Windows 8 i 8.1 - problemi izdvojena tema

poruka: 2.074
|
čitano: 601.327
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 i 8.1 - općenito
12 godina
Windows 8 i 8.1 - Problemi

Pozz..

danas hocu da pokrenem jednu igru " Watch Dogs " i pokaze mi se " error " Thi's app can't run on your PC "  desavalo mi se i na par programa.. Dali je moguce to kako skloniti / ugasiti ?

Finger Up
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 11:54 (razermario).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 8 i 8.1 - Problemi
razermario kaže...

Pozz..

danas hocu da pokrenem jednu igru " Watch Dogs " i pokaze mi se " error " Thi's app can't run on your PC "  desavalo mi se i na par programa.. Dali je moguce to kako skloniti / ugasiti ?

sys.req.

- izlazi 27mog.. pitanje što imaš, kao i hw.

nije dovoljno htjeti.

btw, OS-verzija, detaljnije o grešci, hw-u kojeg imaš... pa do drivera, updatea, antivirusa (uz yogurtaste izvore OSa i igre kao i TPB key jer UBI zna ubiti ako nemaš dobar key).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina

ma nema veze nikake sta igra tek izlazi tad i tad...  i moj PC sa time.. sta meni izbacuje , ovo je nesta sasvim drugo jer  kazem i jedan od program nisam mogao da pokrenem isto mi je izbacivalo...

. .
Finger Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Raja ,imam pitanje , imam u dual bootu  ,dva windowsa 8.1 (ne pitajte zašto će mi 2 ,trebaju mi) i sad me zanima da li ce biti problema sa fast startupom , dosad je bio ukljucen ali nikad nisam ugasio pc pa upalio u drugi windows,nego sam išao preko restarta, pa da ne rizikujem , ako neko zna kako bi to funkcionisalo bio bih zahvalan

21.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-nevažno. Multi boot OS je svaki neovisan, jedino zajedničko je boot meni (manager). tj jednako kao restart. btw, BIOSovski dio je nešto drugo, opet nema veze s postavkama OSa ili koji je konkretan OS.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

jučer sam napravio upgrade s 8 na 8.1, ali nisam radio clean install.

usporio se sistem, npr. chrome neće odgovarati koju minutu(di bi se trebao pokazat kursor ruke, nema ga, kad kliknem moram čekati bar pola minute da reagira...), utorrent ista situacija, samo još gore.

a ponekad radi normalno, bez laga.

internet je isto usporen, stranice koje bi se otvarale u sekundu se otvaraju bar 20 sec.

zanima me da nije to možda do toga što nisam radio clean install ili je to do samih windowsa 8.1?

ili nešto treće?

edit: emsisoftov online armor radio probleme.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 11:18 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dan poslije nisam imao strpljenja čekati odgovor pa sam...
Riješio problem.. - format/instal win 8.1... Greška moja bili su touch pad driveri. Kad sam ih ponovo instaria sa službene stranice.. nakon restrata - ISTI PROBLEM.. isti dan ponovo format/instal pa sa službene str. drajveri samo za grafičku i wireles.. nakon toga win. update i... radi k'o sat!
Ali hvala na alternativi.. da sam pročitao, možda si priššparao dosta vremena.. a ma. bitno da radi.. thnx again
12 godina

Pozdrav, imam sljedeći problem pa ako može pomoć. Prije kojih mjesec dana sam kupio laptop i instalirao win8. Prije 3 dana su počeli problemi kad se laptop nije htio ugasit pa sam ga morao prisilno gasiti. Također kad se upali treba mu puno duže nego inače (inače se windowsi podignu za 15 sekundi) i  nakon podizanja windowsa u početku sve šteka. Tada sam napravio recovery (refresh windowsa). I sve je bilo ok do danas kad sam opet primjetio usred korištenja laptopa da je odjednom počelo sve štekati i probam ga ugasiti i opet ista stvar, ne gasi se. Ugasim ga prisilno i opet palim i također treba puno duže nego inače i sve šteka u početku. Ima možda tko kakvo rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sad ide ono klasično... jesi li siguran da je izvor sustava pouzdan (original/piratz)?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Evo, problem riješen (za sada), napravio sam update windowsa i sad opet normalno radi. Samo se pitam kak dugo će izdržat. I da, naravno da imam piratsku verziju{#}.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Zašto bi bilo "naravno"?

Support SCS Software: http://blog.scssoft.com
14 godina

Win 8.1 x64. Svako malo ((nekada 2 puta u satu, nekada 2 puta u danu...)) ugl. svako malo mi izbaci plavi ekran s tužnim smajličem i piše nešta kao our Pc ran into problem bla.. bla... ugl. uzrok je dolje piše KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jesi probao pokrenut Command prompt kao Admin i upisat: sfc /scannow ?

Moze ti bit i do nekog drivera...
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
14 godina
djigibao kaže...
Jesi probao pokrenut Command prompt kao Admin i upisat: sfc /scannow ?

Moze ti bit i do nekog drivera...

Nisam, nebi trebalo biti, imam iste već 4.mj a ovo me prati samo zadnji mjesec...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
13 godina
Strm kaže...

Win 8.1 x64. Svako malo ((nekada 2 puta u satu, nekada 2 puta u danu...)) ugl. svako malo mi izbaci plavi ekran s tužnim smajličem i piše nešta kao our Pc ran into problem bla.. bla... ugl. uzrok je dolje piše KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE

u pitanju je driver, imao sam isti problem s driverom za nvidia graficku karticu

13 godina
Strm kaže...

Jel ti izbaci taj error kad nekoristis PC ,kad je upaljen pa ode u recimo stand by ili takvo nešto?

Ja sam imao taj problem,problem je bio u tome da sam trebao nariktati na maximum performance power plan i iskljuciti gašenje HDD-a kad ide u stand by nakon recimo 30 minuta nekorištenja.

Nakon toga,nisam nikad više problem imao.

12 godina

Pozz...

Ovako start mi jednostavno pokazuje kao da je na pola...  naci sve ikonice i sve sta imam mi je ono pola ... a  kad prebacim start  u bilo koju drugu stranui je normalno.. cim vratim na dolje,  samo pola te trake vidim ? Pokusao sam reinstal drivere i sve al opet isto ...

Finger Up
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Prilikom instaliranja jednog programa javlja mi obu grešku. 

Evo slike

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...

Evo slike

Probaj ponovno skinuti installer ali spremi ga na desktop.

15 godina
Marko :D kaže...
Amazon637 kaže...

Evo slike

Probaj ponovno skinuti installer ali spremi ga na desktop.

Nije uspjelo

14 godina
neaktivan

Imaš još dvije mogućnosti za isprobati:

1. Počistiti sa CCleanerom i pokušati ponovno sa istim installerom
  2. Skinuti installer sa neke druge stranice (FileHippo ili Softpedia)
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 16:41 (Marko :D).

1 0 hvala 0
15 godina

Prijatelj mi ima jedan problem, ima SSD i HDD, a Windows 8.1 na SSDu mu ne prepoznaju HDD. Prije mu je sve radilo OK, tek mu je jučer nestao, a nema ga ni u Disk Managementu, niti ga diskpart može izlistati. Na tom HDDu mu je stara instalacija Windowsa 7, koja se bez problema može bootati i koja prepoznaje SSD. Probao sam mjenjati SATA kablove i portove na matičnoj, ali bez uspjeha. U BIOSu ništa nije dirano.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tajo1960 kaže...
power_user kaže...

Prijatelj mi ima jedan problem, ima SSD i HDD, a Windows 8.1 na SSDu mu ne prepoznaju HDD. Prije mu je sve radilo OK, tek mu je jučer nestao, a nema ga ni u Disk Managementu, niti ga diskpart može izlistati. Na tom HDDu mu je stara instalacija Windowsa 7, koja se bez problema može bootati i koja prepoznaje SSD. Probao sam mjenjati SATA kablove i portove na matičnoj, ali bez uspjeha. U BIOSu ništa nije dirano.

pa neka provjeri disk u nekom drugom (ili trećem) računalu; ako je i tamo nevidljiv... zaključak nije daleko ... diskovi odlaze povremeno u vjećna lovišta, zar ne?

Naravno, to sam i ja prvo pomislio, ali kad se OS sa tog diska boota, radi savršeno, i prolazi sve testove bez grešaka sumnjam da je pokvaren. A probati u drugom kompu mu trenutno nije baš spretno, to ćemo napraviti čim stignemo.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 10:42 (power_user).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
power_user kaže...

Naravno, to sam i ja prvo pomislio, ali kad se OS sa tog diska boota, radi savršeno, i prolazi sve testove bez grešaka sumnjam da je pokvaren. A probati u drugom kompu mu trenutno nije baš spretno, to ćemo napraviti čim stignemo.

Razlog je (najvjerojatnije) to što diskovi nisu na istom kontroleru pa je Windows 8  ''izgubio'' driver.

Događa se ,yebi ga. Provjerite.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 12:07 (kizo2703).
15 godina
kizo2703 kaže...
power_user kaže...

Razlog je (najvjerojatnije) to što diskovi nisu na istom kontroleru pa je Windows 8  ''izgubio'' driver.

Događa se ,yebi ga. Provjerite.

Prilično sam siguran da su na istome cijelo vrijeme(mislim da i ima samo jedan), ali za svaki slučaj sam probao sve kombinacije SATA portova, bez uspjeha. U Device Manageru isto nisam našo ništa bez drivera, a prepoznat je samo SSD

EDIT: OVA ploča, ima samo jedan kontroler koliko vidim

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 14:05 (power_user).
16 godina
power_user kaže...

Prilično sam siguran da su na istome cijelo vrijeme(mislim da i ima samo jedan), ali za svaki slučaj sam probao sve kombinacije SATA portova, bez uspjeha. U Device Manageru isto nisam našo ništa bez drivera, a prepoznat je samo SSD

Aha ,ali je UEFI ploča. Malo pogledaj opcije u BIOS-u. Možda je tu negdje ''problem''.

Dovoljno je da se uključi/isključi nešto i diskovi se više ''ne vide''.

Kad znaš da ništa nije dirano u BIOS-u?

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 14:18 (kizo2703).
15 godina
kizo2703 kaže...
power_user kaže...

Aha ,ali je UEFI ploča. Malo pogledaj opcije u BIOS-u. Možda je tu negdje ''problem''.

Dovoljno je da se uključi/isključi nešto i diskovi se više ''ne vide''.

Kad znaš da ništa nije dirano u BIOS-u?

Prošao sam sve u BIOSu, prilično sam siguran da je sve OK, onako kako sam i bio postavio kad sam mu ubacio SSD i kako je radilo. 

Kaže da nije dirao, a vjerujem da nije, dovoljno se kuži da zna da ne smije napamet mjenjati

17 godina
neaktivan

Imam instaliran Windows 8.1 Pro x64. Koristim ESET Smart Security zadnju verzikju. Kad želim instalirati aplikaciju u Windows Store dobijem obavijest da Windows Firewall nije uključen i da ga treba uključiti. kad uključim Windows Firewal, onda mogu instalirati aplikaciju u Windows Store.

Postoji li neki drugi način da mogu instalirati aplikaciju u Windows Store, a da mogu normalno koristiti ESET i da ne moram uključivati Windows Firewall?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Je li moguće da nitko ne zna ili se nije susreo s ovakvim problemom. Kao da svi na Windows 8.1 koriste Windows Firewall.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Mandak kaže...

Je li moguće da nitko ne zna ili se nije susreo s ovakvim problemom. Kao da svi na Windows 8.1 koriste Windows Firewall.

Više od polovice koriste windows firewall

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 i 8.1 - općenito
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice