Windows XP SP3 Iskustva ?

poruka: 100
|
čitano: 32.717
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Koristit cu je kad izadje official verzija...hehCool

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows XP SP3 Iskustva ?
Adi-g kaže...

Koristit cu je kad izadje official verzija...hehCool

ma daj ? .. trenutne verzije i jesu samo za testere, ne za korisnike
17 godina
neaktivan

Neznam baš ja se nebi upuštao u SP3 još dok ne izađe finall, ko zna što sve može napraviti windowsima... Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina

Mene zanima kaj je s onom nekom aktivacijom windowsa sto su govorili da ce biti jer imam piratske windowse pa ne bi htio da mi se nes zblokira ili da ne radi kad instaliram SP3, a i jos jedno pitanje, jel se moze to uopce instalirati na piratske windowse??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kada će otprilike izaći official SP3 ?
17 godina
neaktivan
Imam XP na svoje slave Pc-u,pa tako imam instalirani SP3.
--
Najveća značajka je povećanje performansi...
17 godina
neaktivan

istalirao sam ga uspješno tek iz safe moda.... inače bi uvijek instalacija izbacila neki error. i sad kad uđem u windowse javlja mi wuauclt.exe has encountered error..... i stalno se javlja...

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2008 15:13 (Korny).
17 godina
neaktivan

SP3 za XP još ne postoji. Upozorenje svima: ne instalirati nepostojeće stvari na računala. :)

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina

Pa postoji u beta verziji ili RC verziji, a puna verzija stize isto ubrzo

17 godina
neaktivan
Našao sam link za download SP3,pa ako tko želi...
17 godina
neaktivan
Maha kaže...

Pa postoji u beta verziji ili RC verziji, a puna verzija stize isto ubrzo

Upravo tako (podebljano).

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

SP3 za XP još ne postoji. Upozorenje svima: ne instalirati nepostojeće stvari na računala. :)

A jbt kako si se i izrazio "ne istalirati nepostojece stvari na racunala".... sad iz toga svasta se moze misliti.....Sp3 postoji kao RC a ne kao final...i ko voli nek izvoli....ja ga imam instaliranog ne primjecujem nista, ama bas nista nista niti brze OS radi niti sporije..nemam problema sa softwerom i igricama tako isto kao da ga i nema jedino sto su do tada izdate sigurnosne zakrpe u njemu...ne vjerujem da vise propsuta sa sp3 Rc dolazi neko zakrpa :D:D:D  

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan

Sto se tice instalacije sve je proteklo u najboljem redu. Mislim da se rad ipak neznatno poboljsao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alen kaže...
naxeem kaže...

A jbt kako si se i izrazio "ne istalirati nepostojece stvari na racunala".... sad iz toga svasta se moze misliti.....Sp3 postoji kao RC a ne kao final...i ko voli nek izvoli....ja ga imam instaliranog ne primjecujem nista, ama bas nista nista niti brze OS radi niti sporije..nemam problema sa softwerom i igricama tako isto kao da ga i nema jedino sto su do tada izdate sigurnosne zakrpe u njemu...ne vjerujem da vise propsuta sa sp3 Rc dolazi neko zakrpa :D:D:D  

imam SP3 RC2, slažem se s alanom... ima nekih fora stvari na opcijama u network connections i to je to koliko sam primjetio..
17 godina

ja čekam finalnu verziju

Oko za oko, četkica za zube.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vec nekih mjesec dana koristim RC i nikakvih problema, kasnije cu napravit Update na finalnu verziju, svi programi rade kako treba i kako se očekuje od SP3  :)

Pozz

DFI INFINITY Blood Iron, QuadQ6600@3.0GHz - THERMALTAKE BigTyp 120 VX, 4x1GD DDR2 800, 8800GT TOP

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma ja imam windowse sa SP2... nakon toga instaliram jos onaj AutoPatcher i radi ko bubica

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

SP3?!?! Ma samo hrpa updateova koje bi XP i sam s vremenom skinuo...ništ novo...

I is a college student.

0 0 hvala 0
17 godina

Ja ga vozim vec jedno mjesec dana, i nakon instalacije sam primetio odredjeno ubrzavanje stroja. Najvise sam dobio kod bootanja i ulogiravanja u domenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tiki kaže...

I  sta  ces  morao  u  safe  modeu  sve  przit  po  cdima  i  format  C:

Tu sam negdje napisao nešto o tom backupu - ljudi, zaboravite format c: za svakakve kvarove, zašto ne koristite partition image kao backup? Ljudi hvale Acronis True Image, meni je brljao s podizanjem sustava, ali iz iskustva preporučam Ghost 10, njegov boot CD. Ovisno o veličini particije - meni 10 GB osnovnu particiju spremi u image za 15 minuta i toliko za vraćanje na disk kad zatreba. Jednostavno, bezbolno i brzo. Kad ti sustav radi najbolje, kad si jako zadovoljan, to znači da je vrijeme za napraviti backup image.

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.
17 godina
neaktivan

Nisam ga imao namjeru instalirat ali lijenost je napravila svoje. Zbog zamjene nekih komponenata morao sam instalirat friski XP pa eto da izbjegnem pol sata instaliranja zakrpi ja lijepo skinem sp3 RC2. Nakon instalacije osim nemogucnosti instaliranja IE7 sve radi ok.(rijeseno deinstalacijom sp3,instalacijom IE7 i ponovno sp3 nakon toga).

PS

Nije mi jasno zasto IE7 nije sastavni dio sp3

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2008 16:56 (Brada).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hey evo ja sam prije vec tjedan dana instaliro taj sp3 ali u instalaciji me nesto zezalo nemam pojma kao neke greske na kraju je pisalo da je sp3 u system propertis ali sta ja znam deinstaliro sam ga nikakva promjena a cuo sam od dosta ljudi da nevalja neznam to je tek sad izaslo strpi se malo pa mozda i bude valjalo pozdrafCool

zelim raditi na kompjuterima a neznam dali bi znao dovoljno hahaahha

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ništa dobra! To su sve lažni SP3! Nije nijedan od Microsofta!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Jeli je final verzija izašla???

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
darkswordwarrior kaže...

Jeli je final verzija izašla???

Ne

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Meni je SP3 RC2 3300 pravio problema sa CoD4 i sa audio driverima. Za CoD4 je nedostajao neki dll koji sam rijesio instaliranjem zadnjeg DirectX, a audio drivere nisam mogao instalirati na XP SP3 vec sam morao instalirati XP SP2 pa drivere i na kraju SP3.
17 godina
neaktivan

instalirao sam service pack 3 i mislim da mi je on blokirao secure w33. to je inace program koji ntegrira za wireless i local area connection mogucnost upisivanja sifre koju dobijete na fakultetu za login za internet.

ako itko zna mogu li se kako vratit postavke od sp2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li netko zna kada se otprilike očekuje da će izać official verzija (a ne ovi RC) ?

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Danas sam instalirao ovaj: http://www.softexia.com/news.php?readmore=4170 ; Kazu "kao" to je neka finalna verzija. Instalirao bez problema za oko 15min. i nisam primetio neko ubrzanje. Jedino je kao sto vecina kaze update-ovao msn i media player.

Athlon 3800+X2@2.5GHz; Gigabyte GA-M55S-S3; Kingston Value 2x1GB DDR2 800MHz; Gigabyte 8600GTS 256MB SP3; WD 2500JK; WD1600JS, Audigy 2; DL 600W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A evo imam SP2, sad ću si skinut SP3

http://bux.to/?r=budi5875
http://bux.to/?r=budi5875
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice