Koristit cu je kad izadje official verzija...heh
Windows XP SP3 Iskustva ?
- poruka: 100
- |
- čitano: 32.717
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Koristit cu je kad izadje official verzija...heh
Neznam baš ja se nebi upuštao u SP3 još dok ne izađe finall, ko zna što sve može napraviti windowsima...
Mene zanima kaj je s onom nekom aktivacijom windowsa sto su govorili da ce biti jer imam piratske windowse pa ne bi htio da mi se nes zblokira ili da ne radi kad instaliram SP3, a i jos jedno pitanje, jel se moze to uopce instalirati na piratske windowse??
--
Najveća značajka je povećanje performansi...
istalirao sam ga uspješno tek iz safe moda.... inače bi uvijek instalacija izbacila neki error. i sad kad uđem u windowse javlja mi wuauclt.exe has encountered error..... i stalno se javlja...
SP3 za XP još ne postoji. Upozorenje svima: ne instalirati nepostojeće stvari na računala. :)
Pa postoji u beta verziji ili RC verziji, a puna verzija stize isto ubrzo
Pa postoji u beta verziji ili RC verziji, a puna verzija stize isto ubrzo
SP3 za XP još ne postoji. Upozorenje svima: ne instalirati nepostojeće stvari na računala. :)
Sto se tice instalacije sve je proteklo u najboljem redu. Mislim da se rad ipak neznatno poboljsao.
ja čekam finalnu verziju
Vec nekih mjesec dana koristim RC i nikakvih problema, kasnije cu napravit Update na finalnu verziju, svi programi rade kako treba i kako se očekuje od SP3 :)
Pozz
ma ja imam windowse sa SP2... nakon toga instaliram jos onaj AutoPatcher i radi ko bubica
SP3?!?! Ma samo hrpa updateova koje bi XP i sam s vremenom skinuo...ništ novo...
Ja ga vozim vec jedno mjesec dana, i nakon instalacije sam primetio odredjeno ubrzavanje stroja. Najvise sam dobio kod bootanja i ulogiravanja u domenu.
I sta ces morao u safe modeu sve przit po cdima i format C:
Nisam ga imao namjeru instalirat ali lijenost je napravila svoje. Zbog zamjene nekih komponenata morao sam instalirat friski XP pa eto da izbjegnem pol sata instaliranja zakrpi ja lijepo skinem sp3 RC2. Nakon instalacije osim nemogucnosti instaliranja IE7 sve radi ok.(rijeseno deinstalacijom sp3,instalacijom IE7 i ponovno sp3 nakon toga).
PS
Nije mi jasno zasto IE7 nije sastavni dio sp3
hey evo ja sam prije vec tjedan dana instaliro taj sp3 ali u instalaciji me nesto zezalo nemam pojma kao neke greske na kraju je pisalo da je sp3 u system propertis ali sta ja znam deinstaliro sam ga nikakva promjena a cuo sam od dosta ljudi da nevalja neznam to je tek sad izaslo strpi se malo pa mozda i bude valjalo pozdraf
Ništa dobra! To su sve lažni SP3! Nije nijedan od Microsofta!
Jeli je final verzija izašla???
Jeli je final verzija izašla???
stand one bit of competition
instalirao sam service pack 3 i mislim da mi je on blokirao secure w33. to je inace program koji ntegrira za wireless i local area connection mogucnost upisivanja sifre koju dobijete na fakultetu za login za internet.
ako itko zna mogu li se kako vratit postavke od sp2?
Da li netko zna kada se otprilike očekuje da će izać official verzija (a ne ovi RC) ?
stand one bit of competition
Danas sam instalirao ovaj: http://www.softexia.com/news.php?readmore=4170 ; Kazu "kao" to je neka finalna verzija. Instalirao bez problema za oko 15min. i nisam primetio neko ubrzanje. Jedino je kao sto vecina kaze update-ovao msn i media player.
A evo imam SP2, sad ću si skinut SP3
http://bux.to/?r=budi5875