Mi Hrvatska/Mi Croatia

poruka: 3.800
|
čitano: 1.282.540
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Mi Hrvatska/Mi Croatia
tnakir kaže...

Iako mi nije jasno zašto se Here ruši, a volio bih da ih imam. Ok su mape, aplikacije je free, intuitivna... Samo eto, jebiga, ne radi na Xiaomiju.

Zanimljivo, meni se na Note 4X ne ruši nakon skidanja mapa, a susjedu na Galaxyu S7 edge instantno.

Probaj obrisati cache i data od Here mapsa pa ponovno.

Kruha i igala...
13 godina
zasto ne skines Maps.me isto je dobra kao Here
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
14 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

danas naručen redmi note 4x

https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-4X-Mobile-Phone-Snapdragon-625-Octa-Core-5-5-FHD-3GB-RAM/32792320034.html

preko dhla...navodno nema carine

ima tko ovaj model? dojmovi? :)

1 0 hvala 0
13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ja takoder narucio novi mob jucer,Mi Max 2 ,crna verzija,jedva cekam ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
JoleVK kaže...

danas naručen redmi note 4x

https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-4X-Mobile-Phone-Snapdragon-625-Octa-Core-5-5-FHD-3GB-RAM/32792320034.html

preko dhla...navodno nema carine

ima tko ovaj model? dojmovi? :)

ja uzeo, čekam da dođe :)

16 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Gdje je najbolje (najjeftinije) kupiti Xiaomi Mi Bluetooth Speaker 2 Square Box? Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
13 godina
Ja bih uzeo na Gearbestu. Brza dostava (desetak dana) i malo manja cijena.
https://m.gearbest.com/speakers/pp_621648.html

Ja imam njihov stariji zvučnik, ovaj:
https://m.gearbest.com/speakers/pp_241962.html

Super me služi, zvuk je odličan, nema krčenje ni kada pojačam do kraja, a stvarno može biti glasan. Jel ima netko oba pa da napiše neku usporedbu?

Imao sam i ovoga:
https://m.gearbest.com/speakers/pp_175673.html

Nije imao aux, i bilo je krčanja tako da sam ga se brzo riješio.
16 godina

Peruneph kaže...
Ja bih uzeo na Gearbestu. Brza dostava (desetak dana) i malo manja cijena.
https://m.gearbest.com/speakers/pp_621648.html

Ja imam njihov stariji zvučnik, ovaj:
https://m.gearbest.com/speakers/pp_241962.html

Super me služi, zvuk je odličan, nema krčenje ni kada pojačam do kraja, a stvarno može biti glasan. Jel ima netko oba pa da napiše neku usporedbu?

Imao sam i ovoga:
https://m.gearbest.com/speakers/pp_175673.html

Nije imao aux, i bilo je krčanja tako da sam ga se brzo riješio.

Dali prolazi bez carine i pdv-a? Ako bi se odlucio za ovaj stariji model na gearbestu 28,77 €

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.8.2017 17:52 (Icefox).
13 godina
neaktivan
To je iznos koji definitivno podljeze PDV-u ali samo je pitanje srece hoce li ti carina otvarati paket i traziti potvrdu o placanju.Znaci lutrija
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
13 godina
Ja sam prošle godine uzeo tri, niti jedan nije završio na carini.
16 godina
Peruneph kaže...

Super, narucit cu ovu stariju verziju, hvala 

10 godina
neaktivan
Iwa1001 kaže...

Pozdrav ekipa,

imam jedno pitanje za vas vezano za viber, whatsapp i sl. Naime nakon podešavanja na par mjesta (autostart, battery mangment...) notifikacije konačno rade kak treba, međutim samo za tekstualne poruke. Stickeri, fotke i sl. i dalje ne daju notifikaciju, nego se vidi tek kad se uđe u aplikaciju.

Jel to "normalno" ili propuštam negdje nešto zbog poprilično agresivnog pristupa MIUI-ja prema štednji baterije? Radi se o Mi6 mobu.

Prvo želim pozdraviti inicijativu Mi Hrvatska/Mi Croatia  i zahvaliti pokretačima te akcije te poželjeti im uspjeh započetom projektu.

Trenutno posjedujem Mi Max 2 (mijenjam često mobove  tako da…..   )

Drugo : @Iwa1001 , evo napravio sam mali tutorijal  ( za tebe i sve nove buduće vlasnike Xiaomia ) kako podesiti postavke i da pravovremeno dobiješ obavijesti aplikacija ( ton je tiši iz razloga što sam ga snimao dok je žena spavala a nema smisla buditi je  ko zna kako bi reagirala  , ali čuti će se valjda ).

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.8.2017 18:11 (razjaren).
12 godina
neaktivan
Icefox kaže...
Peruneph kaže...

Meni stigao prije 3 dana bez carine sa Gearbest-a. Odlican!!!

16 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

narucio mi box u petak preko gear-a za $70... nadam se da ce proci carinu bez problema :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
razjaren kaže...
Iwa1001 kaže...

Pozdrav ekipa,

imam jedno pitanje za vas vezano za viber, whatsapp i sl. Naime nakon podešavanja na par mjesta (autostart, battery mangment...) notifikacije konačno rade kak treba, međutim samo za tekstualne poruke. Stickeri, fotke i sl. i dalje ne daju notifikaciju, nego se vidi tek kad se uđe u aplikaciju.

Jel to "normalno" ili propuštam negdje nešto zbog poprilično agresivnog pristupa MIUI-ja prema štednji baterije? Radi se o Mi6 mobu.

Prvo želim pozdraviti inicijativu Mi Hrvatska/Mi Croatia  i zahvaliti pokretačima te akcije te poželjeti im uspjeh započetom projektu.

Trenutno posjedujem Mi Max 2 (mijenjam često mobove  tako da…..   )

Drugo : @Iwa1001 , evo napravio sam mali tutorijal  ( za tebe i sve nove buduće vlasnike Xiaomia ) kako podesiti postavke i da pravovremeno dobiješ obavijesti aplikacija ( ton je tiši iz razloga što sam ga snimao dok je žena spavala a nema smisla buditi je  ko zna kako bi reagirala  , ali čuti će se valjda ).

Kakav vam je mi max2?
Jedva cekam da moj dode,uzeo sam crni 64gb verziju :)

8 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Pozz .. zanima me zna li iko kada ce doc MIUI 9 za Xiaomi mi5? 
Znam da postoji neka beta verzija za skinit pa preko fastboota flashat ili tako nesto, ali mene zanima kada ce sluzbeno doci kao na mobitelu novi update? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
RenyDB kaže...

Pozz .. zanima me zna li iko kada ce doc MIUI 9 za Xiaomi mi5? 
Znam da postoji neka beta verzija za skinit pa preko fastboota flashat ili tako nesto, ali mene zanima kada ce sluzbeno doci kao na mobitelu novi update? 

mislim da na pocetku devetog ili tako nesto, iako ima spisak bas negdje (xiaomi.eu - potrazio sada)

1) August 11th, 2017 
MIUI 9 Developer ROM for Mi 6, Mi 5X, and Redmi Note 4X Qualcomm will be released to the public!

2) August 25th, 2017
MIUI 9 Developer ROM for Mi MIX, Mi Note 2, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5c, Mi Max 2, Mi Max 32G, Mi Max 64G/128G, Mi 4S, Mi 4c, Mi Note Pro, and Redmi 4X will be released to the public!

3) From late September, 2017
MIUI 9 ROM for all the other Xiaomi / Redmi devices (except EOL) will be successively released to the public!

xiaomi ce napravit android one mobitel, tj mi 5x, iako ne shvacam da li ce novu verziju mobitela izdati ili samo software..

14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Kako i gdje najjeftnijie doći do Amazfit Pace sata?

https://us.amazfit.com/shop/pace?variant=25112

EDIT:

Postoji i tema o njemu, pa se slobodno jave korisnici ovog sata.

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/xiaomi-amazfit/249736.aspx

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.8.2017 23:22 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Clueso kaže...
Icefox kaže...
Peruneph kaže...

Meni stigao prije 3 dana bez carine sa Gearbest-a. Odlican!!!

Poslao sam im poruku da na posiljku napisu vrijednost manju od 22 €, odgovorili su mi da to ne mogu napraviti, nakon toga sam dobio notifikaciju da je paket poslan. Clueso dali je tebi na paketu vrijednost veca od 22€?

13 godina
Ja sam prije dva tjedna naručio nešto u vrijednosti preko 25 $. Poslao sam odmah poruku da napišu na paketu manju cijenu pa su isto rekli da ne smiju. Danas paket stigao na kućna vrata, piše value 10,20€ :)
13 godina
neaktivan

Ha ha....dok se vi borite da vam pisu manje cijene ja moram da pisu vece 

Jer kada dodu npr tenisice u paketu a na njemu pise 7$,nema druge nego da bude umnjivo.Ja im uvijek pisem da stave cijenu oko 20$

10 godina
neaktivan

@nixa2210 , vjerujem da jedva čekaš znam poznat mi je taj osjećaj . Inače zadovoljan sam s mobitelom u svakom pogledu , nije me razočarao,  jedni ćeš se morati malo priviknuti na veličinu ( ja već jesam ) tako da nema problema  ,naručena futrola koja se kači za remen je stigla jučer i sad ga po ljeti ne moram gurati u džepove traperica što predstavlja problem pri vožnji ( a i uostalom tako nosim sve mobove ). I moj je crne boje … inače trajanje baterije je sjajno a napuni se za dva sata i 25 minuta ( od 0% do 100% mjerio osobno ).

Futrola koju posjedujem: KLIK OVDJE

13 godina
neaktivan
razjaren kaže...

@nixa2210 , vjerujem da jedva čekaš znam poznat mi je taj osjećaj . Inače zadovoljan sam s mobitelom u svakom pogledu , nije me razočarao,  jedni ćeš se morati malo priviknuti na veličinu ( ja već jesam ) tako da nema problema  ,naručena futrola koja se kači za remen je stigla jučer i sad ga po ljeti ne moram gurati u džepove traperica što predstavlja problem pri vožnji ( a i uostalom tako nosim sve mobove ). I moj je crne boje … inače trajanje baterije je sjajno a napuni se za dva sata i 25 minuta ( od 0% do 100% mjerio osobno ).

Futrola koju posjedujem: KLIK OVDJE

I ja više volim futrole nego držati mobitel u džepu, samo preferiram položene uz remen, iako vidim kako to može biti problematično s većim ekranom, pogotovo s obim od 6.25" dijagonalom.

Prošlog ljeta sam tako imao jednu zgodu u poštanskom uredu. Nosio sam majicu van hlača, ali se primjetilo da imam nešto za pojasom, pa mi je zaštitar polagano prišao i pristojno me upitao što imam ispod. Kad sam zadignuo majicu, samo se nasmijao, očito se spremao na neugodniji prizor od mobitela u futroli.

14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ima netko mi drone, ili ga misli kupiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Kakvo je stanje sa dozvolama za dronove kod nas?

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
14 godina
Cromaki kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Kakvo je stanje sa dozvolama za dronove kod nas?

Kolko sam zadnje čitao, loše. Dozvole, čekanja, kazne...

Ako ga ja nabavim, sigurno ću snimati "u ilegali". Želja mi je snimati dvorce, kule i slične stare objekte po hr.

14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Slučajno naletio, izgleda da i Iskon polagano ima oko na Xiaomi 

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
@razjaren

Stigao Mi Max2,nevjerovatno brza dostava,DHL dostavio.Od dana uplate novca do mobitela u mojim rukama je proslo 6 dana!
Inace sam cekao najmanje 8-9 dana

Imao sam mi max 1 tako da mi nije velicina nista novo a mogu reci da sam sa dvojkom odusevljen i odlicno napravljen uredaj od kamere,nevjerovatnog dizajna,baterije itd ugl,jako zadovoljan :)
11 godina
neaktivan
Jedno malo pitanje. Da li DHL nazove prije dostave paketa ili kad dođe dođe?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice