Windows vista ili xp

poruka: 8
|
čitano: 2.614
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
windows vista ili xp

jedno pitanje i pomoć imam instaliran windows vistu ultimate i comp mi nije baš prebrz. prije sam imao win xp i bilo je odlično. sada me zanima da li se preko viste mogu instalirati xp i dali će ostati sve na compu što je bilo (dokumenti i ostalo)

0 0 hvala 0
17 godina
Windows vista ili xp

Pa napiši koje komponejnte imaš.

A i ja mislim da postoji popriličan broj ovih tema, koristi tražilicu jer će sada kao i obično početi prepucavanje "XP rula, VISTA smeće", "VISTA je zakon XP je star", "stavi Windows 7...", a toga ima već ohoho...

dotore1
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: windows vista ili xp
halden kaže...

sada me zanima da li se preko viste mogu instalirati xp i dali će ostati sve na compu što je bilo (dokumenti i ostalo)

doktor1 kaže...

Kakve veze imaju komponente s tim što čovjek pita?

Inače da, ako prilikom instalacije ne formatiraš disk ostat će ti svi fajlovi, ali neće ti ostati postavke programa, niti ćeš moći koristiti programe iz prethodne instalacije osim ako ih ponovno ne instaliraš.

To ti i nije baš pametno, jer će ti ostati gomila smeća iz prošle instalacije.

Najbolje bi ti bilo da bekapiraš što ti treba na vanjski disk ili drugu particiju(ili dvd, usb flash štogod imaš pri ruci) i napraviš čistu instalaciju.

16 godina
protjeran
dekstroza kaže...
halden kaže...

sada me zanima da li se preko viste mogu instalirati xp i dali će ostati sve na compu što je bilo (dokumenti i ostalo)

doktor1 kaže...

Kakve veze imaju komponente s tim što čovjek pita?

... kako kakve veze? pa komponente su zadužene za brzinu kompa ako ima jedno 2 gige rama 160 giga hdd neki c2d nek instalira 7 radit če mu bolje i od xp i viste!

[URL=http://pookatoo.com/][IMG]http://img145.imageshack.us/img145/4019/e76a9be7986f2de179d5e83.gif[/IMG][/URL]
17 godina
Windows vista ili xp

Ta sedmica se danas spominje valjda već i u crtanim filmovima za djecu do 3 godine Osmijeh Sa sedmicom IMHO neće dobiti ništa više brzine nego mu je sad stanje s Vistom, pustimo se ćorava posla i besplatnog reklamiranja onoga što zapravo u esenciji jest Vista s malo većim service packom i sitnijim faceliftingom. Znat će o čemu pišem svi koji su neko vrijeme i radili sa svim tim sustavima kroz više različitih konfiguracija, a ne samo pratili tuđa iskustva i "iskustva". Ako Vista ne radi brzo sasvim je sigurno da ni sedmica neće raditi ništa sretnije. točka. "Downgrade" s Viste na XP bi si ja odradio tako da bi si backupirao najprije sve dokumente, mail bazu i ostale fileove koji bi bili razbacani po sistemskoj particiji (ja si zato sve što ima veze s dokumentima, slikama, glazbom, mailom i sl. mapiram i spremam na particiju različitu od sistemske), pa napravio čisti install XP-a s formatiranjem sistemske particije + instalacija i podešavanje svega od nule. Najzdravija metoda koja ne ostavlja za sobom duhove.

Deckard
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mato_Lukic kaže...

... kako kakve veze? pa komponente su zadužene za brzinu kompa ako ima jedno 2 gige rama 160 giga hdd neki c2d nek instalira 7 radit če mu bolje i od xp i viste!

deckard kaže...

Ta sedmica se danas spominje valjda već i u crtanim filmovima za djecu do 3 godine

Jel itko od vas pobogu čita postove na koje odgovara?

Ovo je pitanje iz orginalnog posta:

halden kaže...

Pitanje nije da li da instaliram vistu ili xp, pitanje nije da li da stavim sedmicu, pitanje nije šta je bolje, i pitanje nije da li će mi os xy raditi na mom kompu.

Za boga miloga, pa otkud samo izlazite...

17 godina
neaktivan
halden kaže...

jedno pitanje i pomoć imam instaliran windows vistu ultimate i comp mi nije baš prebrz. prije sam imao win xp i bilo je odlično. sada me zanima da li se preko viste mogu instalirati xp i dali će ostati sve na compu što je bilo (dokumenti i ostalo)

Nemoj ni pokusavat jer je to gubljenje vremena.Dokumente spremi na drugu particiju,format  ''C'' i cisti instal. Vista i XP su razliciti OS i mislim da nemozes preko Viste instalirat XP,jedino kao dual boot a to se opet ne preporuca jer bi po pravilu trebalo prvo stariji OS instalirat pa onda noviji,dakle XP pa Vistu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 12:42 (Brada).
17 godina
dekstroza kaže...

Jel itko od vas pobogu čita postove na koje odgovara?

A pobogu, koji k***c se onda tema zove Windows VISTA ili XP? Ono WTF? Kada sam vidio ime teme odmah mi je bilo slabo i odgovorio sam na postavljeno pitanje u naslovu teme?

Jer ime ove teme nema nikakve veze sa pitanjem u prvom postu! Tema bi se trebala zvat "Instalacija XP-a preko VISTE?" ili tako nekako...

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 13:15 (doktor1).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice