Windows XP - problem s WGA

poruka: 18
|
čitano: 5.736
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows XP

ja imam ovaj kompjuter već 3 godine i sve je normalno radilo, ali mi je prije 3 dana odjedanput se upalio neki Windows Genius .... i kaže da imam neke piratske Windowse i svaki put kad ga upalim postane mi crna pozadina, ako mi netko može pomoći da to riješim neka se slobodno javi, jer mi je tip koji mi je prodo kompjuter instalirao original Windowse

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows XP

PA javi se microsoft supportu i ako imaš racun još bolje.

Nikakav problem dakle.

Ili ganjaj tipa koji ti je prodo crackiran windows pod original

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows XP

Postoje problemi i sa original windowsima koje prepoznaje kao krekane.

Ako imaš račun ili onu naljepnicu zovi microsoft i pitaj ih koji k. i budi bahat.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows XP
Pulja kaže...

ja imam ovaj kompjuter već 3 godine i sve je normalno radilo, ali mi je prije 3 dana odjedanput se upalio neki Windows Genius .... i kaže da imam neke piratske Windowse i svaki put kad ga upalim postane mi crna pozadina, ako mi netko može pomoći da to riješim neka se slobodno javi, jer mi je tip koji mi je prodo kompjuter instalirao original Windowse

ako je ovo otcno zovii ms support ali sumnjam da je to tocno....poprilicno sam siguran da je stavio crackane winse...kako provjerit? neznam...

addicted to HD :D
16 godina
neaktivan

ak nemres rijesit s njima imas na piratebayu pack za popravljanje i neki microsoftove koje su oni napravali za to popravit i raznih gluposti

[adoptable]1364880[/adoptable]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

WGA remover

ovo se i prije dijelilo na forumu, pa nije bilo opomena

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Windows XP - problem s WGA
juky kaže...

ak nemres rijesit s njima imas na piratebayu pack za popravljanje i neki microsoftove koje su oni napravali za to popravit i raznih gluposti

@Juki :   Još jedan gladan kartona!!

Ne ,ti Windowsi sigurno nisu genuine. Nakon 8 godina s XP-om i sto i kusur instalacija na svojem i drugim PC-ima mogu samo reć da još nijedamput nisam imal problema s reaktivacijom ako su windowsi i nijhov ključ bili originalni.

Sorry ,ganjaj onog ko ti je prodal komp sa tim "genuine" Windowsima!!

@jurluk : To je WGA remover ,ništa ilegalno. Druga priča da je WGA c**ck ili neki slični naziv!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 19:55 (kizo2703).
16 godina

Vjerovatno si ukljucio Update, i posto imas piratske Windowse (a poprilicno sam siguran da imas)

sad ti je WG prepoznao da nije legalan OS, samo napravi kako je Jurluk rekao.

not here ... not scene
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a šta je to "WGA"?

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
16 godina
Pulja kaže...

a šta je to "WGA"?

http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Genuine_Advantage

not here ... not scene
17 godina
neaktivan
Pulja kaže...

a šta je to "WGA"?

windows geniune advantage..negdje se spominje da je spyware iako nije. sustav unutar winsa za otkrivanje kako windows imas - legalan ili piratski

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.
16 godina
neaktivan

dali ti stoji ko neki prozorcic dole u desnom kutu i pise ti '' ask for genuine bla bla i onda sastrane this copy of windows has bla bla'' ak da onda ti znam rijesenje ja sam to sebi na starom kompu rijesio... samo da ne stavljam bezveze to raci dal je tako...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam pitanje vezano uz wga. Pri paljenju kompa, udem u desktop i pojavi mi se da ako hocu instalirat taj wga, da nekim slucajem nemam crackane windowse, svaki put moram kliknut cancel. Jel zna neko kak se to makne, da mi ta instalacija ne dolazi?

Ako je pitanje ilegalno ispricavam se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dali ti stoji ko neki prozorcic dole u desnom kutu i pise ti '' ask for genuine bla bla i onda sastrane this copy of windows has bla bla'' ak da onda ti znam rijesenje ja sam to sebi na starom kompu rijesio... samo da ne stavljam bezveze to raci dal je tako...

da

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2009 17:06 (Pulja).
17 godina
neaktivan

Makni ga iz Scheduler-a.

17 godina
neaktivan
Pinc kaže...

imam pitanje vezano uz wga. Pri paljenju kompa, udem u desktop i pojavi mi se da ako hocu instalirat taj wga, da nekim slucajem nemam crackane windowse, svaki put moram kliknut cancel. Jel zna neko kak se to makne, da mi ta instalacija ne dolazi?

Obrisi ga iz Scheduler-a.

16 godina
neaktivan
dragans kaže...
Pinc kaže...

Hvala, mozes mi sad objasnit kak?

16 godina
neaktivan
Pinc kaže...
dragans kaže...

Hvala, mozes mi sad objasnit kak?

probaj ovako: All Programs - Accessories - System Tools - Scheduled Tasks. nađi zadatak koji ima veze sa WGA (ako ga ima), pa desni klik na njega pa završi zadatak

ili skini Autoruns pa pomoći njega u kartici Logon isključi ono što ima veze sa WGA

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice