Sta ce ti taj clean master beskorisni?
Po meni Clean Master je ekvivalent predinstaliranom McAfee-u...uputstva za uporabu: 1. deinstalirati, 2. počni korisiti uređaj.
Sta ce ti taj clean master beskorisni?
Po meni Clean Master je ekvivalent predinstaliranom McAfee-u...uputstva za uporabu: 1. deinstalirati, 2. počni korisiti uređaj.
Da bi se sklonio google search bar očito treba uraditi root uredaja a taj me search bar jako nervira. Neznam zasto su onemogucili sklanjanje istog. Hocu na vrh da stavim widget prognoze. Instalirao sam nova launcher i riješio problem
Evo stigao mobitel, jel iko od vas instalirao google cam?
Ima li neki youtube video koji je dobar za pratit di ti objasni sve, bez roota po mogucnosti
Evo stigao mobitel, jel iko od vas instalirao google cam?
Ima li neki youtube video koji je dobar za pratit di ti objasni sve, bez roota po mogucnosti
Nekoliko nas ovdje. Imaš par stranica prije youtube tutorijale, ne znam sad na pamet. Koliko mi je poznato ne može se bez roota, ali ovaj programčić koji je većina koristila ti otključa bootloader, instalira gcam i onda opet zaključa pa ti se ništa ne mijenja. Tj. mobitel je samo rootan u tom trenu kad instalira aplikaciju.
Da, neusporedivo. Pogotovo na selfie kameri.
Settings-Notifications & status bar-toggle positions
Takoder kad spustis "zavjesu" u notifications baru imas opciju "sort" te tamo podesiš koje opcije i kojim redosljedom ce se prikazivati
Mali update za moj problem sa obavijestima za Viber.Obrisao sam Clean master i sad sve šljaka kako treba.Zanima me je li teško instalirati tu kameru koju toliko hvalite i je li stvarno toliko bolja od ove koja je na uređaju? Mobitel koji sam imao prije ovoga je Lumia 535 tako da sam prezadovoljan s kamerom na ovom mobitelu.
Gdje mogu nabaviti onu google kameru? Rootan mi je mobitel.
I kako da skinem aplikacije koje piše na app store da ne mogu. I zašto ne mogu?
BTW kome smeta Google bar gore neka si stavi Nova Launcher. Isplati se bilo kako. Sve je bolje i ne usporava mobitel ili troši bateriju.
Kako instalirat taj gcam i mene zanima
A listajte par stranica unatrag, ima tutorijal. Ili ukucajte u google mia1 gcam.
Nova launcher je prvo što instaliram na bilokoji mobitel.
Koje aplikacije specifično ne možeš instalirati? Nisam naletio na takav problem.
A listajte par stranica unatrag, ima tutorijal. Ili ukucajte u google mia1 gcam.
Nova launcher je prvo što instaliram na bilokoji mobitel.
Koje aplikacije specifično ne možeš instalirati? Nisam naletio na takav problem.
Za gcam samo pronalazim načine kako da instaliram gcam za non-root. Koji koliko sam skužio unroota mobitel. Što ne želim jre mi je već rootan. APK mi sam treba od nekud?
Ima svašta za Mi A1 gcam. Puno različitih stvari i ne znam koje je točno. Zato pitam. Nisam neki android majstor pa se ne razumijem previše u sve to.
Ne mogu npr instalirati SMS Organizer: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.android.smsorganizer
Evo još jedan primjer: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gm.lite
BTW Hexfire. Da li se mi znamo, tj. da li si igrao Dotu prije. Poznat mi tvoj nick nešto... Možda sam pobrkao.
Za gcam samo pronalazim načine kako da instaliram gcam za non-root. Koji koliko sam skužio unroota mobitel. Što ne želim jre mi je već rootan. APK mi sam treba od nekud?
Ima svašta za Mi A1 gcam. Puno različitih stvari i ne znam koje je točno. Zato pitam. Nisam neki android majstor pa se ne razumijem previše u sve to.
Ne mogu npr instalirati SMS Organizer: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.android.smsorganizer
Evo još jedan primjer: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gm.lite
BTW Hexfire. Da li se mi znamo, tj. da li si igrao Dotu prije. Poznat mi tvoj nick nešto... Možda sam pobrkao.
APK imaš ovdje . Skineš si ovaj "Arnova's v6". Pošto je rootan pretpostavljam da samo instaliraš putem apk. Dopustiš "unindentified sources" u opcijama eventualno.
Ovaj SMS organizer je neka BETA od Microsofta za koju mi javlja da nije dostupna u Hrvatskoj. Zašto, pitaj njih. A onaj Gmail GO ne radi s ovom verzijom Androida. Općenito su te GO aplikacije rađene za starije uređaje. Traže manje RAM-a itd.
Iz Dote sigurno ne. FIFA, Diablo 3 možda. Ne igram baš puno stvari aktivno online. I meni je tvoj nick "poznatiji", ali ne mogu se sjetiti zašto.
Ne radu mi mobilni podaci, sta treba napravit
Kako se nisam sjetio
Hmmm
kad preko magiska instaliram gcam. Kako da to koristim onda? xD
napravis sve prema uputi u linku koji sam stavio.. instaliras magisk preko google trgovine i onda trazis modul camera2api enabler u magisku..kad instaliras skines ovu gore arnova camera apk i koristis gcam. nakon svega restartas mob jer magisk zahtijeva restart moba kako bi se aktivirale te nove mogucnosti koje instaliras..
8.1 bi navodno mogao tokom ovog ili slijedeći mjesec. Također se šuška da će Xiaomi omogućiti i podršku za Project Treble što bi trebalo jamčiti još brže i prvenstveno stabilnije nadogradnje.
8.1 bi navodno mogao tokom ovog ili slijedeći mjesec. Također se šuška da će Xiaomi omogućiti i podršku za Project Treble što bi trebalo jamčiti još brže i prvenstveno stabilnije nadogradnje.
Ako to odrade onda svaka čast. Iako nekako sumnjam. Ali da, bilo bi odlično, pa držim fige da stvarno bude.
Onako po sjećanju, mislim da je fokus na još manjoj potrošnji baterije, ali nemoj me držati za riječ.
Pozdrav!U zadnjih tjedan dana sam primijetio da nakon što pritisnem tipku za otključavanje zasvijetle one 3 tipke na dnu ekrana a ekran se upali nakon 6-7 sekundi.Također mi se baterija užasno brzo prazni,ne izdrži ni čitav dan.Je li vrijeme da vratim uređaj na tvorničke postavke?