Evo ovako imam problem s Windowsima, podignuta mi je 7 mica, 1 dan stara (professional) instaliram drivere resetiram kompjuter trazi da instaliram drivere nema zvuka, sve šteka.. paljene welcome screen 100 dana i svaki puta kad stavim windowse isto mi je... neznam do cega je to :O
Windows problem
- poruka: 16
- |
- čitano: 1.524
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ovako imam problem s Windowsima, podignuta mi je 7 mica, 1 dan stara (professional) instaliram drivere resetiram kompjuter trazi da instaliram drivere nema zvuka, sve šteka.. paljene welcome screen 100 dana i svaki puta kad stavim windowse isto mi je... neznam do cega je to :O
možda do konfiguracije
a ako bi bilo do konfiguracije, na šta točno ciljaš?
a ako bi bilo do konfiguracije, na šta točno ciljaš?
procesor RAM grafička
hmmm.. pa zauzmimo ovako... nerazumijem se bas u sve onako kao dosta vas na forumu,ali znam neke osnove.. dali sa testiranjem RAM-a CPU-a i GPU-a mogu rijesiti to i dali se uopce to sve moze testirati i kako?
hmmm.. pa zauzmimo ovako... nerazumijem se bas u sve onako kao dosta vas na forumu,ali znam neke osnove.. dali sa testiranjem RAM-a CPU-a i GPU-a mogu rijesiti to i dali se uopce to sve moze testirati i kako?
krivo
moraš vidjet dali imaš dost jak procesor i dovoljno rama da ti drži sustav stabilno
ja imam 2 gb rama,a1gb je potreban da bi sustav normalno radio bez nekih štekanjai naravno 2 jezgreni procesor
imam intel dual core 1.8 ghz e6300
nvidia geforce 8600 gts
2gb Kingston , normalno mi prije radilo al eto sad odjednom shit -.-
imam intel dual core 1.8 ghz e6300
nvidia geforce 8600 gts
2gb Kingston , normalno mi prije radilo al eto sad odjednom shit -.-
sruši sustav i stavi samo windows 7
Prvo koju zvućnu imaš. i tko ti je stavio te windows
i dali su to windows sa torrenta neki levi ili orginal.
kad budeš dao više informacija onda če se znat o čem se radi.
jesam.. vec 200 puta i nije mi to sad prvi put da mi tako izbacuje..sad sam uzeo prijenosni hard i sad cu probat na njega bacit windowse, pa cu vidit kako ce bit..ako je isto onda neznam do cega je...
rappy- windowsi s torrenta ali nikad problema s njima nije bilo do nedavno, ja ih sam osobno stavljam nisam retardiran znam i ja ponešto, a sto se tice zvucne moj tardski frend mi je sjebo od maticne onaj utor i imam neku ljevu nepise nista na njoj ama bas nista uglavnom skinem od "c-media" driver, i radi.
Prvo koju zvućnu imaš. i tko ti je stavio te windows
i dali su to windows sa torrenta neki levi ili orginal.
kad budeš dao više informacija onda če se znat o čem se radi.
a daj pola hrvatske ima lijeve
pa ima i on
problem je u tome što windows 7 nekoristi realtek kao xp pa je malo teže oko zvuka skužit šta nije u redu
Evo vam slika pa pogledajte sta mi dode za zvuk, sad sam upravo podigao windows 7 na drugom hardu
Problem je što pola hrvatske nezna šta skida,
ako verzija modificirana znaći prerađena
normalno da nemože radit ok,
Problem je što pola hrvatske nezna šta skida,
ako verzija modificirana znaći prerađena
normalno da nemože radit ok,
moglo bi bit baš do tog. za autora teme: skini untouched verziju, provjeri je i tek onda instaliraj. javi mi na pp ako ti treba dat ću ti link 100% ispravni windows 7.
ajde posalji mi na pm link, hvala!