugasiti onaj debilni spell checker i podcrtavanje crvenom linijom?? Izludit cu skroz s tim.

Uspio. Nije mi radilo preko ove metode al nakon što sam i "USB Debugging (Security settings)" upalio odmah je proradilo.

- turn on developer options
- turn on usb debugging
- on your PC downlolad and install minimal adb and fastboot ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2317790 )
- connect your device via usb to your PC, wait 2 minutes until adb drivers have been installed
- run the installed adb link in your start menu, a cmd window opens op
- enter: adb shell
- enter: settings put secure spell_checker_enabled 0
- close cmd, disconnect phone, spell checking is disabled

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 14:40 (Switch).
16 godina
neaktivan
Switch kaže...

Kako se može ugasiti onaj debilni spell checker i podcrtavanje crvenom linijom?? Izludit cu skroz s tim.

Settings>Additional Settings>Language & input> Spell Checker

15 godina
crazy_luđak kaže...
Switch kaže...

Settings>Additional Settings>Language & input> Spell Checker

Očito da bi to trebalo funkcionirati no ne radi.

Uglavnom riješio sam stvar.

12 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Možeš i podijelit kako si rješio da se ubuduće netko ne muči istom stvari. Sharing is caring

0 0 hvala 0
15 godina
bubimir13 kaže...

Možeš i podijelit kako si rješio da se ubuduće netko ne muči istom stvari. Sharing is caring

Dva posta iznad...

9 godina
@Switch

Ovo je očiti dokaz da ekipa ne čita forum.
13 godina
Switch kaže...

Očito da bi to trebalo funkcionirati no ne radi.

Uglavnom riješio sam stvar.

Ovaj post je oksimoron, tako da ne razumijem kako to "ekipa ne čita".

Mogao je lijepo linkati post gdje je rješio nego je napisao ovo ovdje, a postupak negdje iznad.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 16:55 (assassin.st).
15 godina
Kakve su prednosti eu roma?
Dobio sam odobrenje za otključavanje bootloadera no predomisljam se jer mi se ne da ponovo sve namještati budući da sam si ga sad savršeno sredio na ovom zadnjem dev romu.
14 godina
Ja stavio maloprije, maknuto dosta nepotrebnih aplikacija i sad trazim xposed framework za android 7, jel postoji to uopce? znam da je zadnji sdk23 za marshmallow.. jos ga rootam sad i stavim ad away i to je to dok ne dosadi i ne prebacim se na ressurrection rom.. jel ima kakve sanse da na te cm based romove stavim originalnu xiaomi kamera aplikaciju a ne onu shit stock?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zasto nakon rootanja ovim super userom nakon reboota nemam mrezu a ne radi ni podesavanje svjetline ekrana? jel itko imao takav problem? probao sam i obrisati dalvik cache i cache al nije pomoglo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5

napravi unroot

zato si izgubio mrežu jer je boot.img krivo patchan

koristi drugi supersu

npr ja koristim ovaj i nemam problema

SuperSU_PRO_v2.79_patched_Cobra1111

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 0
14 godina
Nekak mi previse trosi android, dns navecer stavljam ressurrection pa cu vidjet kakva je situacija s baterijom kod njega.. bilo bi idealno kad bi imali 3500 mah bateriju, ovak ne mogu rec da ga ujutro skinem s punjaca a kad idem spavat stavim ga na punjenje
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Od jucer navecer na ressurrectionu, ovdje je osjetno bolja baterija nego na miui, stvarno to je sad ono sto sam trazio od mobitela, da ga ujutro skinem a navecer kad legnem stavim na punjac, osjeti se i da je brzi.. sad je dalje samo stvar navike, fali mi miui kamera i onaj lijepi dodatak kad napravim ss da mogu produzit sliku a ne da moram dvaput slikat ekran
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi5

Bilo bi zanimljivo vidjeti kakve slike radi ta kamera app u odnosu na stock MIUI te koliko i kakve ima razlike u kvaliteti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2017 7:05 (cshadow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jesi li uspio riješiti problem sa mrežom, imam isti problem na sim2 slot, i to bez roota, sa oficijelnim global romom.

Pozz

14 godina
neaktivan
domac5 kaže...
Ja stavio maloprije, maknuto dosta nepotrebnih aplikacija i sad trazim xposed framework za android 7, jel postoji to uopce? znam da je zadnji sdk23 za marshmallow.. jos ga rootam sad i stavim ad away i to je to dok ne dosadi i ne prebacim se na ressurrection rom.. jel ima kakve sanse da na te cm based romove stavim originalnu xiaomi kamera aplikaciju a ne onu shit stock?

Još uvijek nema Xposed-a za Nougat, ali rovo89 radi na tome.

12 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Novo ažuriranje za Global betu je odgođeno, kažu danas, sutra ili kasnije, mislim da ne znaju ni sami, navodno neki FC bug. Nije sad da su neki bitni bugfixevi u pitanju jer i ovaj od 16. veljače radi stabilo

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Mi5

Moze mi neko rec sta ovo znaci? stisnem na reset al nista i non stop me vraca u ovo i kad udem u recovery isto me trazi pattern a nikad do sad nije..ne znam sta da radim koji god rom da instaliram pojavi se to sa prve slike

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Poz

dali Hongkong Goldway funkcionira kao prije TopOne?

odaberem za shipping: Sellers Shipping Method i onda dodje paket direktno na vrata bez carine i pdva?

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

Moze mi neko rec sta ovo znaci? stisnem na reset al nista i non stop me vraca u ovo i kad udem u recovery isto me trazi pattern a nikad do sad nije..ne znam sta da radim koji god rom da instaliram pojavi se to sa prve slike

ponovno stavi twrp, napravi wipe svega i flashaj onda rom koji želiš

krenut ćeš ispočetka, ali koliko vidim ionako nemaš izbora, podaci su corrupt

13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

ako neko kojim slučajem prodaje uređaj neka se javi pp.. btw. jeli sigurno uzimat sa honor buya ? platim poštarinu i nemam brige sa carinom zar ne? te ima li netko zlatnu verziju mi5, kako izgleda (valjda nije previše ženskast hh) neka slika bi bila dobrodošla :)

0 0 hvala 1
16 godina
fluj kaže...

ako neko kojim slučajem prodaje uređaj neka se javi pp.. btw. jeli sigurno uzimat sa honor buya ? platim poštarinu i nemam brige sa carinom zar ne? te ima li netko zlatnu verziju mi5, kako izgleda (valjda nije previše ženskast hh) neka slika bi bila dobrodošla :)

Preko honorbuya je sigurno i brzo...samo je bitno uzeti ispravnu dostavu, nemreš fulat, oko 25eura ;)

Moja cura ima zlatnu verziju i sa oni iza uzorkom na staklu je poooomalo preženskast (bar za moj ukus heheh) - nažalost nemam fotke pozadine.

Ja stalno gledam hoće negdje iskočiti crna verzija, ali su rjeđi od OP1 u svoje vrijeme ;)

origin: mrxa
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2017 14:51 (mrxa1).
14 godina
Zbog galerije uredaj je citavo vrijeme budan i trosi bateriju, sada sam je freezao jer ne znam sta drugo bi s njom, sinkronizacija slika na mi cloud je iskljucena
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi5

Koji ROM imaš instaliran, čini mi se da je neka starija verzija

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice