Xiaomi Mi5

poruka: 2.282
|
čitano: 487.844
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Mi5
Pozz ljudi... Jel ima tko iskustva sa oppomart? Svoj RN2 sam kupio sa Top One preko Aliexpress, ali sad Oppomart ima akciju za Mi 5 (32G model 309$), pa me zanima da li je njihov EU shipping pouzdan kao i Top One (tj da li koriste DHL)

Thx
Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Xiaomi Mi5

Uzeo sam Mi5 sa honorbuy. Stavljen je custom rom sa xiaomi.eu (honorby je stavio). Koliko vidim nije rootan jer ne mogu ući u nikakav recovery. Ne radi mi aplikacija za alarm ( namjestim alarm ali ne zvoni, tek kada mob uzmem u ruku i upalim ekran počne zvoniti haha).

Ne bi ga volio rootat ali drukčije izgleda neću moći riješiti alarm jer kažu da je to problem sa romom. Official sam skinuo ali ga neće update aplikacija prihvatiti kao niti noviju verziju sa xiaomi.eu jer tu pak treba custom recovery (TWRP). Imate li ideju kako da riješim problem bez rootanja?

I ona aplikacija za PC kaže da moram updateat mob (jer ga vidi tko zna kako sa custom romom). 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ocean77 kaže...
Deutsch kaže...
Na oppomartu pro model 500 dolara

Koja je razlika izmedju PRO i obicnog...u specs na toj stranici ne vidim razliku osim u cijeni?

ima 1gb ram vise, veca brzina procesora, vise memorije

evo 460 dolara je tu pro verzija http://www.oppomart.com/xiaomi/mi5/xiaomi-mi5-pro.html

9 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Xiaomi Mi5 Pro MIUI 8 Experience

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Mi5

Jel presao tko sa redmi note 3/pro na mi5? Jel se isplati prelazak? Rn3 pro koji sad imam sto se tice performansi stvarno nikakvih zamjerki nemam, jedino zasto bih presao je sto je mi5 malo manji i kompaktniji (mada, i nije nesto puno manji, 5mm u visini samo) a sada vidim da na top one 32 gb bijeli dode 2250 kn. Dok bih ovoga prodao nebi morao puno nadoplatitii. Jel ste drzali oba u ruci? Dal se lakse rukuje sa mi5?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Xiaomi Mi5

U zanimljivoj sam situaciji, kupio sam Mi5 sa honorbuy, stavili su custom rom sa xiaomi.eu foruma a bootloader je zaključan. Problem je što alarm ne radi niti od aplikacija koje sam skino sa playstore-a. A naravno treba mi alarm. Poslao sam zahtjev da mi otključaju bootloader ali sam pisao na engleskom da bi naknadno saznao da bi trebalo preko google translatora napisati zahtjev na simple chinese. Dok mi ne odobre ili ako mi ne odobre nemam nikakvih rješenja. Update ne nalazi nikakav noviji update, njihova aplikacija mi mob ne vidi jer ne radi još dobro sa Mi5 navodno ili možda jer imam custom rom.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
maxy0 kaže...

(mada, i nije nesto puno manji, 5mm u visini samo)

Ne znam gdje ti gledaš dimenzije, nije samo po visini manji nego je po širini manji cijelih 7 mm, to je ogromna razlika jer se na širini osjeti i 2 mm, a kamoli 7.

9 godina
neaktivan
Prolazi engleski.
13 godina
neaktivan
Ne brini prolazi engleski na engleskoj verziji stranice. Ja sam dobio kroz nekih cca tjedan dana. Zatražio sam prije nego što sam dobio mobitel čisto da ne gubim vrijeme. Ono što se po nekim forumima pisalo da trebaš puste postove ostavljati na njihovoj stranici da skupljaš bodove pokazale su uglavnom kao glupost.

1 0 hvala 0
15 godina
bill_jobs kaže...
maxy0 kaže...

Ne znam gdje ti gledaš dimenzije, nije samo po visini manji nego je po širini manji cijelih 7 mm, to je ogromna razlika jer se na širini osjeti i 2 mm, a kamoli 7.

dobro, nisam mislio da je jedino u visini manji.. zato ga i gledam, jer je i tanji i uzi, samo neznam jel se to puno osjeti

13 godina
maxy0 kaže...
bill_jobs kaže...
maxy0 kaže...

dobro, nisam mislio da je jedino u visini manji.. zato ga i gledam, jer je i tanji i uzi, samo neznam jel se to puno osjeti

Dobro jutro da se osjeti, ogromna je razlika držati 5.1" Mi5 u ruci i taj 5.5" RN3. Ja sam osobno u ruci imao Mi5 i RN2, i razlika je poprilična.

Redmi Note 2 je prevelik za moj ukus, dok je Mi5 negdje na granici, ali je osjetno manji od RN2.

15 godina
assassin.st kaže...
maxy0 kaže...
bill_jobs kaže...
maxy0 kaže...

Dobro jutro da se osjeti, ogromna je razlika držati 5.1" Mi5 u ruci i taj 5.5" RN3. Ja sam osobno u ruci imao Mi5 i RN2, i razlika je poprilična.

Redmi Note 2 je prevelik za moj ukus, dok je Mi5 negdje na granici, ali je osjetno manji od RN2.

gledam dimenzije mobitela a ne velicinu ekrana.. rn3 je 150mm velik dok je mi5 145mm, sto mi se ne cini ogromna razlika.. naravno, tu je i širina i debljina koja sigurno pridonosi osjecaju kod drzanja, samo neznam koliko.. ali sudeci po vasim odgovorima osjeti se.. zato sam i pito gore jel imao tko rn3 da usporedi, jer prvenstveno bi ga uzeo jer je manji

13 godina
Xiaomi Mi5

Zato i govorim jer sam imao i Mi5 i RN2 (koji je po velicini vrlo slican RN3).

Ta razlika u sirini se osjeti dosta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
kojoot kaže...
Ne brini prolazi engleski na engleskoj verziji stranice. Ja sam dobio kroz nekih cca tjedan dana. Zatražio sam prije nego što sam dobio mobitel čisto da ne gubim vrijeme. Ono što se po nekim forumima pisalo da trebaš puste postove ostavljati na njihovoj stranici da skupljaš bodove pokazale su uglavnom kao glupost.

Hvala na info. Ma neki su napisali da su odbijeni pa me to buni koji bi mogao biti razlog odbijanja, ja sam na engleskom napisao da je razlog da imam unofficial rom koji su mi stavili na honorbuy i da bi volio imati original rom.

17 godina
neaktivan
Nego... Mi Unlock program (koji ću koristiti da otključam BL kad mi stigne telefon)....

Da li moram imati 64 bitne Windowse?

Vidio sam da se spominju za Mi Flash... A za Mi Unlock nigdje ne piše eksplicitno
Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Možeš sa Win 32 bit.

Traje jako kratko.

9 godina
neaktivan
Pozdrav.. danas sam narucio mi5 preko alia.. od TOP ONE prodavaca platio sam 28 usd DHL shipping... nakon uplate javio mi se lik da provjerim ferkvencije, da si pogledam za DHL dal dostavljaju do mene doma i naravno ne dostavljaju pa sam morao na neki link uplatit jos 30 usd... dal sam tu pogrijesio? I ima jos jedna stavka gdje pise da ako hocu sa ce oni otvprit paket da provjere dal je sve ok i da ce instalirat google aplikacije.. dal da to potvrdim ili da mu napisem da ne otvaraju paket.. hala :)

0 0 hvala 0
17 godina
Neznam sta si ti dodatno placao tih 30$, ocito neka muljaza. Neznam otkuda ti da DHL ne dostavlja do kuce, to neka nova politika. Meni uredno dostavili na otok
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
neaktivan
Pa pošalji na adresu prijatelja na kopnu i zajedno tih 28 usd potrošiti pametnije 😂

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Mi5

Kakav je zvučnik na Mi5 u odnosu na Mi3? Znači zanima me unutarnji za razgovor i vanjski dok zvoni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
David87 kaže...

Kakav je zvučnik na Mi5 u odnosu na Mi3? Znači zanima me unutarnji za razgovor i vanjski dok zvoni.

Mogu ti rec samo kad god me neko zove uvijek malo poskocim jer je jak zvuk. A na gsmareni ti je za 1 decibel manji od mi3.

14 godina
Xiaomi Mi5

Meni je na Mi3 jako tiho, kad bi bila neka opcija za jačinu možda bi bilo bolje, ovak unutarnji jako loš, a vanjski ajd može proć

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

ekipa, narucio sam mi5 sa honorbuya, da li oni stavljaju svoje ROMove? ako da moze li se se xiaomi.eu rom flashati bez otkljucavanja bootloadera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Mi5

Evo stavi ovo Multi 6.5.30

I ne trebaš otključavat bootloader za to ;)

za CM 13 trebaš otključavat, al po meni je MIUI bolji, uglavnom ovdje ti sve piše LINK

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Zašto ne global stable 7.3.5?
14 godina
Xiaomi Mi5

Neznam, ja sam uvijek stavljal weekly, tak da sam taj napisal, u biti nemre fulat niti s jednim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi5

Jel ima u hr punjac za mi5 za kupiti? Treba mi jos jedan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Naruči si s aliexpressa Aukey Quick charge 3.0 ja imam 2 i super je, dođe ti za 7 dana
17 godina
Xiaomi Mi5

Evo, jucer narucio + dodatne stvari za njega.

Xiaomi mi5

Xiaomi mi5 + dodaci Xiaomi mi5 + dodaci
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2016 14:23 (jojo_surf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

ja također narucio, ali Prime verziju s Honorbuya. Nakon 3 dana jos uvijek pise awaiting bank wire payment, pa sam malo zabrinut.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice