Windows XP safe mode problem

poruka: 9
|
čitano: 5.234
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Nakon što sam nešto radio s Ubuntuom (KLIK) u safe mode-u mi nije bila prepoznata tipkovnica. Danas sam probao pokrenuti Ubuntu iz RAM-a i također mi nije radila tipkovnica. Stvarno mi je dozlogrdilo. Što da radim? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Molim Vas, pomozite!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Instaliraj nove windowse

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

Da li je tipkovnica PS/2 ili USB, i da li prepoznaje tipkovnicu u windowsima nakon bootanja?

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

USB. Prepoznaje ju bez problema. Mogu ući u izbornik, ali ne mogu ući safe mode. U Windowsima sve normalno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ako imaš USBtoPS2 utor (uštekaš USB tipkovnicu ili miš pa onda je kao da imaš PS2 priključak)

Evo ti slika kako on izgleda http://www.solarchitecture.co.uk/shop/images/PS2%20USB%20adaptor.jpg

Rado pomaže dobrima
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 13:59 (hacker-goran).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows XP safe mode problem

ovo je ps2tousb adapter

15 godina
neaktivan
RE: Windows XP safe mode problem
XP Master kaže...

Nakon što sam nešto radio s Ubuntuom (KLIK) u safe mode-u mi nije bila prepoznata tipkovnica. Danas sam probao pokrenuti Ubuntu iz RAM-a i također mi nije radila tipkovnica. Stvarno mi je dozlogrdilo. Što da radim? 

kod nekih maticnih ploca usb tipkovnicu treba aktivirat preko biosa kako bi radila kod bootanja ili safe moda!

17 godina
neaktivan

Yep, u BIOS-u trebas aktivirat opciju USB Keyboard support (nalazi se u Advanced Bios Setting sekciji). Pripazi da nisi spojio tipkovnicu na PCI USB kontroler ili nesto slicno, vec direktno na maticnu.

Nudim pozivnice za Lockerz. PM na mail (leonardo.vrcek@gmail.com). Za invite posjetite ovu stranicu: http://www.wix.com/invitez/tehlockerzinvitez
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice