Windows Vista

poruka: 16
|
čitano: 2.381
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows Vista

dali se moze skinit negdje Vista beta ili tako nes...samo da izgleda da kao Vista...Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Windows Vista
dooma kaže...

dali se moze skinit negdje Vista beta ili tako nes...samo da izgleda da kao Vista...Hvala!

Vista beta kao ni RC se odavno ne mogu skinit. Imaš program po imenu Vista Transformation Pack koji mjenja izgled Windowsa XP u Vista.
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
17 godina
protjeran
Windows Vista

Ako ti je toliko do izgleda možeš skinuti Vista Transformation pack.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
UPDaTEa ŽeljaN kaže...
dooma kaže...

Vista beta kao ni RC se odavno ne mogu skinit. Imaš program po imenu Vista Transformation Pack koji mjenja izgled Windowsa XP u Vista.
 Beta se moze skinit preko torrenta,al je ilegalno pa bolje skinit betu od Win 7 ili pravu Vistu jer su sve opcije "izvan zakona"

Inače Vista Transformation Pack dost sje.e sustav,al ak oš imaš ga na starijim DVD-ovima od Buga(prije izlaska Viste 2006/07 god)
Sve u gore napisanom tekstu je zaštićeno autorskim pravima. 92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran
Zippo kaže...
UPDaTEa ŽeljaN kaže...
dooma kaže...

Beta se moze skinit preko torrenta,al je ilegalno pa bolje skinit betu od Win 7 ili pravu Vistu jer su sve opcije "izvan zakona"

Inače Vista Transformation Pack dost sje.e sustav,al ak oš imaš ga na starijim DVD-ovima od Buga(prije izlaska Viste 2006/07 god)
  Ima i na zadnjem broju DVD-A.
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
17 godina
Windows Vista

Evo da ne otvaram novu temu, narucio sam novu konf. i zanima me bi li bilo pametnije vistu ili XP:

Gigabyte EP45-DS3, s775, intel P45+ICH10, FSB 1600OC
Procesor Intel Core 2 Duo E8400 , 3GHz, socket 775, 6Mb cache
DDR2 2048Mb ( 2Gb ) PC6400 Kingmax MARS , 800MHz, CL5
HDD WD 640Gb, WD6400AAKS, SATA II, Buffer 16Mb, 3Gb/s, 7.200 rpm
Ati Radeon HD 4670, 512Mb GDDR3, Dual DVI, PCI- E,Sapphire

Graficku nisam ni mislio uzimat nego posudit od frenda jednu ali

kad mi je ćaća(otac) rekao da ce on platit, a ja cu opet na ljeto novu uzimat.

Sad me muči sljedeće, ako stavim XP imat cu vise fps-a i moći ću na malo jačin detaljima,
a kad bi vistu moći ću dx10 ali cu imat manje fps-a,

sad neznam kakva je ta graficka u XP i u Visti (32 bitni, oboje)
i neznan bas koliku ulogu imaju 2GB ram, tio sam 2x2GB ali nema se para.
I zaboravi, dosad sam ima problema sa XP jer nikad mi nepripozna cijeli hard disk,
ali valjda sam trebao nać bootabilni XP sa SP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
markoal kaže...

Evo da ne otvaram novu temu, narucio sam novu konf. i zanima me bi li bilo pametnije vistu ili XP:

Gigabyte EP45-DS3, s775, intel P45+ICH10, FSB 1600OC
Procesor Intel Core 2 Duo E8400 , 3GHz, socket 775, 6Mb cache
DDR2 2048Mb ( 2Gb ) PC6400 Kingmax MARS , 800MHz, CL5
HDD WD 640Gb, WD6400AAKS, SATA II, Buffer 16Mb, 3Gb/s, 7.200 rpm
Ati Radeon HD 4670, 512Mb GDDR3, Dual DVI, PCI- E,Sapphire

Graficku nisam ni mislio uzimat nego posudit od frenda jednu ali

kad mi je ćaća(otac) rekao da ce on platit, a ja cu opet na ljeto novu uzimat.

Sad me muči sljedeće, ako stavim XP imat cu vise fps-a i moći ću na malo jačin detaljima,
a kad bi vistu moći ću dx10 ali cu imat manje fps-a,

sad neznam kakva je ta graficka u XP i u Visti (32 bitni, oboje)
i neznan bas koliku ulogu imaju 2GB ram, tio sam 2x2GB ali nema se para.
I zaboravi, dosad sam ima problema sa XP jer nikad mi nepripozna cijeli hard disk,
ali valjda sam trebao nać bootabilni XP sa SP.

Vista.
Razlika u FPSovima je minimalna i nezamjetna, a ako bas oces povecavat detalje sa XPom neces imat mogucnost povecat detalje na DX10 razinu.
Takodjer preporucam 64 bitne windowse.
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
Psiho246 kaže...
 Vista.
Razlika u FPSovima je minimalna i nezamjetna, a ako bas oces povecavat detalje sa XPom neces imat mogucnost povecat detalje na DX10 razinu.
 Hm..., neznan bas kakva je ta graficka, zaboravio sam da ja sve radim u 1024x768 rezoluciji(17") i vidim ta graficka vrti sve na medium bez problema sad neznan koliko bi fps-a uhvatio u Crysisu(i na kojim detaljima bi je mogao igrat,u dx10).

I kad sam mislio na Vistu mislio sam na Ultimate, sad zašto 64-bitna, imam 2 GB ram pa radi toga je i nebi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 13:39 (markoal).
17 godina
markoal kaže...
Psiho246 kaže...
 Vista.
 Hm..., neznan bas kakva je ta graficka, zaboravio sam da ja sve radim u 1024x768 rezoluciji(17") i vidim ta graficka vrti sve na medium bez problema sad neznan koliko bi fps-a uhvatio u Crysisu(i na kojim detaljima bi je mogao igrat,u dx10).

I kad sam mislio na Vistu mislio sam na Ultimate, sad zašto 64-bitna, imam 2 GB ram pa radi toga je i nebi.
 64 bitni windowsi rade tecnije i nesto brze a i sigurniji su od 32 bitnih.
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
Psiho246 kaže...
 64 bitni windowsi rade tecnije i nesto brze a i sigurniji su od 32 bitnih.
 Onda najvjerojatnije Win. Vista 64 bitna, samo neznam jos koliko jede memorije (da bar imam 3-4 GB), i ako netko ima HD 4670 pa da kaze kakva je graficka u igrama na XP ili Visti, na internetu nepise nista samo koliko FPS-a.
17 godina
protjeran
Windows Vista

e sad gledaj

ja sma instalirao vistu ultimate  (32bit)

imam VIŠE FPS-a u igrama nego na xp

pogotovo DX10

probao sma jučer far cry dva i daje oko 10 FPS-a više na VIŠIM detaljima

mogu ti poslat sliku benchmarka ak oceš

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

e sad gledaj

pogotovo DX10

Može thx, inace dodao sam te na xfire-u i cekam da se bar netko pojavi sa tom grafickom:), sad mi opet doslo jedno pitanje u glavu, jeli 64 bitna vista ista kao 32 bitna u igrama(ciljam na fps).
16 godina
doxy kaže...

e sad gledaj

pogotovo DX10

Imam isti slučaj ko ti doxy, prešo sam sa XP SP3 na Vistu Ultimate SP1 i prosječno imam 5 FPS-a više u GTA4 nego prije na XP-u.
Jest da vuče konstanto gigu rama, ali kad imaš 3581 MB rama (toliko mi OS vidi) to nije problem, sve u svemu Vista me ugodno iznenadila i onaj Aero fakat yebeno izgledaCool.
Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano,Logitech Wave + MX 518, Z-4 Mala zvijer : MSI Wind
17 godina
neaktivan
Windows Vista

Slobodno stavis vistu 64 bit, ja sam stavio starcima 64bit-nu na 2gb rama, i ona se sama prilagodi kolicini meme u kompu, ja ju imam takodjer na svom kompu i zdere vise memorije jer imam 4gb tako da nema s tim problema...

gigabyte p35 ds3, q6600 2.4@3.2, asus hd 4850 @ 700/2200 512mb, 4gb @ 800 mhz, Wd 640gb, Vista 64bit
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows Vista

Ok, sad kad dođu djelovi stavljam Vista Ultimate 64 bit, hvala svima!

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 16:48 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows Vista

Pozdrav,

kada upalim računalo javlja mi error da mi ne može naći file system32/iiffDUol.dll ,tražila sam po net-u,ali taj dll ne mogu naći!

može mala pomoć kako to riješiti ili najbolje reinstalirati vistu?

hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice