Zar nije punjac koji dolazi uz njega podržava samo QC 2.0?

Ne, QC 3 je...piše i na njemu, gdje su svi ostali podaci u desnom gornjem rubu (ako se dobro sjećam) skroz sitno.
U mene je dosao sa QC 3.0. Kao sto kolega rece, pise sitnim slovima na njemu
Kojom brzinom bi na Mi5 trebao data transfer preko USB kabla?
Isprobavam doma s dva različita kabla, original i jedan kao certificiran za USB 3 i u onom MTP modu nikako preko 12-14MB/s.
Za sinkronizaciju slika/videa na komp presporo.
Kakva su vam iskustva s time?
Ako nađeš neki da nije fejk, stavi link. Ebay je pun fejkova, a s tvorničkim mi svaki transfer fajlova stane nakon 2-3 minute
Punjenje ide normalno
VCE neki kineski za 3 dolara, 1800 max mAh bar kolko sam mjerio. Sve je to lutrija.
https://www.aliexpress.com/item/USB-Type-C-Cable-USB-3-1-Type-C-to-USB-3-0-Type-A-Male/32573320490.html?spm=2114.13010608.0.0.Tnk6p3
Punjac sam uzeo qualcomm qc 3.0 sve 5 radi, na 100% za sat i 20.
Mislim da se sa ovim ne može fulati.
Kad će više neki update na Global weeklyju, ovo fakat predugo traje...
Kad će više neki update na Global weeklyju, ovo fakat predugo traje...
Ili će uskoro (kroz tjedan-2) ili neće do Nougata, što je dosta risky s obzirom da bi to moglo potrajati dok dođe neka dobra i donekle ispolirana varijanta.
Meni je skroz ok na ovom global weekly romu :)
Kada će cca nougat, zna li se?
Nemreš ništa zeznuti, ali ne, ne radi
Jel stavio netko od vas ovdje Cyanogenmod 14.1 ? Ako je, koji su dojmovi ?
Ja sam dosta od njih naručivao i kada god naručiš dobiješ fotku paketa i tracking broj PostNL-a (nizozemska služba).
Uvijek ako nije navedeno drugačije radi se o China skladištu a sad, nekako sumnjam da to šalju preko PostNL-a iz Kine.
Zadnji paket sam naručivao Mi Band2 za kolegu i u privitku je screen te dostave.
Po njoj ispada da je dostava iz Nizozemske (iako je navedeno China skladište).
Što se ponude modela tamo tiče, neće sutra biti po nikakvoj nižoj cijeni pošto trenutna akcija traje još 4 dana.
Imaju dvije ponude navedene, jedna je 235 eura i to je Čajniz dok je drugi 217 eura i taj je isto čajniz ali Hong Kong. E za tu opciju mislim da je izvorno Kina i da na nju sigurno ide porez i carina dok možda na ovu prvu (ali samo možda) nema poreza.
Iako uvijek bih išao sa opcijom da će biti naplata. Ja sam od tamo naručivao jeftinije stvari, najskuplje oko 40tak eura i tu nema brige.
Treba uzeti isto u obzir da prepolove napisanu vrijednost na paket. Meni su za ovaj mi band napisali vrijednost nekih 6-7dolara. I to uvijek rade. Sretno!
@masva
Kako se to ukljucuje? Zena ima iphone7 i sve notifikacije izbacuje na lockscreen, viber svaka poruka posebno sto nekad zna biti vrlo korisno jer vidis poruku a na viberu ne pise seen 😉
Settings - Permissions - Other permissions - Show on lock screen
Da ali i dalje se ne vidi sadržaj poruke, nego samo notifikacija
Meni se vidi poruka (global weekly)
I meni tako. Imam global weekly 6.11 tako nešto
Kod mene je global stable 8.1.2.0
Koji je najbolji način da ga stavim, ne da mi prek samog mobitela da updateam :/
MiFlash-om?? I dal treba otključan bootloader???
Ja sam na Global Beta i vide mi se sve poruke recimo na WhatsAppu. Samo treba s dva prsta rasiriti notifikaciju od aplikacije
Flashao sam global stable i na lockscreenu nemrem s dva prsta vidjeti poruku u whatsappu