Zaboravio lozinku

poruka: 5
|
čitano: 977
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Zaboravio lozinku

Dugo ne koristim lozinku za pristupanje na windows već pin i zaboravio sam lozinku. 

Hoču promjeniti a neznam kako, inače na web stranici https://account.microsoft.com/me pušta preko pina. Gdje je opcija da promjenim lozinku ? 

Treba mi lozinka jer sam kreirao djelenje sadrzaja preko mreze i zelim pristupiti mobom toj mrezi preko SMB a trazi me username i password koji nisam dugo koristio. 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Zaboravio lozinku

hmmm probaj s Hiren'som...

malo je zeznuto, ali imaš na YT:

Ju je je? Je ju je!
17 godina
Zaboravio lozinku

-hirens (i računalo-os-win..) s tim nemaju ništa, govori o ms-online accu.. hirens ili bilo koji bootmedij s odgovarajućim softom koji može pristupiti lokalnom accu (SAM) može resetirati-dodati-izmjeniti taj lokalni acc, na tom računalu-disku kojeg boota-vidi, ne može druge, mrežno, bilo online ili domena-lan tj isto je 'mreža'.. tj tad kad bi bila obična mreža-lan, s mogućim pristupom disku-serveru tad bi moglo korištenjem mrežnih alata (rusinović) kao pscript-pshell-remote..sysinternals tools.

-mora znati pass da bi ga promijenio. (zato ne treba koristiti druge mogućnosti kao pin-otisak.. tj rizik zaborava, no klasičan fix-odgovor je 'sjeti se' .. jer svatko ima neku svoju shemu po kojoj kreira pass ili koristi jedan-defaultni-svoj..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:56 (ihush).

0 0 hvala 0
7 godina
T700 kaže...

Dugo ne koristim lozinku za pristupanje na windows već pin i zaboravio sam lozinku. 

Hoču promjeniti a neznam kako, inače na web stranici https://account.microsoft.com/me pušta preko pina. Gdje je opcija da promjenim lozinku ? 

Treba mi lozinka jer sam kreirao djelenje sadrzaja preko mreze i zelim pristupiti mobom toj mrezi preko SMB a trazi me username i password koji nisam dugo koristio. 

Pa, zapravo sve na mrezi svih mreza je vezano uz email. Odnosno zatrazi na email sto trebas i rijeseno. Doduse, ne znam kako to funkcionira sa pinom, jer to sam po defaultu maknuo. Probaj unijeti krivi pin nekoliko puta pa ce ti sigurno ponuditi opciju kako da rijesis problem preko emaila.

4 godine
SamoPitam3 kaže...

Pa, zapravo sve na mrezi svih mreza je vezano uz email. Odnosno zatrazi na email sto trebas i rijeseno. Doduse, ne znam kako to funkcionira sa pinom, jer to sam po defaultu maknuo. Probaj unijeti krivi pin nekoliko puta pa ce ti sigurno ponuditi opciju kako da rijesis problem preko emaila.

Da, to je jedino rješenje, no mora imati Outlook račun, dakle Microsoft.  

Ja sam jednom iz dosade pokušao, ukucao krive pinove i ponudio mi je rješenje da promijenim pin, ali samo preko outlook računa.

Imao sam ga isprintanog na A4, kao i ostale lozinke.

合気道 五段
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice