Windows.XP.Gamers.Edition

poruka: 12
|
čitano: 5.509
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Evo zanima me vase misljenje o Windows XP Gamers Edition

Cuo sam da ima Directx 10 na njemu sa SP3 updateom. Kolika je razlika izmedu ovog i obicnog xp-a? dali je Directx 10 jednak kao da igram na Visti? Koje su mu mane a koje prednosti...naravno sa ostalim softwerskim programima i igrama.

pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2009 18:22 (divines).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To ti nije orginalan windows nego modificiran. Navodno su izbačene sve "nepotrebne" stvari tako ta koristi nešto manje memorije.

Čista glupost, ali ako imaš slabiju konfiguraciju i comp koristiš samo za igre onda će ti koristiti.

0 0 hvala 0
17 godina

Da edicija koja je beskorisna. A neki primejrci modifikacija imaju i duboko ukopane trojane, i spyware.

Bolje ti sebi stavi normalni Windows Xp SP 3. Ovaj gamer samo trazi manje rama - ali prvo sto ti je stavi AVG ili bitdefender i dobro ga preskeniraj.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows.XP.Gamers.Edition
autorov komentar
Joso162 kaže...

To ti nije orginalan windows nego modificiran. Navodno su izbačene sve "nepotrebne" stvari tako ta koristi nešto manje memorije.

Čista glupost, ali ako imaš slabiju konfiguraciju i comp koristiš samo za igre onda će ti koristiti.

Imam Naziv matične ploče:Asus P5KPL-VM. 2 gb RAM,Graficka:ATI Radeon HD 3600 Series,512 mb,Procesor:DualCore Intel Core 2, 2533 MHz

Na tome imam novo instaliranu Windows 7-icu. Radi sve savsreno za sad ali mislim da cu je promijeniti jer je beta verzija.Pa si razmisljam staviti Taj XP gamersku verziju. pa me zanimalo vase misljenje
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Hummer kaže...

Da edicija koja je beskorisna. A neki primejrci modifikacija imaju i duboko ukopane trojane, i spyware.

Bolje ti sebi stavi normalni Windows Xp SP 3. Ovaj gamer samo trazi manje rama - ali prvo sto ti je stavi AVG ili bitdefender i dobro ga preskeniraj.

ma imam ja i bolje Anti Spyware i Anti virusne programe. to bas ne valja.,gore navedeno. znam iz iskustva. ali eto jos nikad nisam cuo za tu gamersku verziju pa mislio probat.

takoder sam cuo da ima Vista.,gamerska verzija koja trosi takoder puno manje rama....znate sta o tome?

ae treba mi vise informacija!!!!!!!!!!!!!

pis=)
17 godina

Ma vista koja god verzija za svoje osnove ovisi što sadrži i kako je podesiš uzima oko 300-500 MB.

I ta gamer edicija nije ništa drugo nego malo smanjena Ultimate verzija + novi skinovi i background. A razlike u preformansama obićne i gamer viste se vide jedino ako imaš gigu rama.

Za kompove sa 1,5 GB rama ti dođe na isto koristio gamer ediciju ili normalnu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2009 19:22 (Hummer).
17 godina
neaktivan

vrlo vjerojatno ces dobiti neki virus ili trojanac.

a i mozes si sam sloziti modificirane windowse, samo sam zaboravio kako se program zoveNeodlučan hehBelji se

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vlite je program kojim možeš urediti sam instalaciju od viste. Samo trebaš znati što ti je najpotrebnije, a što ti neće trebati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2009 19:45 (Hummer).
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

...

a i mozes si sam sloziti modificirane windowse, samo sam zaboravio kako se program zoveNeodlučan hehBelji se

Hummer kaže...

Vlite je program kojim možeš urediti sam instalaciju od viste. Samo trebaš znati što ti je najpotrebnije, a što ti neće trebati.

da vLite je za vistu, a nLite za xp.
17 godina
neaktivan

di mogu skinut taj xp ? meni su baš sexy takvi windowsi

16 godina
neaktivan
autorov komentar

na nekom torrentu. nemogu ovako dati stranicu....ali potrazi malo,ako nista ne nades posaljem ti u PM

16 godina
neaktivan

Potrazi tiny xp   (rev09 je zadnja)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice