Xiaomi Mi A1
- poruka: 941
- |
- čitano: 269.231
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda je drugačiji pin od slušalica.
Neke razlike, rano još za reći?
Da na to sam mislio. 3pin-ske slušalice obično ne rade baš kako treba, većinom su sada te 2pin-ske.
Da.
Razlike, možda je još rano.
Ovako na prvu se čini da je mob malo "življi",responzivniji međutim išao sam pogledat ako ima neki mail u 10:20 i kad sam otvorio Gmail onda je ucitao neki mail od 9:45.
UPDATE:
Sad mailovi dolaze uredno, vidit ćemo šta će bit za par dana.
Nitro 100 jesi uspio kupit crvenog? Daj kad dodje uslikaj...brijem da super izgleda
Jesam, prekosutra bi trebao stići
Budem poslikao
Pa imaš preko honorbuya 64gb za kupit. Odakle ti da na aliju ne možeš proći bez carine i pdva? Global Version Xiaomi Mi A1 MiA1 32GB ROM 4GB RAM Snapdragon 625 Octa Core Smartphone Dual 12.0MP Camera Android Mobile Phone
http://s.aliexpress.com/yIJNBBRb?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)
Ima al nema crvenog, na Aliju je bila frka za carinu, danas je recimo Goldway potvrdio da su vratili opet dostavu bez carine. Ali nema tamo crvenog, a u Mi Global Store-u je bilo samo 32 GB verziju.
Jel bio kakav fix Oreo updejta? Jos uvijek ne znam jel bih ga updateao ili ne...
Jel bio kakav fix Oreo updejta? Jos uvijek ne znam jel bih ga updateao ili ne...
Navodno je Xiaomi povukao update, ako nemas notifikaciju ili je nestala cekaj dok ne izbace novi.
...sacekaj...
Stvarno?
Nisam znao.
Da li se zna zasto su povukli update?
Stvarno?
Nisam znao.
Da li se zna zasto su povukli update?
Navodno zbog bugova. Već par dana nitko nije dobio update što nije baš uobičajeno.
Sam reko da su izbacili update samo zato da bi ispunili obećanje o dolasku Orea prije 2018. Samo su si pucali u nogu.
Sam reko da su izbacili update samo zato da bi ispunili obećanje o dolasku Orea prije 2018. Samo su si pucali u nogu.
Pa bas i nisu, nisu ni prvi ni zadnji koji su ovako nesto napravili i povukli update, da je Samsung recimo u pitanju ne bi povlacio. Ovako im bar ljudi ne mogu predbaciti da nisu ispunili obecanje, to da nije lijepo nije..
Pa bas i nisu, nisu ni prvi ni zadnji koji su ovako nesto napravili i povukli update, da je Samsung recimo u pitanju ne bi povlacio. Ovako im bar ljudi ne mogu predbaciti da nisu ispunili obecanje, to da nije lijepo nije..
Ne sjećam se da su obećali izbaciti nedovršen update i povlaćenje istog 2 tjedna nakon.
Danas mi stigao mobitel. Kako da updejtam na Oreo? Piše mi još uvijek 7.1.2 nakon što sam download 1gb December security patch.
Danas mi stigao mobitel. Kako da updejtam na Oreo? Piše mi još uvijek 7.1.2 nakon što sam download 1gb December security patch.
Povukli su update. Možda ima neka zaobilazna metoda eventualno.
Šta, povukli su kompletan update na Oreo? A što s nama koji smo već updatali, kada izajde fixana verzija, dobijemo samo zakrpu za ovaj, ili opet kompletno sve?
Ako sam dobro upratio, krajem mjeseca obicno stizu security patchevi, tako da ako je skroz povucena nadogradnja za one koji nisu apdejtovali, bice vjerovatno krajem mjeseca ponovo dostupna nadogradnja
kako se meni cini, android one je propao projekat, odnosno nije zazivio kako se to prvobitno zamisljalo, bar ne u ovoj kategoriji jacih smartphona, ako me pamcenje dobro sluzi, oni prvi low end telefoni s android one programom, su imali brze nadogradnje i nije bilo problema.
Meni radi sve bez problema na oreu...nisam primijetio njihove nikakve
Edit: Nevermind.
Ne sjećam se da su obećali izbaciti nedovršen update i povlaćenje istog 2 tjedna nakon.
Cura je updeta-la na oreo i radi joj sasvim normalno, tako da ne bih rekao da je nedovrsen. Ima puno ljudi kojima radi normalno. Cijelu strku su napravili oni koji su wipe-ali google framework cache i onda su imali bezbroj bugova. Ima par potvrdenih bugova koje su India specific pa su vjerojatno zato povukli, ali jbga desava se, bolje da su povukli nego da su ostavili i to je po meni plus njima.
Moraš ići na one tri točkice pokraj baterije i stavi 'show full device usage'.
...tako, nikako se snaći sa ovim novim rasporedom opcija na Oreo...
I kod mene je to na 9%
...tako, nikako se snaći sa ovim novim rasporedom opcija na Oreo...
I kod mene je to na 9%
Dap, kompletno su reorganizirali postavke, ali meni se u neku ruku i sviđa. Malo promjene.
Sad koliko sam uspio naći na netu to je "Rich Communication services". Odnosno nešto vezano uz Google i poruke. Priličan "pain in the ass" kako korisnici Orea pišu, za bateriju.
Navodno ovo pomaže:
"Settings - Google - App preview messages and turn it off. This is meant for integrating RCS (Google Allo for now) with Android messages app. Meaning you can receive Google Allo messages even if you do not install the app"
Ja ću probati pa vidjeti dali ima razlike. I dali on uopće što utjeće na bateriju.
postavke>zvuk>slusalice i zvucni efekti (stavio prvi put mob na HR pa mi sve zvuci cudno )...ne sjecam se ako je bilo i prije oreo-a
Cura je updeta-la na oreo i radi joj sasvim normalno, tako da ne bih rekao da je nedovrsen. Ima puno ljudi kojima radi normalno. Cijelu strku su napravili oni koji su wipe-ali google framework cache i onda su imali bezbroj bugova. Ima par potvrdenih bugova koje su India specific pa su vjerojatno zato povukli, ali jbga desava se, bolje da su povukli nego da su ostavili i to je po meni plus njima.
Ali šta im se događa? Meni je frend to obrisao i updateao i nema nikakvih problema nakon updatea. Iako ne znam da li je odradio factory reset ili ne nakon updatea.
I ja sam obrisao google framework cache, i dobio notifikaciju za update, ali ga ipak nisam išao updateat, predomislio se, jer sam pročitao da neki imaju problema sa velikom potrošnjom baterije pri korištenju BT-a, a ja BT koristim gotovo stalno, pa nisam updateao i isto nemam nikakvih problema sa uređajem.
Šta uopće radi taj google framework cache?