Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.527.181
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
13 godina
Windows 8

Sto napraviti ako izgubis CD s Win 8 kljucem??

To je onaj koji u System pise pod "Product ID"?

Jer mi se cini da su bile samo brojke, a tu imam i slova... Nadam se da sam u krivu :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Windows 8
Tsar kaže...
Tsar kaže...

Bok.

Zanima me ovo prije nego instaliram 8.1 update prek storea. 

Trenutno imam win 8 pro i zanima me dali bi prije updatea trebao izbrisati start8 (ak neznate, to je start ikonica kao na win7 i ovom novom win8.1), pošto 8.1 dodaje identičnu stvar?

Može li mi itko odgovoriti plizz?

Ja ga nisam brisao i sve je ostalo kak je i bilo bez promjena....(sto se tice start 8)uglavnom meni je sve proslo savrseno

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

To je onaj koji u System pise pod "Product ID"?

Jer mi se cini da su bile samo brojke, a tu imam i slova... Nadam se da sam u krivu :)

Ne ,nije taj. A sigurno je bilo i brojki i slova.

Skini Advanced Tokens Manager ,on će ti pronaći i prikazati ključ. Napravi si odmah backup aktivacijskih fileova.

A Windowse barem nije problem naći na torrentima.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 0:13 (kizo2703).
13 godina
kizo2703 kaže...

Ne ,nije taj. A sigurno je bilo i brojki i slova.

Skini Advanced Tokens Manager ,on će ti pronaći i prikazati ključ. Napravi si odmah backup aktivacijskih fileova.

Hvala! {#}

Tako vazna i korisna stvar... pa mi je cudno kako ne samo da nisam naletio na taj program, nego cak ni na pitanje da netko trazi nesto takvo :/

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
11 godina
neaktivan
Windows 8

Neznam jeste znali ali ako ste student možete imati besplatno punu PRO verziju.

Ja sam kupio novi laptop bez OS-a i uz malo istaživanja sam vidio da mi moje sveučilište to omogućava :D , imate tamo jos i win7,win 8.1

Ako trebate kakvu pomoć pitajte :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guzomat kaže...

Neznam jeste znali ali ako ste student možete imati besplatno punu PRO verziju.

Ja sam kupio novi laptop bez OS-a i uz malo istaživanja sam vidio da mi moje sveučilište to omogućava :D , imate tamo jos i win7,win 8.1

Ako trebate kakvu pomoć pitajte :)

MSDNA? Mislim da se cijela tema ovdje svodi na to i da mnogi koriste DS kako bi skinuli kao student free verziju.

14 godina
Windows 8

HDD na 100%, nekad konstantno a nekada samo nakon boota, ima li tko sličan problem?

iclock2much

0 0 hvala 0
17 godina
Windows 8

Kaje ko dobil kakve updejte na 8.1?

Ponudil mi je samo opcionalno drivere za integrušu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Tako vazna i korisna stvar... pa mi je cudno kako ne samo da nisam naletio na taj program, nego cak ni na pitanje da netko trazi nesto takvo :/

Uzmi samo u obzir jednu stvar: ako si instalirao WMC ,to je njegov ključ ,ne pravi Windows ključ s kojim se instaliraju i aktiviraju Windowsi.

zoharbizo kaže...

HDD na 100%, nekad konstantno a nekada samo nakon boota, ima li tko sličan problem?

Indeksiranje?

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
14 godina
Windows 8

Budem probao, tnx.

4Mbita veza, torrent na 400KBPS i usage skoči na sa 0% na 99% pa se kasnije vrati u normalu.

Instalirao chipset driver, radi okej prvih par min i opet skoči a niš ne koristi disk osim UTorrenta, smiješno.

Na W7 nije bilo ovakvih stvari, luduje disk bezveze.

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 12:55 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
eterna luchar kaže...
Evo ja reinstalirao VIA HD drivere i sve normalno, iako tu i tamo neki lag bude, ali mislim da će se s vremenom isčistiti i to...

Stavi najnovije za svoj čip: VIA HD Audio VT1708S - ver. 10.1200A

tnx ;)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Windows 8

Se sjećate onih Media Center ključeva što je Microsoft dijelio za Windows 8? Nemojte ih pokušavati aktivirati na Windows 8.1.

Naime, aktivacija prođe i dobijete Meda Ceneter, ali vam windowsi onda više ne budu aktivirani i ne možete ih više aktivirati.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

vezano za te kljuceve, imo sam w8wmc i upgrade je prosao na 8.1 PRO WMC a ne samo na PRO i ostao je MWC kljuc i winsi aktivirani.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bass kaže...

vezano za te kljuceve, imo sam w8wmc i upgrade je prosao na 8.1 PRO WMC a ne samo na PRO i ostao je MWC kljuc i winsi aktivirani.

Tako je i kod mene, to radi. Ne radi ono što sam napisao.

Twitter: @191x7
16 godina
Windows 8

Gdje u Hrvatskoj mogu najjeftinije kupiti Windows 8 i Office?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 8

Može li netko na MSDNA-u ili Technetu vidjeti sha-1 i md5 Windows 8.1_HR_x86?

Hvala

{#}

0 0 hvala 0
14 godina
Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Može li netko na MSDNA-u ili Technetu vidjeti sha-1 i md5 Windows 8.1_HR_x86?

Hvala

{#}

Možeš to i sama. Za to ti ne treba pretplata.

191x7 kaže...

Nemojte ih pokušavati aktivirati na Windows 8.1.

Naime, aktivacija prođe i dobijete Meda Ceneter, ali vam windowsi onda više ne budu aktivirani i ne možete ih više aktivirati.

Bass kaže...

WMC ključevi koji su aktivirani do 31. 01. rade bez problema. Ali ,s njima se ne može aktivirati Windowse - za to treba imati Windows 8 Pro ključ.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 17:41 (kizo2703).
14 godina
Windows 8

Jel ima netko problema sa instaliranjem 8.1? Meni javi da ne mogu jer mi proc ne podrzava PAE, NX SSE2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Budem probao, tnx.

4Mbita veza, torrent na 400KBPS i usage skoči na sa 0% na 99% pa se kasnije vrati u normalu.

Instalirao chipset driver, radi okej prvih par min i opet skoči a niš ne koristi disk osim UTorrenta, smiješno.

isto kod mene.nisa ga ne koristi a on zakucan na 99 pa mi sve zblokira i nepomaze nista osim restart {#}

xfact
16 godina
Windows 8

jesu li ti problemi s diskom u cpuom samo na racunalima koja su upgradeana ili i na racunalima s clean instalacijom?

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 8

ja imam clean install i to vise puta sam dizo i stalno isto. imam 8.1 9600 build rtm

i vise sam bio lud jel sam bio uvjeren da je ploca pocela zahebavat ili ovi amd-ovi beta driveri za 8.1 {#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 17:41 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
=xfact= kaže...
zoharbizo kaže...

Budem probao, tnx.

isto kod mene.nisa ga ne koristi a on zakucan na 99 pa mi sve zblokira i nepomaze nista osim restart {#}

To sam i ja primijetio - disk puno više "roštilja" na Osmici nego na Sedmici. I ne samo to, da paradoks bude veći, prijenos USB podataka mi je daleko brži na Sedmici nego na Osmici - govorim o istom računalu koji na jednoj particiji ima instaliranu Sedmicu a na drugoj Osmicu. Slično je i sa prijenosom particija-particija.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
17 godina
Windows 8

Vi koji spominjete zakucavanje cpu-a na 100% i veliko opterećenje diska, mislim da bi ostalima pomoglo u eventualnom prijedlogu rješenja kada bi rekli koji to točno proces radi probleme.

2 0 hvala 0
16 godina
zvonac kaže...

Kaje ko dobil kakve updejte na 8.1?

Ponudil mi je samo opcionalno drivere za integrušu..

8.1 update ide preko storea, ne preko win updatea.

napravio update na 8.1 ujutro, sve radi ko beba :)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
neaktivan
ja sam naveo - audio driveri su radili problemose kod menei držali cpu na 99
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Meni u idleu disk puno više radi na Osmici nego u Sedmici, a poisključivao sam autodefrag i indexiranje...

Prijenos podataka je sporiji - ne nešto značajno kod diska ali zato je puno primjetnija razlika kod USB-a, pa mi recimo 7 prebacuje istu datoteku prosječnom brzinom od 4,1 Mb/s a 8 tek oko 3 Mb/s.

Radi se o istim fajlovima, istom računalu sa dva sustava na dvije particije, i svi potrebni driveri instalirani, up to date. I ne, nema virusa (aktivno koristim Comodo antivirus i još par programčića).

Ne znam za koji k.. mi lupate minuse??

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 18:36 (Danyel).
15 godina

Danyel kako si ti dosadan sa pljuvanjem po osmici to nisu istine...instaliraj si sedmicu i uživaj...kani se više osmice{#}

My way
16 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Danyel kako si ti dosadan sa pljuvanjem po osmici to nisu istine...instaliraj si sedmicu i uživaj...kani se više osmice{#}

Ne pljujem, samo govorim o svojem iskustvu i koristim oba sustava aktivno paralelno, jer mi je jedan bolji za jedno, drugi za drugo...

Ne znam zašto to vidite kao pljuvanje? 

Da, ne sviđa mi se ali je koristim, pa je kao korisnik imam pravo komentirati a možda mi netko ovdje i pomogne kojim savjetom, zašto ne?

I s kim se nazdravljaš, sa samim sobom he he?

PS Ne vidim da ovdje igdje piše da je ovo klub obožavatelja Osmice ili da je zabranjeno iznositi svoje relevantno mišljenje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 18:56 (Danyel).
15 godina
neaktivan
Windows 8

Jeli moguće nekako namjestiti da mi  linkove na e-mail adrese (ovo mailto) otvara recimo Opera mail, odnosno neki drugi progam koji nije ponuđen u Control panelu (slika)? Jedino što mi je ponuđeno je mail aplikacija (koju ni nemam instaliranu) i Chrome (ako odaberem Chrome, isti se samo pokrene i nakon toga niš...) 

 -- || \o/
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 19:18 (Agent Rico).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice