XP-problem sa particijama (manji) zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 933
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
XP-problem sa particijama (manji)

Ovako prilikom reinstalacije XP-a poremetile su mi se particije, naime zadnji put sam sa partition magic-om sredio 2 particije i sve je radilo super, sada mi je prilikom reinstalacije umjesto prvotnih C i D particija naso jos neki neiskoristeni dio od 200njak MB i nazvao ga particija D prilikom instalacije.... ta particija u windozima nije vidljiva, no desilo se slijedece: particija C je ona na koju su nasnimljeni windozi novi, particija E je bivsa particija D na kojoj su ostali svi filmovi, glazba itd... F: je dvd prza, a novi D: je bilo koji flash ili stogod ubacim u komp.

E sada, ja bih htio da mi E: postane d: bez gubitaka podataka, da je prza e: a onda me vise nije briga kako ce se dalje zvati... htio sam probat to napravit sa partition magic-om, no nemrem naci nego neke trial verzije (koje nedaju nista napravit nego samo uvid u ono sto bi full verzije mogle napravit), zadnji put mi je frend dao full verziju, ne znam gdje to sada nabavit, reinstall jos jedan mi se neda radit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: XP-problem sa particijama (manji)

Moje računalo (desni klik) -> manage -> disk management (u ljevom stupcu) -> desni klik donji prikaz diskova -> change drive letters and pats. Prvom kojem mjenjaš ćeš možda morat dat slovo koje nečeš koristit, jer ono koje želiš dat je več zauzeto.

17 godina
neaktivan
RE: XP-problem sa particijama (manji)

prilikom instalacije win-a mogao si tih 200mb pridruziti C particiji koju si ionako formatirao.

Nazalost, bez nekakvog programa neces puno napraviti.

Zovi prijatelja i trazi program ili ono... snadzi se sam druze, linkove ti ovde necu stavljati ali google ti je prijatelj.

A uvjek mozes tu particiju izbrisati. Start > Control panel > Administrative Tools > Computer Management > Disk Management ; pa desni klik i 'delete logical drive' Osmijeh

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
16 godina
XP-problem sa particijama (manji)

Odlicno, puno hvala na trudu, uspio sam sa onim disk manage-om

Moze lock!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice