Windows XP boot

poruka: 4
|
čitano: 1.391
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows XP boot

ovako imam maticnu asrock a770de+ i imam win7, prije sam imao xp dok mi je komp doso s nadogradnje maticne (oni su mi instalali win xp). Ja sam kasnije stavio win7 jer je po meni bolji al vidim da mi driveri od graficke bolje rade na xp nego na win7 jer vidim razliku da sam prije u cod2 sve na high mogo 250 lock fpsa a sad pada do 170. Uglavnom skinem si ja winxp i gledam commente svima radi sve super idem u bios formatiram C , kopiram fajlove od xp i onda se komp restarta. Dodje do onoga press any key to boot (to prekocim) i onda pise "error loading operating system" i nista ne mogu . morao sam win7 natrag stavim. Jel netko mozda zna odg na ovo?

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows XP boot
Normalno da ce ti igra losije ici posto sam operacijski sustaw pojede gb memorije.
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...

...Dodje do onoga press any key to boot (to prekocim) i onda pise "error loading operating system"...

kad se pojavi press any key to boot moraš stisnut bilo koju tipku na tipkovnici, pa će se onda bootat cd i krenut će instalacija

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
15 godina
neaktivan
jurluk kaže...
dmanz kaže...

...Dodje do onoga press any key to boot (to prekocim) i onda pise "error loading operating system"...

kad se pojavi press any key to boot moraš stisnut bilo koju tipku na tipkovnici, pa će se onda bootat cd i krenut će instalacija

nisi skuzio instalirao sam ja windowse ono u biosu prvo a onda poslje toga dok se restarta mora doc onaj blue screeen sa onim gdje lijevo ima tubica pa pise remaining 39 minutes a desno pisu svojstva xpa

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice