Windows XP folderi problem

poruka: 13
|
čitano: 5.561
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ljudi danas kad sam kresnuo računalo folderi mi imaju nekako čudne izglede. Pogledajte sliku!

Nemogu nikako vratiti, pokušavao sam ono restore all folders, ali ništa... nisam stavljao nikakve teme ni ništa, jednostavno je samo od sebe tako postalo!

Kako ovo rješiti?

isto kao da sam na win 98 LoL

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 15:09 (W32.Sality.AA).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel mi može netko pomoći brzo... molim vas molim vas! Nisam na svom kompjutoru trenutačno pa nemogu čekat a doma nemam net.PlačPlač

ako znate pomozite, a vjerujem da znate kako ovo rješiti... ispričavam se što sam ovako nestrpljiv ali pomoć mi je potrebna hitno!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows XP folderi problem
W32.Sality.AA kaže...

Jel mi može netko pomoći brzo... molim vas molim vas! Nisam na svom kompjutoru trenutačno pa nemogu čekat a doma nemam net.PlačPlač

ako znate pomozite, a vjerujem da znate kako ovo rješiti... ispričavam se što sam ovako nestrpljiv ali pomoć mi je potrebna hitno!

Ajde u my computer pa local disk c i onda imas one naredbe file edit itd....

Udi u tools pa u Folder options ,onda ajde na file types pa na advanced onda ce ti pisati file types oznaci file folder pa ajde na advanced i onda change icon....evo ti nekoliko slicica da ti bude lakse....

ja mislim da je tako dolje su ti slicice... Smijeh ides na folder i promijenis ikonu...... =) ako nije to onda nzn....instaliraj style xp i stavi drugu temu....vista panther itd..... odlican program

slika 1 slika 1
Slika 2 Slika 2
slika 3 slika 3
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 15:28 (Razer Mamba).
16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
W32.Sality.AA kaže...

Ajde u my computer pa local disk c i onda imas one naredbe file edit itd....

Udi u tools pa u Folder options ,onda ajde na file types pa na advanced onda ce ti pisati file types oznaci file folder pa ajde na advanced i onda change icon....evo ti nekoliko slicica da ti bude lakse....

ja mislim da je tako dolje su ti slicice... Smijeh ides na folder i promijenis ikonu...... =) ako nije to onda nzn....instaliraj style xp i stavi drugu temu....vista panther itd..... odlican program

nije pomoglo sad imam samo otvorene ovakve mape.. ne pomaže ni toPlač

a kakva je to tema.. hoće ona vratit to?

16 godina
neaktivan
W32.Sality.AA kaže...

nije pomoglo sad imam samo otvorene ovakve mape.. ne pomaže ni toPlač

a kakva je to tema.. hoće ona vratit to?

style xp nije tema nego program a preko njega imas odlicne teme ........evo ovako cemo....posalji mi xfire ili msn na pm da ovdje ne spamamo bezveze pa cu ti ja to rijesiti.. =)

16 godina
neaktivan

Ali nemože! Na susjedovu sam kompjuteru! Nemam net u sebe.

0 0 hvala 0
17 godina

Desni klik na prazno mjesto na desktopu i odaberi Properties.

Pod Settings provjeri je li za Color quality namješteno 32 ili 16 bita - stavi neka bude 32.

Pod Themes odaberi Windows XP, ako već nije.

Theme Windows XP Theme Windows XP
Color quality 32 bit Color quality 32 bit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
W32.Sality.AA kaže...

Ali nemože! Na susjedovu sam kompjuteru! Nemam net u sebe.

Ajde onda stavi misonju na desktop desni klik Properties pa ajde na Apperance i stavi temu windows classic pa klikni apply i onda promijeni na windows xp i stisni apply i vidi jel ti valja...mozda to uspije :D

EDIT:kasnim malo Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 15:47 (Razer Mamba).
16 godina
neaktivan

Sve sam pokušao kako ste rekli, ali ništa od toga! Sad mi čak počelo otvarati sve mape u novom prozoru a namješteno je da otvara u istom!! WTF

morat ću možda reinstalaciju Plač

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
W32.Sality.AA kaže...

Sve sam pokušao kako ste rekli, ali ništa od toga! Sad mi čak počelo otvarati sve mape u novom prozoru a namješteno je da otvara u istom!! WTF

morat ću možda reinstalaciju Plač

pa to si onda ti nesto krivo napravio...znaci nisi ono moje tocno napravio....ma koja reinstalacija za takav mali problemcic...jos pokusaj System Restore...vrati ga nazad nekoliko dana jeli to znas?

Start-All programs-Accessories-System tools-System restore

Oznaci na ''Restore my computer to an earlier time'' stisni next i kad ti se to dogodilo ako ti se dogodilo danas vrati ga unazad 1-2 dana i ja mislim da bih ti trebalo to valjati s tim ako si danas instalirao neke programe znaci da ce ti biti izbrisani zbog toga system restorea(ispravite me ako grijesim)

EDIT:evo ti za te prozore da ti se ne otvara posebno svak....ova kvacica ti mora biti oznacena i ok stisni....druga po redu kvacica...

''Open each folder in the same window'' - prijevod:Otvara svaki folder u istom prozoru

xD

slika slika
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 16:08 (Razer Mamba).
16 godina
neaktivan

hvala ali ja sam to sve već probao. Nije pomoglo! Jel moguće da imam virus? Može li to biti virus da mi radi?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvo probaj stavit temu od windows xp pa stisni F5 ili desni klik refresh probaj tako.

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
W32.Sality.AA kaže...

hvala ali ja sam to sve već probao. Nije pomoglo! Jel moguće da imam virus? Može li to biti virus da mi radi?

Jesi probao system restore? ako si i to probao.....stavi windows classic temu resetiraj komp stavi windows xp temu i resetiraj komp ako ti onda nece onda je neki virus garant......

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice