Zanimljiv bug u win 7

poruka: 10
|
čitano: 2.237
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zanimljiv bug u win 7

Hmm.. router imam u vezi s siemens modemom  i često mi puca veza ... odnedavno je win zaključio da je bolje stavit X-ić da skužim da mi treba novi modem ili router jer ih on detektira kao neispravne(u xp mi je veza bila ista , nekad pukne nekad ne, ali uvjek se vidlo bljeskanje kad je radila veza, a suprotno od toga da ne.).

Zanima me jel  ima neko mjesto u registriju gdje bi mogao ovu slicicu dovest u red, pošto mi t-com sigurno neće dati modem ako ovaj radi (ali puca veza počesto, a čak je mislim router kriv za pucanje, a kad spojim modem sam isto ne funkcioniše :-D  ⌠zadnje vrijeme na winsima; nisam probao u xp⌡).

Problem je dakle slićica u win trayu, tj postavke homegoupa i to(sto je homegroup) imam spojen jos jedan komp na xp-u u mrezi a w7 mi stalno taj homegroup...bla..bla to ne kuzim, mogu po drugom kompu pisat i citat, a s drugog kompa nish, neznam kam bi upisao onaj password od homegoupa...uh, tesko da ce netko na ovom forumu to odgonetnut :-D.

Internet Access Internet Access
http://www.unitedboinc.com/news-sig/Black-1-8vn08w-0.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 0:38 (ivex'08).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Zanimljiv bug u win 7
Ako se router pregrijava, onda ti mozda zbog njega puca veza, tako da zovi T-Com i gnjavi ih dok ti ne promijene router ili srede vezu
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Slazem se sa gore navedenim savjetom,svakako ih nazovi i reci svoj problem.
15 godina
neaktivan
Zanimljiv bug u win 7

Ma treba lagat malo t-com .. a ak to ne pomogne onda postji naćina kako ruter malo pokvarit da izgleda da su mu izgorili portovi a da je on ustvari ispravan samo ni jedan prot ne radi a t-com ti onda doleti dat drugi ruter

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zanimljiv bug u win 7

Router je moj, a modem njihov.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sto ce ti modem uopce?

16 godina
neaktivan
Zanimljiv bug u win 7 + vuze

To je setup s 3 računala (LAN) koji se spaja na internet pomoću ADSL modema? Ak me kuzis.

Pojavio se dodatan problem(tj sjetio sam ga se sad), ako tko koristi Vuze(Azaureus).

Stalno mi se sam ugasi i izbaci 4 poruke da je nasao vlsp.dll, tj "Venturio firewall" u memoriji, s kojim nije kompatibilan.

Koristim samo win firewall(7) + routerov firewall (+T-Com Firewall online samo na napade postavljen).

Sve sam podesio, port (koji koristi Vuze) je otvoren +upnp na routeru takodjer.             - sad gledam bash (mozda bi pomoglo otvaranje porta?)

Jel se jos kome to dogadja?

Stavio sam Vuze nakon što mi je uTorrent prestao raditi zbog konflikta s Realtek mrezom na maticnoj koju koristim (nije kompatibilan s driverom).

Jel ima tko ideju kako da sredim Vuze, (mozda preko task schedulera)? Ono kad se srusi da ponovo ga digne, jel za to treba poseban program?

Evo link na debug log(ako se tko kuzi u Javu) :-)

Setup Setup
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 18:46 (ivex'08).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zanimljiv bug u win 7

Zasto se ne spajas preko routera samo?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zanimljiv bug u win 7

a zašto ne uzme samo jedan t-comov novi modem/ruter i jedan switcher i evo mu sve radi za10

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zanimljiv bug u win 7

Gledajte, veza mi RADI (24/7) samo ponekad ispadne, što je normalno..

Imam konflikt u računalu i zamolio sam nekog tko zna pročitat log da mi javi gdje je problem možda?

Nikakva kupnja routera ne dolazi u obzir jer sve mi radi .. non stop osim torrenta :-).

P.S. Za onog tko je pitao, router nema modem u sebi, to je Linksys BEFSX41..proguglaj malo, a modem je siemens, a problem je samo u Win 7 mislim.

Molio bi poznavatelje takvih stvari da mi se jave. Hvala jos jednom

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 20:17 (ivex'08).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice