Windows Xp posuditi??

poruka: 19
|
čitano: 3.311
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows Xp posuditi??

imam widows 7 i sljedecu konfu

Procesor    DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz (9.5 x 333)

Naziv matične ploče    Asus P5KPL/EPU

Grafička kartica    Sapphire Radeon HD 4850 512MB

4GB RAM

i trzaju mi sve igre skoro pes 2010 call of duty modern warfare 2 football manager nako malo

itd.

i sada zelim instalirati windows xp jer mislim da na njemu mi nece trzati jer od mojih prijatelja koji imaju slabu konfu dosta slabiju od moje sve radi normalno

i zanima me da li ja mogu posuditi od frena original xp jer on ga ima a na cdu pise zabranjeno posudivanje???

moze pomoć

HVALA

MOZDA  ako mi mozete pojasniti da li trza zbog toga ili zbog neceg drugog da promjenin nedavno sam kupio komp!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows Xp posuditi??
Ludak kaže...

imam widows 7 i sljedecu konfu

Procesor    DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz (9.5 x 333)

Naziv matične ploče    Asus P5KPL/EPU

Grafička kartica    Sapphire Radeon HD 4850 512MB

4GB RAM

i trzaju mi sve igre skoro pes 2010 call of duty modern warfare 2 football manager nako malo

itd.

i sada zelim instalirati windows xp jer mislim da na njemu mi nece trzati jer od mojih prijatelja koji imaju slabu konfu dosta slabiju od moje sve radi normalno

i zanima me da li ja mogu posuditi od frena original xp jer on ga ima a na cdu pise zabranjeno posudivanje???

moze pomoć

HVALA

MOZDA  ako mi mozete pojasniti da li trza zbog toga ili zbog neceg drugog da promjenin nedavno sam kupio komp!!

ITKO???

16 godina
neaktivan
Windows Xp posuditi??

stavi najnovije drivere,direct x updateaj..    provjeri komp za malware....  malo koristi alate za optimizaciju....  defragmentiraj komp itd... tvoja konfa bi to sve trebala tjerati bez da se usudi zagrcati....   u krajnjm slucaju moze bit i do sedmice ukoliko je s torenta...   jer 99 % tih sistema je prckano po njima i nisu ni za bacit u kantu....  nabavi org ako si u prilici ....   na prvu ruku toliko ...

Da si visok koliko si glup, imao bi snijega po glavi .....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Windows Xp posuditi??

ne možeš baš ''posuditi'' original windows koji su aktivirani preko interneta.

možeš al će ti funkcionirat 30 dana be online aktivacije.

nigdje ne piše da za igranje moraš imati originalni OS

''how yes no''
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dadododo kaže...

stavi najnovije drivere,direct x updateaj..    provjeri komp za malware....  malo koristi alate za optimizaciju....  defragmentiraj komp itd... tvoja konfa bi to sve trebala tjerati bez da se usudi zagrcati....   u krajnjm slucaju moze bit i do sedmice ukoliko je s torenta...   jer 99 % tih sistema je prckano po njima i nisu ni za bacit u kantu....  nabavi org ako si u prilici ....   na prvu ruku toliko ...

hvala

a sada mi objasni napravio sam nove drivere updatao dx malware pogledao

a sada

konju optimizaciju kako se to radi??

defragmentiraj???sto je to?

HVALA

??

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 16:55 (Ludak).
16 godina
neaktivan
Windows Xp posuditi??

po meni jedan od najboljih alata je tune up utilities i to u svojoj najnovijoj inacici 2010....  tamo imas sve sto ti treba a za defragmentiranje o&o defragmenter 12 .....nabavi si ta dva programa i s time cackaj po kompu,sad da ti sve objasnjavam dugo bi trajalo... najbolje ti je uciti u hodu.....   instaliraj i samo naprijed...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dadododo kaže...

po meni jedan od najboljih alata je tune up utilities i to u svojoj najnovijoj inacici 2010....  tamo imas sve sto ti treba a za defragmentiranje o&o defragmenter 12 .....nabavi si ta dva programa i s time cackaj po kompu,sad da ti sve objasnjavam dugo bi trajalo... najbolje ti je uciti u hodu.....   instaliraj i samo naprijed...

sve sam napravio i opet ništa??!

16 godina
neaktivan
Windows Xp posuditi??

e onda je do samih winsa toplo preporucam reinstalaciju od nule ...   tj totalno formatiranje svih diskova i ponovna instalacija winsa a sad koje ces to je na tebi iako bi na tvom mjestu ostao pri sedmici samo dobro obrati pozornost na to sta radis jer iako izgleda lagano to cesto puta nije , imam frendove koji su tako isto mislili pa su imali problema sa zvukom,slikom ili necim drugim ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dadododo kaže...

e onda je do samih winsa toplo preporucam reinstalaciju od nule ...   tj totalno formatiranje svih diskova i ponovna instalacija winsa a sad koje ces to je na tebi iako bi na tvom mjestu ostao pri sedmici samo dobro obrati pozornost na to sta radis jer iako izgleda lagano to cesto puta nije , imam frendove koji su tako isto mislili pa su imali problema sa zvukom,slikom ili necim drugim ...

da li mi onda treba instalacijski disk windowsa??

16 godina
neaktivan
Windows Xp posuditi??

i zaboravio sam napomenuti da nakon sto sam dobio komp tjedan dva dan posli instalirao sam prvu igru i to virtua tennis 3 i štekavala mi je kao ova pes i kao sve ostale igre sada sam probao i pes 2009 isto štekaje te čak i virtua tennis 1 Plač

znači oičito nije do konfiguracije i što sada trebam napravit da li je i dalje to zbog windowsaako je možete li mi pojasniti kako da reinstaliram windows i sve da opet krenem iz početka

HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows Xp posuditi??

?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows Xp posuditi??

Na kraju mogu li ja posuditi windows xp original koji se već koristi na drtugom kompu??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ludak kaže...

Na kraju mogu li ja posuditi windows xp original koji se već koristi na drtugom kompu??

NE!

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
goodye kaže...
Ludak kaže...

NE!

Zašto?

17 godina
neaktivan

Zato što time kršiš pravila licenciranja. A ako nije retail verzija nego oem vjerovatno ih nećeš moći aktivirati bez zivkanja Microsoftai objašnjavanja.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
16 godina
neaktivan
Windows Xp posuditi??

jer ga neces moc aktivirati ako posudis instaliras i nakon 30dana ponovno moras install itd.. napravis si na hardu dvije particije c i d pa na jednu stavis igre i to a na drugu windows pa kad istekne 30 dana na c ponovno instaliras windows a na d ti ostaju podatci

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
lamborghini murcelago lp640 kaže...

napravis si na hardu dvije particije c i d pa na jednu stavis igre i to a na drugu windows pa kad istekne 30 dana na c ponovno instaliras windows a na d ti ostaju podatci

jel tako instaliran igre i programi rade?

nema zapisa u registru o programima i nema ih a add remove.

''how yes no''
17 godina
mierda-del-torro kaže...
lamborghini murcelago lp640 kaže...

napravis si na hardu dvije particije c i d pa na jednu stavis igre i to a na drugu windows pa kad istekne 30 dana na c ponovno instaliras windows a na d ti ostaju podatci

jel tako instaliran igre i programi rade?

nema zapisa u registru o programima i nema ih a add remove.

Ma nece radti, jer se igre i programi zapisuju u registri, tako da kad ga pobrises, sve se resetira, mozda uspije nesto pokrenuti, ali ne vjerujem da ce raditi ni 10% od instaliranih stvari.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 12:37 (goodye).
16 godina
neaktivan
Windows Xp posuditi??

ja sam radio tak na starom kompu i radio mi cod2,cod4,gtasa samo sam to imo al je radilo..il neka za svaki slucaj kopira instalacije u komp

mp14
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 12:42 (lamborghini murcelago lp640).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice