Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.528.203
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
17 godina
Windows 8

Meh, ja odustao od $15. Nije ni $40 puno.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
Windows 8

i jai mam par problema sa novim windowsima, prvo jucer instalirao win8, sve bilo ok, danas ujutro ga upalim dođe do bootanja winowsa i ugasi se, i tako par puta, stavim instalacijski disk  i odaberem ovu novu opciju refresh, ona pobriše programe koje sam instalirao i sada sve normalno radi, sada samo moram otkriti koji od ovih programa je krivac: mju torrent ili bsplayer ili winrar ili clasic shell ili možda neki driveri koje je windows update skinuo sa neta.

A druga još iritantnija stavar je da mi na nijedna metro aplikacije nece da se spoji na internet, imam 4g usb stick od tcoma, instaliram ga, internet radi idem na internet preko internet explorera skidam update preko windows update ali kada god uđem u ove metro aplikacije kao što su store, vrijeme, karte itd, kaže da da sam izvan mreže i da se spojim na internet a ja sam već spojen na internet.

jel tko zna kako ovo mogu riješiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Windows 8
hrci24 kaže...

i jai mam par problema sa novim windowsima, prvo jucer instalirao win8, sve bilo ok, danas ujutro ga upalim dođe do bootanja winowsa i ugasi se, i tako par puta, stavim instalacijski disk  i odaberem ovu novu opciju refresh, ona pobriše programe koje sam instalirao i sada sve normalno radi, sada samo moram otkriti koji od ovih programa je krivac: mju torrent ili bsplayer ili winrar ili clasic shell ili možda neki driveri koje je windows update skinuo sa neta.

A druga još iritantnija stavar je da mi na nijedna metro aplikacije nece da se spoji na internet, imam 4g usb stick od tcoma, instaliram ga, internet radi idem na internet preko internet explorera skidam update preko windows update ali kada god uđem u ove metro aplikacije kao što su store, vrijeme, karte itd, kaže da da sam izvan mreže i da se spojim na internet a ja sam već spojen na internet.

jel tko zna kako ovo mogu riješiti?

1. classic shell

2. firewall

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
15 godina

i ja sam mislio da je firewall, ali gdje to mogu promjeniti da mi ove aplikacije misle da sam na netu?

17 godina
hrci24 kaže...

i ja sam mislio da je firewall, ali gdje to mogu promjeniti da mi ove aplikacije misle da sam na netu?

Ako koristis firewall od Windowsa onda ti je to po difoltu sve sredjeno.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
15 godina

da koristim windows firewall, i sve je ovako kako na screenshotima ali ipak aplikacije nece da se spoje na net!

16 godina
neaktivan
Pitanje, cijena Win8 za tvrtke jedna licenca, isto 40$ ili? Može neki link ako znate. Tnx ;)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Ono sto sam ja procito na str. Microsofta, ovo za sicu je samo za privatne korisnike.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
Ima li koji program tipa Start8? Ali da je free?
17 godina
dinos3 kaže...
Ima li koji program tipa Start8? Ali da je free?

Classic Shell?

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
15 godina

neka netko proba sa classic shell sa windowsima 8 pa da vidim jesu li oni uzrok toga šta nisam uopće mogao windowse pokrenut.

16 godina

Ja koristim Classic Shell i sve radi najnormalnije ;)

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
Windows 8

Evo pisem vam sa windows 8 pro verzije,...jednostavno sam napravio dual boot i za kratko vrijeme me jednostavno novi win odusevljava iz sekunde u sekundu....jedino se moram naviknut da nema starta dolje :D

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!

0 0 hvala 0
15 godina
Windows 8

Pozdrav ekipa. Ako moiže malo informacija, jer ovaj thred je pre dug da bih ga sad od početka čitao.

Mogu nadograditi na win8 za 40$. KAd uplatim tu lovu dali će mi na mail poslati link s kojeg mogu skinuti tih 3GB ili?

I dali je to ISO tako da ga mogu spržiti na DVD pa da mogu opet koristiti kad budem reinstalirao windowse?

Dali je moguće te nove windowse instalirati na novi disk, jer namjeravam kupiti SSD pa na njega baciti, ili se moraju instalirati na disk gdje su već postojeći windowsi 7?

Želio bih clean install napraviti a ne upgrade, pa mi sad nije jasno dali je u ova 3GB cijela instalacija ili samo upgrade??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kad skines onaj asistent i platis u nemu automatski ti psolaje key na mail i prikaze u programu, onda se downloda i pita te os spremit kao iso ili napravit usb.
15 godina
Windows 8

evo mi metro aplikacije se normalno spajaju na net kada idem oreko wireless mreže, no kada idem preko 4g usb sticka od tcoma mi kaže iako sam spojen kada pokrenem metro aplikacije kaže da nisam na netu. jel tko zna rješenje za ovo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Windows 8

nekoliko pitanja:

1. Postoji li igdje zvanicna potvrda da je u W8 defaultnu ubacen punokrvni MSE? Oprecne su informacije

2. Ako sam sa desktop masine pokrenuo windows upgrade sa w7 x32 na w8, i sprzio iso na dvd, da li samo taj iso mogu koristiti za upgrade na tu masinu?

Mogu li na tu masinu staviti w8 x64 i ubaciti key koji sam dobio?

3. Mogu li iskoristi na desktop masini dvd koji sam napravio przeci W8 x64 prilikom upgrade na mom laptopu?

0 0 hvala 0
17 godina
DSA kaže...

nekoliko pitanja:

1. Postoji li igdje zvanicna potvrda da je u W8 defaultnu ubacen punokrvni MSE? Oprecne su informacije

Pokusaj instaliranja MSE-a na Windows 8 dobiva se (slika):

(nadam se da ti je to dovoljno zvanicno)

15 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
kizo2703 kaže...
skank666 kaže...

mene samo zanima gdje je pobogu ovaj upgrade advisor stavio tj skinuo widowse? ne mogu ih nači a volio bih imati u iso. formatu

Nađi ''WindowsESD'' folder ,trebal bi ti biti u C:. Unutra je instalacijski .iso. MS upute

Slobodno potraži i na drugim particijama.

ovako, nikako nisam uspio nači taj folder... ali ako treba opet skinut w8 a ne mozete nači taj usrani folder rješenje je u mailu sa kojim ste dobili ključ... poludio sam kad sam to skužio :D

i voila opet kreće download.

ne znam zasto ali mi je bio bed skidat pirata... cisto zato da nebi bilo ajoj, joj, joj...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 17:04 (skank666).
15 godina
neaktivan
Windows 8

zna li tko kako promjeniti xbox live regiju??

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

a da, sta ne vrijedi ponuda do 31.1.?

15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Ponuda vrijedi do 31.01.2013 ali samo za 40$ i originalne Win7

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 17:26 (Wuk19).
15 godina
Wuk19 kaže...
maxy0 kaže...

Ponuda vrijedi do 31.01.2013 ali samo za 40$ i originalne Win7

a jbg, imam onaj promotivni kod za 15 $ na mailu... sad ce propast?

16 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

zna li tko kako promjeniti xbox live regiju??

Promijeni lokaciju u Control Panelu.

Early adopter
13 godina
neaktivan
Nebi trebo propast, jer pise samo da nemoz ponovo dobit al ak si dobio vec mora radit.
15 godina
PC - stručnjak kaže...
Nebi trebo propast, jer pise samo da nemoz ponovo dobit al ak si dobio vec mora radit.

nadam se..

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 17:55 (maxy0).
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ovako, nikako nisam uspio nači taj folder... ali ako treba opet skinut w8 a ne mozete nači taj usrani folder rješenje je u mailu sa kojim ste dobili ključ... poludio sam kad sam to skužio :D

Prvi put si ga vjerojatno obrisao pošto je to temp folder.

Ali ,pošto imaš ključ ,uvijek možeš nanovo skinuti instalaciju. Princip je isti kao i na DreamSparku i TechNetu.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
16 godina
hrci24 kaže...

evo mi metro aplikacije se normalno spajaju na net kada idem oreko wireless mreže, no kada idem preko 4g usb sticka od tcoma mi kaže iako sam spojen kada pokrenem metro aplikacije kaže da nisam na netu. jel tko zna rješenje za ovo?

Jel imaš u toj 4 gej apikaciji stick je Huawei prebacivanje između RAS (modem, dial up) i NDIS (loacal area conn.), kako se sada spajaš? Ja sam još na 3 geju pa ne znam kako vi imate? Plus probaj neki drugi driver ne mora nužno biti najnoviji....

bug caruje, um klade valja
15 godina
neaktivan
Windows 8

Prijedlog: mogao bi netko pokrenuti i održavati temu nešto kao "Windows store korisne app" i da tamo ljudi predlažu korisne programe sa store-a. Slično temi "Android borbeni komplet" koja je za mobitele.

Moj PC  
7 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice