Windowsi za igranje

poruka: 9
|
čitano: 1.316
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windowsi za igranje:

Ovako, zanima me što da stavim kao OS (pretežno za igranje). Trenutni imam WIN7 Ultimate 64 bit.

Pogledajte u MOJ PC i predložite mi dali da pustim sedmicu, ili da stavim Vistu ili XP (napominjem da sve imam original tako da je svejedno).

Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windowsi za igranje

nista ne diraj

6 0 hvala 0
14 godina
Windowsi za igranje

od 7 trenutno nes nac bolji windows za igranje ionako imas odlicnu konfu...ostaj na njoj i be happy {#}

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

1 0 hvala 0
16 godina
Windowsi za igranje

Najbolje ti je da ostane sedmica. Ako si sumnjičav, stavi xp u dual boot sa sedmicaom i probaj.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Windowsi za igranje

definitivno sedmica, ima ti automatske update drivera za sve, automatske update directx-a itd. tako da ti je ona najbolja!

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windowsi za igranje

Ma več imaš to što tražiš!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Windowsi za igranje:
mabencic kaže...

Ovako, zanima me što da stavim kao OS (pretežno za igranje). Trenutni imam WIN7 Ultimate 64 bit.

Pogledajte u MOJ PC i predložite mi dali da pustim sedmicu, ili da stavim Vistu ili XP (napominjem da sve imam original tako da je svejedno).

Hvala!

Ostani na tome..

14 godina
neaktivan
Re: Windowsi za igranje
captain_soap_McTawish kaže...

Najbolje ti je da ostane sedmica. Ako si sumnjičav, stavi xp u dual boot sa sedmicaom i probaj.

gjurki kaže...

definitivno sedmica, ima ti automatske update drivera za sve, automatske update directx-a itd. tako da ti je ona najbolja!

ma bez uvrede autoru, ali cim je on ovo pito predpostaljam da se i ne kuzi bas toliko u sve to, ali uglavnom ostavi sve kako je sad i uzivaj u igrama na max detaljima

16 godina
neaktivan
Windowsi za igranje

Puštam. Hvala na odgovorima!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice