Update, vlasnik se javio i poslan mu je 📱. Dao sam mu jednu svoju silikonsku masku i kaljeno staklo iako mu je već ekran razbijen 😥
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Update, vlasnik se javio i poslan mu je 📱. Dao sam mu jednu svoju silikonsku masku i kaljeno staklo iako mu je već ekran razbijen 😥
Pozdrav. Radi se o xiaomi 11T. Dal se dogada kome da mu telefon automatski smanjuje svjetlinu? Znaci auto svjetlina mi je ugasena ali telefon mi sam smanji svjetlinu iako mi je u notifikacijskom centru narihtano na 100%. I onda je odjednom opet dobro i tako ukrug. Mobitel je takoder dosta laggav. Trzaju mi animacije. Pogotovo scrollanje po forumima i youtubeu. Jel moguce da je ovaj telefon tolko smece nakon godinu dana?
Ma normlano je to.
Desi se na svakom mobu pogotovo ako npr u autu ljeti koristis navigaciju i sunce ga ugrije dodatno.
nisi ti taj mob koristio na plaži, po ljeti +35, gledao F1 ili neku tekmu na 4G/5G pa zato neznas da je to norrmalna pojava kad se mob zagrije i pocne dimmat zaslon kako se nebi pregrijao...
i sad, u kuci mi se mob kod streamanja na mobilnim podacima bilo ceg ugrije (ali sad ne spusta svjetlinu, po ljeti zna spustat)
SD 8 Gen. 2 je prva generacija procesora koja se ozbiljno pozabavila sa zagrijavanjem, A52s necu komentirati jer je midranger, internet je pun zalbi na pregrijavanje IP11 na suncu
Sd 888 je i sam po sebi pečnica a kamoli kad sunce pići u njega, normalno da se grije i pregrijava. Da smanjuje brightness je normalno, da je ne smanjuje riknuo bi. Pricam iz iskustva jer i sam imam ultru i topla je kad se optereti vec i sad a kamoli kad će početi vrućine.
sefe, aj razmisli malo o korisnickoj podrsci i buducim nadogradnjama...
od kineza Xiaomi i OP (mada je i OP zadnje vrijeme tak-tak kaj se software tice)
Sumnjam da se pregrijava. Mob se npr ne koristi uopce sat-dva otkljucam ga i ima dimman ekran. Koristim ga dvije minute i svjetlost se pojaca sama od sebe na par minuta i onda opet smanji. Evo nor danas cijeli dan radi sasvim normlano.
Htio otključati na Mi11 Lite (4G odnosno kodno - courbet) bootloader da mogu staviti EEA (EU) ROM međutim popušio sam temp-ban, a ne znam zašto. Ženin Mi 11 (venus) je otključan, staviti ću na njezin EU-ROM jer trenutno ima 14.0.23.4.10.DEV (developer) verziju. Na svome bi isto htio staviti EU-rom, ali neću moći pristupiti bankovnoj aplikaciji iz AT stoga ću to odgoditi.
ako na ovaj screnshot aludiraš da si dobio ban bez brige nisi
tako je sad to, potrebno vrijeme od tjedan dana da možeš otključati bootloader